kocinos 29.08.07, 16:18 Przez przypadek trafiłem w TV na p. Ziobro, który raczył stwierdzić: "Nie prawdą jest, że jak ktoś zeznaje przed komisją sejmową to mówi prawdę albo kłamie ...". To jak wygląda te trzecia możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: To proste 29.08.07, 16:50 On tylko mija się z prawdą, albo przedstawia program wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: To proste 29.08.07, 16:54 ciekawe, w którym programie Majewskiego to się ukaże? Odpowiedz Link Zgłoś
superpavo11 nie łap.... 29.08.07, 19:49 głupolu ludzi na przejęzyczenia wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: nie łap.... 30.08.07, 00:51 Przejęzyczenia??? O, przemądry, chyba nie sprawdziłeś, co to znaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
amii2 Re: Obśmiałem się jak norka 29.08.07, 19:57 Bo w PiS "czarne jest czarne a białe jest białe". Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Obśmiałem się jak norka 30.08.07, 07:50 to sie fachowo nazywa "niepełna prawda" 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Obśmiałem się jak norka 30.08.07, 08:42 Możnaby również powiedzieć: oszczędne gospodarowanie prawdą. Możnaby, gdyby chodziło o kogoś zdrowego. Mamy jednakże do czynienia z jednostką chorobową. Do tego doszło typowe "walnięcie w dekiel" w wyniku zdobycia ogromnej "wadzy". Dziwny kraj: chcesz zostać zawodowym kierowcą musisz mieć zaświadczenie o niekaralności i przejść badania psychotechniczne. Politykiem może zostać każdy kryminalista, paranoik i psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Obśmiałem się jak norka 30.08.07, 10:03 krzychut napisał: Dziwny kraj: chcesz zostać zawodowym kierowcą musisz mieć zaświadczenie o niekaralności i przejść badania psychotechniczne. Politykiem może zostać każdy kryminalista, paranoik i psychol. imo to logiczne Odpowiedz Link Zgłoś