mmmadzia20 11.08.07, 12:33 Gdzie w Krakowie są dyskoteki w których można zatańczyć na rurze? Kiedyś rurka była w Kitschu ale juz jej tam nie ma... ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir35 Re: taniec na rurze 11.08.07, 13:23 Zatańcz na rynnie, pełno ich w mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw211 Re: taniec na rurze 11.08.07, 22:45 nie wiem czy znajdziesz gdzies w jakiejs knajpie na rynku rure do potanczenia..w dyskotekach predzej np wiem ze w kameleonie mozesz sobie potanczyc w klatce:p tez ciekawie..w energy i tych innych tez pewnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: taniec na rurze 17.08.07, 16:13 jaki charakter ma miec ten taniec? skad wlasciwie ochota nan? Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszszcz Re: taniec na rurze 17.08.07, 16:39 ..jak coś to ja mam jakoś rurę w garażu... Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: taniec na rurze 18.08.07, 07:37 U mnie na podwórku jest, nawet dwupoziomowo można i przy dwu pionowych. Muzykę puszcza sąsiad, który sobie sprawił nagłośnienie. Latem otwiera okno. Mnóstwo balkonów. Chętnie rzucają. Banknotów dotąd nie zauważyłem, ale to się może zmienić. Ludzie łakną sztuki na poziomie. Jeden dziadek pewnie by zaprosił taką sztukę na herbatkę po występie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaczkafiglaczka Re: taniec na rurze 18.08.07, 18:40 Trzepak też daje choreograficzne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmadzia20 Re: taniec na rurze 25.08.07, 15:41 Szukamy z koleznaką takiej rurki jak była kiedyś w Kitschu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmadzia20 Re: taniec na rurze 26.08.07, 02:24 Już długo szukamy i nic z tego ;( Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 [...] 26.08.07, 08:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: taniec na rurze 26.08.07, 13:02 daj zdjęcie , może gdzieś na złomie taką się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: taniec na rurze 26.08.07, 11:59 Spędzajac weekend w Bieszczadach zupełnie przez przypadek dowiedziałam się , że na rurze można zatańczyć w Aferze na Sławkowskiej , zaś do Kitschu ma podobno rurka wrócić po wakacjach.. gosia Oczywiście nie biorę w pełni odpowiedzialnośći za te informacje - ale zawsze jest to jakaś podpowiedź. pozdrowienia z uroczego Sanoka.. g Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5 Re: taniec na rurze 27.08.07, 00:26 Rurka jest w Przychodni Towarzyskiej na Szewskiej ;) Miłego tańczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: taniec na rurze 27.08.07, 07:19 Twój problem zgłosiłem przyjacielowi o ksywce "Rura" (ze względu na brak dna przy konsumpcji zacnych napojów). Stwierdził, że w zasadzie nie miałby nic przeciwko temu, aby jakaś uwielbiająca taniec i ruch nastka lub dziestka wykorzystała go w charakterze tanecznego rekwizytu. Pod warunkiem oczywiście, że po tańcach przyszedłby czas na rozmowy o życiu, niekoniecznie utrzymane w poważnym tonie. Przyjaciel mieszka w pobliżu Rynku Głównego co znacznie ułatwia nawiązanie kontaktu;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: taniec na rurze 27.08.07, 07:28 Ale chyba pod warunkiem , ze "Rura" byłby jednak powściagliwy w konsumpcji - jakże inaczej utrzymałby pion..)) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: taniec na rurze 27.08.07, 07:36 W tym sęk, że "Rura" mimo braku powściągliwości, zawsze trzyma pion i poziom, dlatego jest nazywany "Rurą";) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: taniec na rurze 27.08.07, 07:44 No , to gość jest "niesamowity"...) A swoją drogą takiego na wódkę zaprosić - to kieszeń należy mieć nieźle wypchaną. :( gosia Odpowiedz Link Zgłoś
nonszalancja Re: taniec na rurze 01.09.07, 23:42 w Przychodni Towarzyskiej na Szewskiej jest rura:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nonszalancja Re: taniec na rurze 09.09.07, 17:39 zapomniałabym jeszcze o klubie Plastic na Berka Joselewicza:) Odpowiedz Link Zgłoś