gph 27.06.03, 13:40 prowadzony przez niezawodną panią Kazię. dobrze, tanio, tłusto, dużo :) ale dzisiaj chyba nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: bufet w izbie skarbowej. IP: *.tele2.pl 27.06.03, 14:51 byla taka pani maryisa w bufecie na Wielopolu, tez tanio i duzo i tlusto....fuj;-)))Pierwsze dwa ok ale trzeci przymiotnik psuje calosc...... Odpowiedz Link Zgłoś
gph tyłusto jak zamówisz tłuste danie 27.06.03, 15:20 ale zawsze zostają jeszcze rzeczy z natury nietłuste: pierogi, surówki, fasolki itede. moje tłusto miało mieć wydźwięk pozytywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: tyłusto jak zamówisz tłuste danie IP: *.tele2.pl 27.06.03, 15:32 gph napisał: > ale zawsze zostają jeszcze rzeczy z natury nietłuste: pierogi, surówki, fasolki > > itede. > > > moje tłusto miało mieć wydźwięk pozytywny :) wiem! Ale tlusto plus bufet brzmi jak kotlet schabowy obsmazany w oleju! No wiesz, srednio smacznie;-) generalnie nie laze po bufetach, chyba ze taki jeden tzw bufet w biurowvu w warszawie...puysznie, duzo (nie tlusto;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tyłusto jak zamówisz tłuste danie 27.06.03, 15:42 Gość portalu: kaska napisał(a): > wiem! Ale tlusto plus bufet brzmi jak kotlet schabowy obsmazany w oleju! No > wiesz, srednio smacznie;-) generalnie nie laze po bufetach, chyba ze taki jeden > > tzw bufet w biurowvu w warszawie...puysznie, duzo (nie tlusto;-))) hehe... ale to jest cztery kroki stąd. na wiślnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska wislna IP: *.tele2.pl 27.06.03, 15:49 gph napisał: > > hehe... ale to jest cztery kroki stąd. na wiślnej! To tam jest Izba Skarbowa??? Ja kojarze tylko Tygodnik. No i wiem ze Blikle ale ponoc nie warto......Jako rodowita krakowianka malo znam wlasne miasto;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wislna 27.06.03, 15:52 Gość portalu: kaska napisał(a): > gph napisał: > > > > > > hehe... ale to jest cztery kroki stąd. na wiślnej! > > To tam jest Izba Skarbowa??? Ja kojarze tylko Tygodnik. No i wiem ze Blikle ale > > ponoc nie warto......Jako rodowita krakowianka malo znam wlasne miasto;-) ano jest. tygodnik również i blikle i kuria i radio plus. i bufet :) dla mnie miejsce ważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: wislna IP: *.tele2.pl 27.06.03, 15:57 gph napisał: > i bufet :) dla mnie miejsce ważne :) Najwazniejsze chyba? Pewno wielkie kotlety, ziemniakow z 10 itd? Coz, dawno nie jadalam w bufetach. Gotuje w domu, co uwielbiam;-) Graja juz??? > Odpowiedz Link Zgłoś