atolina 18.02.05, 21:02 Czy jest ktoś, kto miałby ochotę podzielić się spostrzeżeniami? Właśnie skończyłam czytać, ale mam wrażenie, że nawet nie zaczęłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: "Koniec drogi" Johna Bartha 19.02.05, 13:07 Akurat jak dla mnie dośc średnia powieść Bartha, za bardzo uniwersytecka i za mało interesująca - w tych klimatch jak muszę już coś czytać to wolę Lodge'a - widać tam co prawda przymiarki do pisania o literaturze za pomocą literatury, ale kudy tam tej książce do Letters i Faktora:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszalek Re: "Koniec drogi" Johna Bartha IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 14.03.05, 23:35 bartha czytalem bakunowy faktor-wspaniala lektura-2 opasle tomy od ktorych nie mozna sie oderwac-reszcie jego ksiazek nie podolalem-skonczylem zanim tak naprawde zaczalem je czytac-ale bede jeszcze probowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: "Koniec drogi" Johna Bartha IP: *.czestochowa.agora.pl 15.03.05, 09:20 Pamiętam, że był już kiedyś na forum bardzo rozbudowany wątek o „Bakunowym faktorze”, a w nim niemal same pozytywne opinie. „Końca drogi” nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś