mikolaj7 28.06.03, 15:50 jesli ktos jest chetny, jedziemy do kryspinowa nad jeziorko... o 16.25 odjezdza autobus z petli na salwatorze (nie tramwajowej:), nowi i starzy forumowicze mile widziani:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 15:53 Haha, lepiej późno niż wcale... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 16:00 bo myslalem, ze kto inny napisze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 16:04 Taaak? Wiele możliwości zostało... :P Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 15:53 mikolaj7 napisał: > jesli ktos jest chetny, jedziemy do kryspinowa nad > jeziorko... > o 16.25 odjezdza autobus z petli na salwatorze (nie > tramwajowej:), nowi i starzy forumowicze mile > widziani:)) > na kielbaski i piwko?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 15:58 mikolaj24 napisał: > na kielbaski i piwko?;) na piwko i kiełbaski ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Coś ostatnio nie udaje mi się z Wami zgrać:( IP: 80.48.20.* 28.06.03, 16:06 Dzisiaj też nie mogę :( Część następna i ostatnia urodzin Rafała:)) A za tydzień wakacje !!:)) Tylko 2 tygodnie ale zawsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 16:07 gdybym to wcześniej zobaczyła, to może bym pojechała... no nic, może nastepnym razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: jedziemy do kryspinowa... 28.06.03, 21:29 no i rybki byly prima sorta Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 21:39 bylo super, woda ciepla, piwo zimne, muzyka przednia, serwis wysmienity, ludziska sro nad Kryspinoof! :) a Yenny ma minusa i to dlugiego jak Wisla w Krakowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 21:42 w przyszlym tygodniu powtarzamy, khehehe wykanczamy te 50 piw :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 21:44 no nie wiem, czy mnie wystarczy sil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 21:46 ha, ja jeszcze dzisiaj moglem jedno... mysle, ze za nastepnym razem po piec przejdzie:)) zrobimy zawodykto szybciej wyzeruje, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 21:55 > zrobimy zawodykto szybciej wyzeruje, hehe oj boje sie, ze malo osob powroci z pola walki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 21:59 ale jaka bedzie faza :DD ja bym odpadl po dwoch takich 'szybkich'.. zreszta kiedys zobaczymy !! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 22:02 > zobaczymy !! egkzakly! bedzie sezon 18stek :P Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 22:07 tomcrac napisał: > > zobaczymy !! > > egkzakly! bedzie sezon 18stek :P > na nastepny raz kazdy przywozi jedna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 22:12 ja tu myslalem o urodzinach!! :P ale przywioze :) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 22:15 aaa, przepraszm, za nieporozumienie:)) ale pierwszy w kolejnosci jest kriss, ja dopiero na zakonczenie sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 22:17 > ale pierwszy w kolejnosci jest kriss, ja dopiero na > zakonczenie sezonu na imprezie same 18stki i mlodsze mam nadzieje? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 28.06.03, 22:22 tomcrac napisał: > > ale pierwszy w kolejnosci jest kriss, ja dopiero na > > zakonczenie sezonu > > na imprezie same 18stki i mlodsze mam nadzieje? ;)) > dobrze strzelasz ;D no moze starsze tez, zobaczymy ! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen tequilla od kasi z ny była supcio... 28.06.03, 21:58 kasiu, wielka wdzięczność, zwłaszcza, że butelkę odkryliśmy parę dni temu !!! ktoś chyba czegoś nie powiedział... ale, poza wszystkim - pychota !!! a krissowa kasia tylko to potwierdzi (nowe odkrycie forum)... za tydzień - mam nadzieję - powtórka z rozrywki... ps. jakoś mało zachwytów nad szefem kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: tequilla od kasi z ny była supcio... 28.06.03, 22:02 > za tydzień - mam nadzieję - powtórka z rozrywki... mam nadzieje :D > > ps. jakoś mało zachwytów nad szefem kuchni... kielbaski byly zajebiste :)) tylko natsepnym razem dajcie ogorki, a nie korniszony ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: tequilla od kasi z ny była supcio... 28.06.03, 23:46 seven napisał: > kielbaski byly zajebiste :)) no i ta musztarda ;PPP > > tylko natsepnym razem dajcie ogorki, a nie korniszony ;)) > MAŁOSOLNE RULEZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: tequilla od kasi z ny była supcio... 28.06.03, 22:03 > ps. jakoś mało zachwytów nad szefem kuchni... owszem, muzyka niczego sobie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: tequilla od kasi z ny była supcio... