bluetab70 02.07.03, 13:02 rece jak płetwy opadają i ciągną się po ziemi... zresztą sami zobaczcie: www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1554872.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: Chyba ich całkiem po....gięło :((( 02.07.03, 13:06 nie masz większych bohaterów nad Giertychów ród Odpowiedz Link Zgłoś
peteen lpr jest głupsza nawet od samoobrony... 02.07.03, 13:09 ale tak byc musi, bo to partia ekstremalna... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: lpr jest głupsza nawet od samoobrony... 02.07.03, 13:27 nie podrażniaj ambicji samoobrony bo zaraz coś wymyślą żeby przebić lige Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 To jak seks z tygrysem ;) 02.07.03, 13:09 i śmieszno i straszno zarazem :) Wiesz Droga B., że to nawet nie wymaga komentarza, żeby nie zniżyć się do tego poziomu. LPR sięgnął oto bruku, a nawet szamba. Jako ludzie używający kory mózgowej powinniśmy pochylić się z troską nad tym politycznym wypierdkiem. Zdaje się, że pewne osoby z kręgów tej partyjki mszczą się teraz publicznie za to, że w czasach, w których zostali poczęci nie było pewnych tabletek znikających teraz we Władysławowie :) Panie odpuść im, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll bo to jest po prostu trzecia liga... 02.07.03, 13:12 a krowa co dużo muczy mało mleka daje, tak to kurde jest... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 To nie tak!!! 03.07.03, 11:10 > a krowa co dużo muczy mało mleka daje, tak to kurde jest... Pies, który głośno szczeka - daje mało mleka :))) A ten wredny kundel wyjątkowo głośno szczeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pb Re: Chyba ich całkiem po....gięło :((( IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 18:49 Lpr rulez, im to tylko ołwiane buciki... Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: Chyba ich całkiem po....gięło :((( 03.07.03, 18:56 Nie chodziło mi o to że lubię LPR, ale takich fajnych idiotów to ze świeczką w całej galaktyce można by szukać Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no i wszystko jasne (ściągnięte z netu)... 03.07.03, 17:24 LIGA POLSKICH RAMOLI Pod przywództwem Jaśnie Oświeconego Romanusa Giertychiana ogłasza nabór na fanatyków WYMAGANIA: Doświadczenie w branży religijnej Podstawowe predyspozycje interpersonalne: - ksenofobia - homofoba - balcerofobia - eurosceptycyzm (poziom podstawowy) - antysemityzm (min. poziom średnio zaawansowany) Udokumentowany udział w pielgrzymkach MILE WIDZIANE: Przynajmniej dwuletni staż słuchacza RM Aktywna działalność składkowa fundacji kościelnych Negatywny stosunek do stosunków bezpiecznych Kompleks narodowościowy Ogólna niechęć do szeroko pojętej inności OBOWIĄZKI: Czynny udział w manifestacjach i protestach okolicznościowych Miotanie jajami Lamentowanie i przestrzeganie Noszenie trasparentów Klęczenie Leżenie krzyżem Blokowanie Wyzywanie Wzywanie Utrudnianie Szykanowanie Piętnowanie Modlenie na czas OFERUJEMY: Pracę w emerytowanym, dynamicznym zespole Możliwość rozwoju predysopozycji dewocjonalnych Szkolenia terenowe (msze polowe) Liczne podróże po kraju Nawiązanie kontaktów z kwiatem młodzieży wszechpolskiej Realny wpływ na losy kraju Zainteresowanych prosimy o kontakt... Ewentualna zbieżność imion, nazwisk lub nazw własnych jest zupełnie przypadkowa i niezamierzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal... Re: no i wszystko jasne (ściągnięte z netu)... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 22:22 A wszystkim steruje Krakus Kotlinowski z Wieliczki! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: no i wszystko jasne (ściągnięte z netu)... 16.12.03, 22:41 Kotlinowski mieszka w Krakowie, przy ul. Długiej - więc skąd te brednie p wieliczce ? - to, że ma tam jakąś konkubinę, panienkę itp. to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter vel PIOR www.lpr.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 00:54 -Ilość odwiedzin:36581 rewela-chetnie odwiedzana strona, -Jesteś tu od 1 min-liczą czas odwiedzin(tego jeszcze nie było -Ankieta: Sądzę, że pomysł budowy IV Rzeczpospolitej: Jest wart rozważenia To hasło, które niewiele zmieni To pomysł przedwczesny Nie mam zdania -pytania których nie można skrytykować -Chcę współ-pracować z LPR (cyk i już jesteś zapisany(rejetracja on line)łatwa szybka i przyjemna. -cała prawda :Badania opinii publicznej opierają sie na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię"-ciekawe wnioski oraz wiel wiel innych tylko na WWW.LPR.PL Ogólnie ***** na ***** Polecam także: www.wszechpolacy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: www.lpr.pl IP: *.spine.pl 17.12.03, 02:05 Pogięło, chyba mnie ;) Pod podanym linkiem otwiera mi się taki oto tekst: "LPR przeciw Janowi Nowakowi-Jeziorańskiemu Iwona Szpala (02-07-2003 02:00) Radni LPR nie chcą, by Jan Nowak-Jeziorański został honorowym obywatelem Warszawy. Powodem jest PRL-owska fałszywka spreparowana przez PRL-owskie służby specjalne Artykuł archiwalny; Warszawa / 2.9 kB Kup kod dostepu do pełnej treści tego artykułu. Cena dostępu wynosi 2.44 zł Wyślij SMS o treści GA pod numer 7212 Otrzymany kod wpisz w pole na dole strony Kup kod dostępu do pakietu 3 dowolnie wybranych artykułów. Cena dostepu wynosi 4.88 zł. Wyślij SMS o treści GA pod numer 7412 Otrzymany kod wpisz w pole na dole strony". W pierwszej chwili sądziłam, że będziemy się awanturować o kody dostępu (oj, jak bardzo mnie one wkurzają!), a tu zonk. Dobrze, Peteen, że wkleiłeś ukryty tekst, tylko skąd Tyś go wytrzasnął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Radio Maryja, grafomani i Lepper - dosyć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:38 Forumowicze jak stado krakowskich gołębi, nic tylko srają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Radio Maryja, grafomani i Lepper - dosyć! IP: *.spine.pl 19.12.03, 20:54 Właśnie do nas dołączyłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś