Dodaj do ulubionych

KRAKÓW PLAZA

IP: 213.25.166.* 12.12.01, 08:01
Obserwuj wątek
    • Gość: Sky Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 12.12.01, 20:38
      Zablokowana Aleja Pokoju i kolorowy chłam plus pospólstwo żądne nowości i
      promocji.Ot co.
      • malopolanin Re: KRAKÓW PLAZA 12.12.01, 20:43
        Sky, wyjąłeś mi to z ust. Na Grzegórzeckim czekałem 20 minut na tramwaj, po
        czym ledwo wepchnąłem się do 22.
        • Gość: Sky Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 12.12.01, 20:54
          Gminna droga przeistoczyła się w prywatny parking Plazy.
          • malopolanin Re: KRAKÓW PLAZA 12.12.01, 20:57
            Pewnie zarząd dróg nieźle na tym zarobił. Może zyski z tego przeznaczy na
            remont nawierzchni al. Pokoju od Dąbia do Grzegórzeckiego... He, he, ale jestem
            naiwny :)
    • Gość: jou Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:35
      Ja tam sie ciesze, ze juz otworzyli te cholerna Plaze i ow fluorescencyjny smok
      przestal sie wydzierac na rynku.

A teraz wielka czeka nas ekstaza.
      • Gość: Ula Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 13.12.01, 09:24
        Wczoraj usiłowałam dostać się do lekarza jadąc tramwajem numer 1 , niestety w
        godzinie kiedy wlasnie z wielka pompa otwierano Plaze. Musiałam zrezygnować i
        pójsc na przystanek na al Jana Pawla.
        Osobiście śmieszy mnie zachowanie tych ludków,którzy niczym male dzieci jadą na
        otwarcie, myślać oczywiscie ze kazdy z nich otrzyma za darmo np.pralkę, po czym
        wracają z przepięknym balonikiem:)
        Nasze społeczeństwo niby takie ubogie, na wszystko narzeka a jakoś zawsze
        znajdzie pieniądze na zakupy w hipermarketach itp.Od kiedy otwarto m1, a teraz
        plaze wielkim sukcesem jest wsiąść do tramwaju i nie zostać zadeptanym.

• Gość: Sky Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 13.12.01, 16:42
          Bo to u nas ciągle nowość,a większość z nas dalej jest spragniona Zachodu.
          De gustibus, ja na kręgle ani do plastikowej dyskoteki nie pójdę.
          • Gość: TYP Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.we.mediaone.net 14.12.01, 12:32
            Gość portalu: Sky napisał(a):

> Bo to u nas ciągle nowość,a większość z nas dalej jest spragniona Zachodu.
            > De gustibus, ja na kręgle ani do plastikowej dyskoteki nie pójdę.

Co jest niestety najbardziej depresyjne to jest fakt ze Plaza to kapital
            izraelski a M1 to kapital niemiecki, a gdzie jest kapital polski w naszym
            krolewskim miescie ? Kiedy ktos wpadnie na pomysl organizowania pomocy (szkolen,
            tanich kredytow, rownych praw) dla polskich kupcow ?

Czy na prawde musimy ladowac kiese dla pejsatego zyda w Izraelu czy tlustego
            niemieckiego wieprza z Bawarii ?
            • mikolaj7 Re: KRAKÓW PLAZA 15.12.01, 23:41
              Gość portalu: TYP napisał(a):

> Gość portalu: Sky napisał(a):
              >
              > > Bo to u nas ciągle nowość,a większość z nas dalej jest spragniona Zachodu.
              > > De gustibus, ja na kręgle ani do plastikowej dyskoteki nie pójdę.
              >
              >
              > Co jest niestety najbardziej depresyjne to jest fakt ze Plaza to kapital
              > izraelski a M1 to kapital niemiecki, a gdzie jest kapital polski w naszym
              > krolewskim miescie ? Kiedy ktos wpadnie na pomysl organizowania pomocy (szkolen
              > ,
              > tanich kredytow, rownych praw) dla polskich kupcow ?
              >
              > Czy na prawde musimy ladowac kiese dla pejsatego zyda w Izraelu czy tlustego
              > niemieckiego wieprza z Bawarii ?

racja, ale koncowka to juz przesada.

• Gość: baqaq Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 11:15
              Wcale mnie nie to nie cieszy, że dla zyduf i niemcuf kase łożymy, ale leniwe,
              zrzędzące polaczki nie zrobią niczego wpozo jak Plaza . i kropka. nie ważne
              czemu. Wielu moich znajomych znalazło tam prace. A ja mam wejściówki za free.
              Bardzo dobrze ze jest cos takiego.
              • Gość: TYP Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.we.mediaone.net 16.12.01, 18:45
                Gość portalu: baqaq napisał(a):

> Wcale mnie nie to nie cieszy, że dla zyduf i niemcuf kase łożymy, ale leniwe,
                > zrzędzące polaczki nie zrobią niczego wpozo jak Plaza . i kropka. nie ważne
                > czemu. Wielu moich znajomych znalazło tam prace. A ja mam wejściówki za free.
                > Bardzo dobrze ze jest cos takiego.

