arjan123 04.09.07, 11:22 Witam, Chcialem zapytac o dostepnosci/jakosci internetu na naszym osiedlu. Czy moze macie jakies spostrzezenia i sugestie odnosnie dostawcow internetu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea692 Re: Internet na osiedlu 04.09.07, 11:27 nie korzystajcie z internetu , to żródło szatana , nie chcemy na naszym osiedlu internetu , Boże chroń nasze dzieci!!!!Administracja powinna zabronić używania internetu na naszym osiedlu . Módlmy się . Zdrowaś Mario...... Odpowiedz Link Zgłoś
arjan123 Re: Internet na osiedlu 05.09.07, 11:50 Dzieki za mnostwo wszelakich wskazowek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szczgl Re: Internet na osiedlu 05.09.07, 14:56 ja wale z gh netu i sobie go chwale Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu21 Re: Internet na osiedlu 11.09.07, 14:12 Ja korzystam z UPC i jestem całkiem zadowolony. Nie ma limitów. Jak do tej pory nie zdażyło się, żeby były jakieś przerwy. Mają dosyć dobrą ofertę na telefon, a jak kupujesz pakiet z TV to już wogóle jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś