Gość: Sky Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 12.12.01, 20:38 Zablokowana Aleja Pokoju i kolorowy chłam plus pospólstwo żądne nowości i promocji.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: KRAKÓW PLAZA 12.12.01, 20:43 Sky, wyjąłeś mi to z ust. Na Grzegórzeckim czekałem 20 minut na tramwaj, po czym ledwo wepchnąłem się do 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 12.12.01, 20:54 Gminna droga przeistoczyła się w prywatny parking Plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: KRAKÓW PLAZA 12.12.01, 20:57 Pewnie zarząd dróg nieźle na tym zarobił. Może zyski z tego przeznaczy na remont nawierzchni al. Pokoju od Dąbia do Grzegórzeckiego... He, he, ale jestem naiwny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jou Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:35 Ja tam sie ciesze, ze juz otworzyli te cholerna Plaze i ow fluorescencyjny smok przestal sie wydzierac na rynku. A teraz wielka czeka nas ekstaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 13.12.01, 09:24 Wczoraj usiłowałam dostać się do lekarza jadąc tramwajem numer 1 , niestety w godzinie kiedy wlasnie z wielka pompa otwierano Plaze. Musiałam zrezygnować i pójsc na przystanek na al Jana Pawla. Osobiście śmieszy mnie zachowanie tych ludków,którzy niczym male dzieci jadą na otwarcie, myślać oczywiscie ze kazdy z nich otrzyma za darmo np.pralkę, po czym wracają z przepięknym balonikiem:) Nasze społeczeństwo niby takie ubogie, na wszystko narzeka a jakoś zawsze znajdzie pieniądze na zakupy w hipermarketach itp.Od kiedy otwarto m1, a teraz plaze wielkim sukcesem jest wsiąść do tramwaju i nie zostać zadeptanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: KRAKÓW PLAZA IP: 213.25.166.* 13.12.01, 16:42 Bo to u nas ciągle nowość,a większość z nas dalej jest spragniona Zachodu. De gustibus, ja na kręgle ani do plastikowej dyskoteki nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.we.mediaone.net 14.12.01, 12:32 Gość portalu: Sky napisał(a): > Bo to u nas ciągle nowość,a większość z nas dalej jest spragniona Zachodu. > De gustibus, ja na kręgle ani do plastikowej dyskoteki nie pójdę. Co jest niestety najbardziej depresyjne to jest fakt ze Plaza to kapital izraelski a M1 to kapital niemiecki, a gdzie jest kapital polski w naszym krolewskim miescie ? Kiedy ktos wpadnie na pomysl organizowania pomocy (szkolen, tanich kredytow, rownych praw) dla polskich kupcow ? Czy na prawde musimy ladowac kiese dla pejsatego zyda w Izraelu czy tlustego niemieckiego wieprza z Bawarii ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: KRAKÓW PLAZA 15.12.01, 23:41 Gość portalu: TYP napisał(a): > Gość portalu: Sky napisał(a): > > > Bo to u nas ciągle nowość,a większość z nas dalej jest spragniona Zachodu. > > De gustibus, ja na kręgle ani do plastikowej dyskoteki nie pójdę. > > > Co jest niestety najbardziej depresyjne to jest fakt ze Plaza to kapital > izraelski a M1 to kapital niemiecki, a gdzie jest kapital polski w naszym > krolewskim miescie ? Kiedy ktos wpadnie na pomysl organizowania pomocy (szkolen > , > tanich kredytow, rownych praw) dla polskich kupcow ? > > Czy na prawde musimy ladowac kiese dla pejsatego zyda w Izraelu czy tlustego > niemieckiego wieprza z Bawarii ? racja, ale koncowka to juz przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqaq Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 11:15 Wcale mnie nie to nie cieszy, że dla zyduf i niemcuf kase łożymy, ale leniwe, zrzędzące polaczki nie zrobią niczego wpozo jak Plaza . i kropka. nie ważne czemu. Wielu moich znajomych znalazło tam prace. A ja mam wejściówki za free. Bardzo dobrze ze jest cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.we.mediaone.net 16.12.01, 18:45 Gość portalu: baqaq napisał(a): > Wcale mnie nie to nie cieszy, że dla zyduf i niemcuf kase łożymy, ale leniwe, > zrzędzące polaczki nie zrobią niczego wpozo jak Plaza . i kropka. nie ważne > czemu. Wielu moich znajomych znalazło tam prace. A ja mam wejściówki za free. > Bardzo dobrze ze jest cos takiego. Zeby twoje "leniwe zrzedzace polaczki" mialy dostep do tanszych kredytow, szkolen i rownych praw z hipermarketami to zaloze sie ze nie jedna alternatywa dla zydow i niemcow na pewno by sie zrodzila. Ty dla mnie smierdzisz tanim zniemczonym hanysem bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: KRAKÓW PLAZA 15.12.01, 23:47 Gość portalu: Ula napisał(a): > Wczoraj usiłowałam dostać się do lekarza jadąc tramwajem numer 1 , niestety w > godzinie kiedy wlasnie z wielka pompa otwierano Plaze. Musiałam zrezygnować i > pójsc na przystanek na al Jana Pawla. > Osobiście śmieszy mnie zachowanie tych ludków,którzy niczym male dzieci jadą na > > otwarcie, myślać oczywiscie ze kazdy z nich otrzyma za darmo np.pralkę, po czym > > wracają z przepięknym balonikiem:) > Nasze społeczeństwo niby takie ubogie, na wszystko narzeka a jakoś zawsze > znajdzie pieniądze na zakupy w hipermarketach itp.Od kiedy otwarto m1, a teraz > plaze wielkim sukcesem jest wsiąść do tramwaju i nie zostać zadeptanym. > to jakas psychoza, fakt. ale z jedynka nie mam takich doswiadczen, bo jezdze na Salwator, a tam jeszcze na szczescie nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.bci.net.pl 16.12.01, 01:52 A ja się cieszę, że mogę zobaczyć w Krakowie oprócz zaniedbanych i odrapanych kamienic oraz wielkopłytowych bloków nowoczesne centrum handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.ists.pl 17.12.01, 01:40 Parking był zamknięty bo przyjechało parę autobusów z Żydkami. Ta budowla to straszna tandeta. Brak wiatrołapu przy głównym wejściu. Piździ aż miło. Na dodatek kurtyna powietrzna się zepsuła i ogrzewanie też w holu aż do fontanny. Materiały wykończeniowe to gorzej niż dziadostwo. Sam papier i gips. JEDEN WIELKI KICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arris Re: KRAKÓW PLAZA IP: *.chello.pl 17.12.01, 15:47 Gość portalu: kris napisał(a): > Parking był zamknięty bo przyjechało parę autobusów z Żydkami. Ta budowla to > straszna tandeta. Brak wiatrołapu przy głównym wejściu. Piździ aż miło. Na > dodatek kurtyna powietrzna się zepsuła i ogrzewanie też w holu aż do fontanny. > Materiały wykończeniowe to gorzej niż dziadostwo. Sam papier i gips. JEDEN > WIELKI KICZ!!! Wrażliwy się znalazł.......więc jedź do Paryża podziwiać prawdziwą sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: KRAKÓW PLAZA 17.12.01, 17:26 Gość portalu: Arris napisał(a): > Gość portalu: kris napisał(a): > > > Parking był zamknięty bo przyjechało parę autobusów z Żydkami. Ta budowla > to > > straszna tandeta. Brak wiatrołapu przy głównym wejściu. Piździ aż miło. Na > > > dodatek kurtyna powietrzna się zepsuła i ogrzewanie też w holu aż do fonta > nny. > > Materiały wykończeniowe to gorzej niż dziadostwo. Sam papier i gips. JEDEN > > > WIELKI KICZ!!! > > Wrażliwy się znalazł.......więc jedź do Paryża podziwiać prawdziwą sztukę. Ja bylem w Paryzu. jest co podziwiac. ale o czym wlasciwie mowisz? Jesli chcesz porownania atrakcji Paryza do Plazy to ja sie tego nie podejme, bo sie do Plazy nie wybieram w najblizszym czasie. moze ktos inny... Odpowiedz Link Zgłoś
dummy Re: KRAKÓW PLAZA 27.12.01, 00:09 Bylam tam juz 2 razy... Zauwazylismy ze znajomym, ze w Plazie podloga sie kruszy calymi platami. Oby sie cos nikomu nie zwalilo na glowe, bo jak to takie kruche dziadostwo... Odpowiedz Link Zgłoś