Zeby twoje "leniwe zrzedzace polaczki" mialy dostep do tanszych kredytow, szkolen
                i rownych praw z hipermarketami to zaloze sie ze nie jedna alternatywa dla zydow
                i niemcow na pewno by sie zrodzila. Ty dla mnie smierdzisz tanim zniemczonym
                hanysem bracie.
        • mikolaj7 Re: KRAKÓW PLAZA 15.12.01, 23:47
          Gość portalu: Ula napisał(a):

> Wczoraj usiłowałam dostać się do lekarza jadąc tramwajem numer 1 , niestety w
          > godzinie kiedy wlasnie z wielka pompa otwierano Plaze. Musiałam zrezygnować i
          > pójsc na przystanek na al Jana Pawla.
          > Osobiście śmieszy mnie zachowanie tych ludków,którzy niczym male dzieci jadą na
          >
          > otwarcie, myślać oczywiscie ze kazdy z nich otrzyma za darmo np.pralkę, po czym
          >
          > wracają z przepięknym balonikiem:)
          > Nasze społeczeństwo niby takie ubogie, na wszystko narzeka a jakoś zawsze
          > znajdzie pieniądze na zakupy w hipermarketach itp.Od kiedy otwarto m1, a teraz
          > plaze wielkim sukcesem jest wsiąść do tramwaju i nie zostać zadeptanym.
          >

to jakas psychoza, fakt. ale z jedynka nie mam takich
          doswiadczen, bo jezdze na Salwator, a tam jeszcze na
          szczescie nic nie ma.

• Gość: Bartek Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.bci.net.pl 16.12.01, 01:52
      A ja się cieszę, że mogę zobaczyć w Krakowie oprócz zaniedbanych i odrapanych
      kamienic oraz wielkopłytowych bloków nowoczesne centrum handlowe.
      • Gość: kris Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.ists.pl 17.12.01, 01:40
        Parking był zamknięty bo przyjechało parę autobusów z Żydkami. Ta budowla to
        straszna tandeta. Brak wiatrołapu przy głównym wejściu. Piździ aż miło. Na
        dodatek kurtyna powietrzna się zepsuła i ogrzewanie też w holu aż do fontanny.
        Materiały wykończeniowe to gorzej niż dziadostwo. Sam papier i gips. JEDEN
        WIELKI KICZ!!!
        • Gość: Arris Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.chello.pl 17.12.01, 15:47
          Gość portalu: kris napisał(a):

> Parking był zamknięty bo przyjechało parę autobusów z Żydkami. Ta budowla to
          > straszna tandeta. Brak wiatrołapu przy głównym wejściu. Piździ aż miło. Na
          > dodatek kurtyna powietrzna się zepsuła i ogrzewanie też w holu aż do fontanny.
          > Materiały wykończeniowe to gorzej niż dziadostwo. Sam papier i gips. JEDEN
          > WIELKI KICZ!!!

Wrażliwy się znalazł.......więc jedź do Paryża podziwiać prawdziwą sztukę.
          • mikolaj7 Re: KRAKÓW PLAZA 17.12.01, 17:26
            Gość portalu: Arris napisał(a):

> Gość portalu: kris napisał(a):
            >
            > > Parking był zamknięty bo przyjechało parę autobusów z Żydkami. Ta budowla
            > to
            > > straszna tandeta. Brak wiatrołapu przy głównym wejściu. Piździ aż miło. Na
            >
            > > dodatek kurtyna powietrzna się zepsuła i ogrzewanie też w holu aż do fonta
            > nny.
            > > Materiały wykończeniowe to gorzej niż dziadostwo. Sam papier i gips. JEDEN
            >
            > > WIELKI KICZ!!!
            >
            > Wrażliwy się znalazł.......więc jedź do Paryża podziwiać prawdziwą sztukę.

Ja bylem w Paryzu. jest co podziwiac. ale o czym wlasciwie
            mowisz?
            Jesli chcesz porownania atrakcji Paryza do Plazy to ja sie
            tego nie podejme, bo sie do Plazy nie wybieram w
            najblizszym czasie. moze ktos inny...

• dummy Re: KRAKÓW PLAZA 27.12.01, 00:09
              Bylam tam juz 2 razy... Zauwazylismy ze znajomym, ze w Plazie podloga sie
              kruszy calymi platami. Oby sie cos nikomu nie zwalilo na glowe, bo jak to
              takie kruche dziadostwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka