wij.paszczak 05.08.07, 20:09 Lub kogoś szamanopodobnego kto potrafi rzucać klątwy,byle precyzyjnie. I potrafi dać gwarancję na swoje usługi.Chętni proszę się wpisywać. Płacę złotem i kobietami. Pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 20:21 Może bym się podjęła - ale zapłata mi nie odpowiada - po co mi kobiety )) a warunki gwarancji do ewentualnej negocjacji ..) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 20:31 Możliwość stałej współpracy Przedstaw proszę swoje doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 20:43 Moje umiejętności są conajmniej nieprzeciętne a moje doswiadczenie w tej dziedzinie jest bardzo wysoko cenione przez nie lada fachowców. O szczegółach możemy porozmawiać w osobistym kontakcie albo poprzez mojego managera ... gosia moja połówka też często przebywa w zimnie...) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 20:49 gosia.43 napisała: > Moje umiejętności są conajmniej nieprzeciętne a moje doswiadczenie w tej > dziedzinie jest bardzo wysoko cenione przez nie lada fachowców. > O szczegółach możemy porozmawiać w osobistym kontakcie albo poprzez mojego > managera ... > gosia > moja połówka też często przebywa w zimnie...) Świetnie.W takim razie szczegóły dopracuje mój impresario. Interesuje mnie rzucanie klątw tzw. wielokrotne,stopnia II lub III Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 20:57 Załatwione. Interesy z Panem to sama przyjemność. Mój menedżer skontaktuje się z Pana reprezentantem. gosia Na spotkanie proszę przygotować weksel in blanco. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 23:12 a komu chcesz dowoodoować? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq silwuple 05.08.07, 21:22 www.youtube.com/watch?v=PJmPtneBibU jest i voo doo i niezły czarownik Odpowiedz Link Zgłoś
krol.neostrady Re: Czarownika voo-doo poszukuję 05.08.07, 22:21 czarownik voo-doo, to taki, co czaruje po wódzie ? Odpowiedz Link Zgłoś