Gość: Stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:18 Byłem tam. Fajnie było. Dzieciom najbardziej się podobało lepienie garnków na kole garncarskim i wypalanie dziegciu. A dorosłym degustacja węgierskiego wina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiu UKWATEREK Stary Sącz świętował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:22 @ Uroczystosci miał zaszczycic Jego Ekscelencja Prezydent Kaczyński i nie przyjechał ---widocznie olał Prezydenta Starego Sącza pana Cyconia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Stary Sącz świętował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 23:01 Mario ma chyba teraz problem. Zapraszałem czy nie zapraszałem Jego Ekscelencję Prezydenta... w końcu zbliżają się wybory :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Stary Sącz świętował 13.08.07, 13:33 Szkoda że ta impreza nie reklamowana byla tak jak krakowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Stary Sącz świętował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 23:06 co sądzicie o tablicach upamiętniających wszlelakie zaslugi mariana cyconia rozmieszczanych wszedzie gdzie tylko popadnie. czy to nie przesada i brak samokrytyki? dla mnie to zaczyna byc smieszne. wyobrazcie sobie ze np kazdy urzednik stawia sobie pomniki w miescie za miejskie pieniadze. gdzie wtedy zmiescilby sie pomnik mariana cyconia? ludzie opamietajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magand Re: Stary Sącz świętował IP: 195.205.243.* 15.09.07, 23:43 spokojnie, jeszcze wiele ścian i murów starosądeckich pozostało do zagospodarowania dla Cyconiów i potomków. a tak na poważnie. jak to jest z tą skromnością Pana Mariana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Stary Sącz świętował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 00:40 niestety, tak naprawdę nie zdajemy sobie sprawy jak wygląda temat w rzeczywistości. naprawdę warto kiedyś przejść się i posłuchać jakim językiem Pan Marian się posługuje...(...) a Jego grupa radnych... na wykształconych to oni nie wyglądają :-( Są niezłymi klakierami burmistrza naszego Mario. Nie maja wogóle własnego zdania, sprawiają wrażenie jakby się Go bali czy co??? Ojciec On dla nich !!! Grupa radnych którzy stawiali sprawę merytorycznie, albo jest ośmieszana albo ignorowana a na niewygodne pytania Burmistrz odpowiada bynajmniej chamskim, prostackim atakiem (takie czasy mamy w polityce...) naszej małomiejskiej. Oni się nawet ubiorem i klasą odróżniają od tego naszego motłoszku ale nie zazdroszczę im tego języka który muszą zrozumieć gdy z nad przeciwka ktoś się odezwie, że hej ! Dzięki Ci Burmistrzu za finansową skuteczność ale miejcie Panocku na uwadze że nikt nie posiadł jeszcze na tym świecie wszechmocnej wiedzy i umiejętności oraz nieomylnośici i taki sposób postępowania może się szybko zemścić. Ludzie to nie głąby !!! Naprawdę jest już wielu, bardzo wielu inteligentnych ludzi w Starym Sączu którzy powoli mają dość tego co Pan wyprawia na punkcie swej osoby. Hej mieszkańcy starego Sącza, wpadajcie czasami na sesje Rady Miasta, tylko koniecznie na tę druga część. Na początku nie ma nic ciekawego oprócz oratorium Burmistrza z czego prawie połowa nie jest prawdą, oczywiście dla wnikliwego analizatora. Nie dajcie się robić w balona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magand Re: Stary Sącz świętował IP: 195.205.243.* 05.10.07, 22:16 dość ostre słowa, ale ale nie można się nie zgodzić. a pytanie mam, może ktoś wie. dlaczego zlikwidowano "forum" na stronie miasta?? musi nas być wielu :))) tzn; pilnych i niewygodnych obserwatorów poczynań Pana Mariana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: Stary Sącz świętował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:38 Forum zniknęło gdyż zawierało zbyt wiele niewygodnych treści. Żyjemy dzisiaj w czasach w których nie można sprzeciwiać się urzędnikom. Nasz kraj zdąża do władzy absolutnej urzędnika. Nie wspomnę tutaj już o władzy absolutnej członków pewnej rządzącej partii. Mam pytanie; czy ostatnie lata naprawdę zbliżają nas do czasów prehistorycznego socjalizmu realnego?? Odpowiedz Link Zgłoś