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 22:11 Wszystko bylo super, aż dziw, że tak mało gości... Za tydzień chcem powtorki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 28.06.03, 22:20 Nie mam green pojęcia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 28.06.03, 22:35 Hehe, wyszedłem 15 minut przed Wami, a mam wrażenie, że nie wiem, o czym mówicie :)) Za tydzień powtórka to beze mnie niestety :(( Jestem w Gliwicach... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 29.06.03, 00:28 dzieki za tequile, piffko i mile towarzystwo :) mam nadzieje, ze sie jeszcze zobaczymy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 29.06.03, 00:35 no i oczywiscie specjalne pozdrowienia dla Szefa Kuchni i Leszka ;) dobranoc... -- Kasia Krissowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 29.06.03, 00:39 kriss.forum napisał: > no i oczywiscie specjalne pozdrowienia dla Szefa Kuchni i Leszka ;) ... i calej brygady :) > -- Kasia Krissowa Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 29.06.03, 01:11 kriss.forum napisał: > kriss.forum napisał: > > > no i oczywiscie specjalne pozdrowienia dla Szefa Kuchni i Leszka ;) > > ... i calej brygady :) > > > -- > > Kasia Krissowa ^ | To pisał jakiś brzydal!!! Daję słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 29.06.03, 01:54 kriss.forum napisał: > no i oczywiscie specjalne pozdrowienia dla Szefa Kuchni i Leszka ;) > dobranoc... Ona chciała powiedzieć ekhm, napisać, "dla kuchcika"... ;-) Wybaczmy jej to :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... 29.06.03, 09:23 Kriss? Schizofrenia? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ty w ogóle nie wiesz o czym mowa... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 09:36 > Kriss? Schizofrenia? ;-))) chetnie poznam blizej ta starsza osobowosc Kriss'a ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: tequilla od kasi z ny była supcio... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:15 peteen napisał: > ps. jakoś mało zachwytów nad szefem kuchni... No prawie bym zapomniał o mrówkach!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 11:21 tomcrac napisał: > a Yenny ma minusa i to dlugiego jak Wisla w Krakowie :) Jak się mogę zrehabilitować? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:13 > Jak się mogę zrehabilitować? ;)) to bardzo proste! przyjsc na nastepne spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:15 a czy można zapytać ile było niewiast na ostatnim...? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:19 oj bylo, bylo. byly i nastki i nienastki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:24 I bardzo dobrze. Równowaga w przyrodzie musi być. Gratuluję dobrej zabawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 19:22 dreamlover napisała: > a czy można zapytać ile było niewiast na ostatnim...? :)) za malo Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:26 Ustalcie jedną wersję ;))) To macie wyzwanie przed następną imprezą, żeby się postarać o więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:46 > To macie wyzwanie przed następną imprezą, żeby > się postarać o więcej... o! to bedzie zadoscuczynienie Yenn :P musi ze soba przyprowadzic tabun nastek i bedzie jej odpuszczone ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:52 tomcrac napisał: > o! to bedzie zadoscuczynienie Yenn :P musi ze soba przyprowadzic tabun nastek i bedzie jej odpuszczone ;)) Primo: nie sądzisz, że to okrutne karać za niewiedzę? Secundo: Ty leniu!!! To samemu nie chce Ci się poszukać i zaprosić parę odlotowych dziewczyn, tylko na kobietę zrzucasz całą odpowiedzialność? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 19:58 > Primo: nie sądzisz, że to okrutne karać za niewiedzę? "nieznajomosc prawa nie jest zadnym usprawiedliwieniem" rimemba > Secundo: Ty leniu!!! o, tak wlasnie, kiedys trzeba nim byc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 20:05 tomcrac napisał: > "nieznajomosc prawa nie jest zadnym usprawiedliwieniem" rimemba haha, a co to ma do rzeczy tutaj? I, pozwól, że się zapytam, jakiego prawa? > o, tak wlasnie, kiedys trzeba nim byc.. :) ależ to totalnie nie po dżentelmeńsku... :) nadchodzą tragiczne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 20:21 > haha, a co to ma do rzeczy tutaj? chyba panuja tutaj jakies prawa tak? jednym z nich jest prawo 'imprezy natychmiastowej', ktos pisze o 16:25, ze punkt 17:00 jest impreza i musisz przestrzegac tegoz prawa (Ty tego nie czynisz niewiasto, bedziesz ukarana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 20:34 tomcrac napisał: > > haha, a co to ma do rzeczy tutaj? > > chyba panuja tutaj jakies prawa tak? jednym z nich jest prawo 'imprezy natychmi > astowej', ktos pisze o 16:25, ze punkt 17:00 jest impreza i musisz przestrzegac > tegoz prawa podoba mi sie !!! moze byc 'pierwszym prawem krakforum':)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 21:16 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > podoba mi sie !!! moze byc 'pierwszym prawem > krakforum':)) LOL, mi też się podoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 21:38 tomcrac napisał: > chyba panuja tutaj jakies prawa tak? Panują, ale przydałoby się ustalić ich wersję ;) > jednym z nich jest prawo 'imprezy natychmiastowej', ktos pisze o 16:25, ze punkt 17:00 jest impreza i musisz przestrzegac tegoz prawa Nawet o imprezie naychmiastowej trzeba in-for-mo-wać. Niewiasty nie spadną Ci z nieba, choćbyś nie wiem jak bardzo tego chciał :) > (Ty tego nie czynisz niewiasto, bedziesz ukarana) Ja mam być ukarana? No wiesz, jak możesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 21:52 tomcrac napisał: > chyba panuja tutaj jakies prawa tak? jednym z nich jest prawo 'imprezy natychmi > astowej', ktos pisze o 16:25, ze punkt 17:00 jest impreza i musisz przestrzegac > tegoz prawa Ładne :-))) Przyjmujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 22:02 Taaak, prawo tłumu... Ktoś coś rzuci mimochodem, a reszta już wszystko popiera i ślepo podąża za przywódcą... A właściwie, jeśli wasze niewiasty nie przybędą, to wy będziecie tak naprawdę stratni ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dzisiaj był zadżebiście miodny dzień... 29.06.03, 22:22 pokażcie mi inny grill pod tą szerokością geograficzną, gdzie można posłuchać: kansas, uriah heep, rush, black sabbath, a nawet judas priest ! wiara nie chciała w ogóle odchodzić, faceci chlali i podrygiwali, a kobitki wtryniały specjały szefa kuchni... i tylko was wszystkich brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: dzisiaj był zadżebiście miodny dzień... 29.06.03, 22:32 Gratulacje, biznesik się rozkręca. To jest właściwie praca i przyjemność w jednym. Też miałam dzisiaj grilla, ale na pewno nie tak smacznego jak u was (może wreszcie kiedyś uda mi się skosztować :) I ogólnie jestem w siódmym niebie, bo wreszcie trochę słońca i pierwsza opalenizna się pokazała (dziękuję niebiosom za ciemną karnację) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:32 dreamlover napisała: > Taaak, prawo tłumu... Ktoś coś rzuci mimochodem, > a reszta już wszystko popiera i ślepo podąża za > przywódcą... Od razu przywódcą :-) Bo się tomCrac przyzwyczai albo weźmie to na serio ;-) > A właściwie, jeśli wasze niewiasty nie przybędą, > to wy będziecie tak naprawdę stratni ;)) A niewiasty nie? No ładnych rzeczy się dowiaduję... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 22:41 Gość portalu: mtq napisał(a): > Od razu przywódcą :-) Bo się tomCrac przyzwyczai albo weźmie to na serio ;-) tak, masz rację, trzeba to zdementować zawczasu... Ale znając tomCraca i tak wykorzysta to jako DOWÓD ;)) > A niewiasty nie? No ładnych rzeczy się dowiaduję... :-) Niewiasty nie będą wiedzieć co tracą. Secundo: mogą się doskonale bawić gdzie indziej i z kim innym. A wy, tkwiąc nad piwkiem, postanowicie następnym razem przyprowadzić po jednej niewiaście, żeby już tak nie cierpieć... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 08:15 dreamlover napisała: > Niewiasty nie będą wiedzieć co tracą. Właśnie dlatego chcemy je teraz uświadomić :)) > Secundo: mogą się > doskonale bawić gdzie indziej i z kim innym. No wiesz, jak w ogóle możesz NAS do kogoś innego porównywać. To oczywiste, że to już nie to samo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 08:55 kuba203 napisał: > Właśnie dlatego chcemy je teraz uświadomić :)) Aha, taka misja edukacyjna... :)) > No wiesz, jak w ogóle możesz NAS do kogoś innego porównywać. To oczywiste, że > to już nie to samo ;)) No wiesz, ja nikogo nie porównuję. Przestrzegam tylko przed skutkami niewłaściwego obiegu informacji o imprezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 09:03 dreamlover napisała: > Aha, taka misja edukacyjna... :)) O właśnie :)) Żeby już nigdy nikt nie miał wątpliwości ;)) > Przestrzegam tylko > przed skutkami niewłaściwego obiegu informacji o imprezie :) Przecież kto był we wtorek w Kolanku, to wiedział :)) Widzisz, to są naczynia połączone, opuszczasz jedną imprezę, to wypadasz z rytmu, hihi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 09:11 kuba203 napisał: > O właśnie :)) Żeby już nigdy nikt nie miał wątpliwości ;)) A robisz to tak bezinteresownie, z czystej troski? ;) > Przecież kto był we wtorek w Kolanku, to wiedział :)) Ja wtedy nie mogłam być na 100% :( > Widzisz, to są naczynia połączone, opuszczasz jedną imprezę, to wypadasz z rytmu, hihi :)) To zdaje się, że ja właśnie wypadłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 09:16 dreamlover napisała: > A robisz to tak bezinteresownie, z czystej troski? ;) Oczywiście, chyba nie miałaś co do tego wątpliwości ;)) > To zdaje się, że ja właśnie wypadłam :) Wyrzuty sumienia powinny sprawić, że wrócisz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 09:23 kuba203 napisał: > Oczywiście, chyba nie miałaś co do tego wątpliwości ;)) Ani przez minutkę ;)) > Wyrzuty sumienia powinny sprawić, że wrócisz ;)) Zostaw moje wyrzuty sumienia w spokoju ;))) Chyba wiesz jak to jest: jak się wypadnie, to potem ciężko, oj ciężko wrócić... Ale w sobotę być może będę, chyba że coś nagłego, nieprzewidzianego, sam rozumiesz... A teraz lecę na śniadanko, a potem gdzieś w świat. Skoro nie mogę się opalać, to chociaż gdzieś wyjdę, papa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 16:35 dreamlover napisała: > Ale w sobotę być może będę, > chyba że coś nagłego, nieprzewidzianego, sam rozumiesz... Tjaaa, skąd ja znam takie gadanie? ;)) W sobotę nawet jak coś będzie, to i tak ja nie mogę nieodwołalnie, więc mi wszystko jedno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 22:57 dreamlover napisała: > Taaak, prawo tłumu... To się nazywa instynkt stadny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 08:57 yennzfiolkowymioczami napisała: > To się nazywa instynkt stadny;)) To tak z biologicznego punktu widzenia, a ja próbowałam to wyjaśnić socjologicznie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:42 > a reszta już wszystko popiera i ślepo podąża za > przywódcą... bez komentarza! :X Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 08:56 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > bez komentarza! :X ja bym wolała, żebyś jednak skomentował :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 22:54 tomcrac napisał: > > Jak się mogę zrehabilitować? ;)) > > to bardzo proste! przyjsc na nastepne spotkanie :) A mogę prosić o odroczenie tego do sierpnia? Bo gdzieś tak do połowy sierpnia przynajmniej będę na różnych wyjazdach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:38 Alez nie ma pospiechu, oczywiscie musze przestrzec, ze na Pani koncie narosna odsetki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 29.06.03, 23:41 Wobec tego w ramach spłacania tych odsetek spróbuję koleżankę wyciągnąć jak już obie będizemy w Krakowie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:45 oj watpie, czy jedna kolezanka wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 30.06.03, 16:36 mtq napisał: > cicho, wystarczy ;-) Pamiętaj, że nie jesteś tu sam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 01.07.03, 10:50 Tak czy inaczej Wy jesteście za starzy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 01.07.03, 10:56 zaraz zaraz kto jest stary!? i na co za stary?! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 01.07.03, 12:07 Studenci są za starzy na koleżankę yennzfiolkowymioczami (ale ciii, niech ją przyprowadzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 01.07.03, 14:12 ciekawe czy koleżanka wolałaby studenta czy licealiste (i to przyszłego) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 14:50 A gdzieżby się z takim staruchem studentem pokazała? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: myslalem, ze bede pierwszy :P 01.07.03, 15:01 myśle że chętniej z takim staruchem niż z jakimś gołowąsem w swoim wieku :) zresztą w tym temacie powinieneś zaufać starszym doświadczonym, zapytaj prof. skks-a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska kryspinow be;-) IP: *.tele2.pl 01.07.03, 15:07 no ale ja mam alergie na tlum i tlok!;-)I tlokow tez;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: kryspinow be;-) 01.07.03, 15:14 Gość portalu: kaska napisał(a): > no ale ja mam alergie na tlum i tlok!;-)I tlokow tez;-))) ostatnio nie bylo tlokow, wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: kryspinow be;-) IP: *.tele2.pl 01.07.03, 15:20 to moze w koncu sie przekonam.........;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: kryspinow be;-) 01.07.03, 15:31 Gość portalu: kaska napisał(a): > to moze w koncu sie przekonam.........;-) do kryspinowa, czy spotkania forumowiczow?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: kryspinow be;-) IP: *.tele2.pl 01.07.03, 15:33 mikolaj7 napisał: > > do kryspinowa, czy spotkania forumowiczow?:)) kryspinowa;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: myslalem, ze bede pierwszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 15:40 luckystrike napisał: > myśle że chętniej z takim staruchem niż z jakimś gołowąsem w swoim wieku :) Właśnie chyba przeciwnie? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś