Dodaj do ulubionych

Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów

IP: 62.233.183.* 07.07.03, 20:23
Autor: Zbigniew
Data: 21-06-03 14:57

Szanowni Forumowicze - pasażerowie autobusów i tramwajów.
Plaga zaopatrywania się w bilety u kierowców (i motorniczych) się nasila i
nierzado zdarza się, że do kierowcy ustawia się kilkuosobowo kolejka po
bilety, co więcej ci ludzie nie płacą odliczoną kwotą lecz zwykle banknotami,
co drastycznie przedłuża czas postoju na przystankach. Zauważyłem, że głównie
tak postępują studenci. Zwracam się więc z apelem do pasażerów -
forumowiczów, BY ZAOPATRYWALI SIĘ W BILETY W KIOSKU, WCZEŚNIEJ (O ILE
OCZYWIŚCIE NIE MAJĄ OKRESOWYCH) I WSIADALI DO AUTOBUSUÓW Z BILETAMI!!!
Kierowcy powinni tylko w sytuacjach AWARYJNYCH sprzedawać bilety (np. w
niedzielę wieczór, gdy kioski są nieczynne).
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek 164 Re: Apel Krzyska 164 do Dr Zbigniewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 20:53
      Tylko nie ON !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jego wypowiedzi są tendencyjne, wkurzające i niech zostanie tam, gdzie jest.
      • Gość: mouset Re: Apel Krzyska 164 do Dr Zbigniewa IP: 62.233.183.* 07.07.03, 20:57
        Ja tylko przekazuję
        • Gość: Locutus Re: Apel Krzyska 164 do Dr Zbigniewa IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.07.03, 00:00
          Dzięki, Mouset!

Uśmiałem się zdrowo...

Ach ci studenci - jeszcze gorsza plaga od tramwajów :-P
          • Gość: mouset Re: Apel Krzyska 164 do Dr Zbigniewa IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 08.07.03, 07:56
            A piesi studenci wchodzący pod scanie to dopiero passsssskudy
            • Gość: Locutus Re: Apel Krzyska 164 do Dr Zbigniewa IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.07.03, 23:38
              A rowerzyści... ojojojoj... co za kutasy... :-))))))))
    • Gość: ADAŚ Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:01
      Jak zwykle pierdoli.
      • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 07.07.03, 21:05
        Jak (nie powiem kto) hihihihi
        • Gość: ADAŚ Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:09
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> Jak (nie powiem kto) hihihihi

hehehehehe - nie musisz !!!
        • Gość: krzysiek 164 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 21:12

> Jak (nie powiem kto) hihihihi

Mała podpowiedź :

a) jak F. Serwin
          b) jak mały Kaziu

• Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 07.07.03, 21:18
            Gość portalu: krzysiek 164 napisał(a):

> Mała podpowiedź :
            >
            > a) jak F. Serwin
            > b) jak mały Kaziu
            >

Buachachachachacha
          • Gość: Alibaba Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.chello.pl 07.07.03, 21:33
            Wy sobie tu jaja robicie, a nie wiecie, że chyba tylko w Krakowie kierowcy
            sprzedają bilety. Wszędzie indziej jest to NIEDOZWOLONE I UWAŻA SIĘ ZA
            ZAGRAŻAJĄCE BEZPIECZEŃSTWU. Niedawno jechałem z kierowcą ul. Kasztanową, do
            którego podeszły dwie osoby po bilet. Jednej sprzedał jeszcze na przystanku, a
            gdy zobaczył stojące za nim auta ruszył i przejechał cały przystanek licząc
            pieniądze, co raz poprawiając kierownica wężykowaty tor jazdy. Zgłaszam to jako
            kretyna trzydziestolecia.
            • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 07.07.03, 21:34
              Takie rzeczy powinny byc zabronione
              • Gość: Clint Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 07.07.03, 22:23
                W wawce tez mozna kupowac
                • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 07.07.03, 22:42
                  Czasami jednak kupno trwa 5 minut
                  • Gość: Clint Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 08.07.03, 10:33

> Czasami jednak kupno trwa 5 minut

Moj kolega w Wawie kupowal bilet z 5 min bo nie mogl sie zdecydowac na znizke
                    czy 48 czy 50% :) Bo kierman zrobil takie zamieszanie :)
                • kalarep Pierdoły że nigdzie tak nie ma 07.07.03, 22:47
                  Gość portalu: Clint napisał(a):

> W wawce tez mozna kupowac

W Gdańsku, Katowicach też .. również w każdym autobusie prywatnych
                  przewoźników i PKS .. pokusze się o stweirdzenie że WSZĘDZIE da się kupić u
                  kierowcy .... bo NIE WSZĘDZIE są kioski ...
                  • Gość: mouset Re: Pierdoły że nigdzie tak nie ma IP: 62.233.183.* 07.07.03, 22:51
                    Nie mówiąc o tym że większości kiosków przy "marży" 1 grosz się to nie opłaca
                    • Gość: Jakub K. Re: Pierdoły że nigdzie tak nie ma IP: 213.25.129.* 07.07.03, 23:57
                      Rozwiązaniem byłoby wprowadzenie automatów we wszystkich pojazdach, tak jak to
                      już jest w bombkach. Wtedy można by zrezygnować ze sprzedaży biletów zarówno u
                      kierowców, jak i w kioskach.
                      Ale to daleka, daleka przyszłość.
                      • Gość: mouset Re: Pierdoły że nigdzie tak nie ma IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 08.07.03, 07:55
                        Musiały by byc p/pancerne i chronione
                • hyrek Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 08.07.03, 08:52
                  Gość portalu: Clint napisał(a):

> W wawce tez mozna kupowac

A we Wrocławiu sie nie da
                  Tylko w sobotę i niedziele mozna kupić bilet u kierowcy
                  No ale we Wrocławiu na każdym przystanku jest automat biletowy
                  • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 08.07.03, 14:29
                    A w takim Freiburgu w Niemczech w prawie każdym autobusie i każdym tramwaju są
                    automaty biletowe, a mimo tego można bilety kupić u kierowcy/motorniczego, np
                    w sytuacji, kiedy nie ma się drobnych (automaty nie wydają reszty) :)) I jakoś
                    nikomu to nie przeszkadza ani nie zagraża...
                    • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 08.07.03, 15:11
                      A w Lublanie są żetony z plastiku, niestety do tych wszystkich sposobów
                      potrzeba wyedukowanego , niezłodziejskiego i niekombinatorskiego społeczeństwa
                      • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 08.07.03, 15:13
                        Mógłbyś wyjaśnić bliżej system z żetonami? :))
                        • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 08.07.03, 15:30
                          Kupuje sie żeton w kiosku za 100SIT, wsiada się tylko pierwszymi drzwiami
                          (większość taboru to MAN313) przy przedniej szybie przezroczysta puszka:
                          wrzucasz żeton lub !! 140SIT, ale i tak 95% pokazuje vozovnicou czyli
                          miesięczny (hehe mam taki!)
                          • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 08.07.03, 15:46
                            Fajne, bo nie wymaga dużych nakładów, ale nie mają problemów z wsiadaniem
                            tylko jednymi drzwiami?
                            • Gość: ADAŚ Potęga Zbigniewa IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 18:38
                              Najeżdżacie na niego, a dzięki dr Zbigniewowi wdaliście się w gorącą dyskusję
                              hehehehe.
                            • Gość: mouset MPK Lublana IP: 62.233.183.* 08.07.03, 19:15
                              Żadnych problemów bo to zdyscyplinowany naród,
                              punktualność autobusów jest wręcz idealna, 3/4 sieci objechałem hihihi,
                              nie ma numerów bocznych, zastępuje je rejestracja pojazdu: LJ (herb) LPP (czyli
                              Ljubljanski Potniski Promet)i trzy cyfry,
                              są brygady!!! całkiem podobne jak u nas, i podmiany też ("moja" 6 jeździła
                              przegubowa , a wieczorem krótka)
                              wzorowo zorganizowana jest komunikacja nocna
                              • kuba203 Re: MPK Lublana 08.07.03, 21:13
                                Nie tyle myślę o zdyscyplinowaniu, co o tym, ile czasu zajmuje, aż wszyscy
                                wsiądą jednymi drzwiami, bo u nas na wielu liniach spowodowałoby to mega-
                                opóźnienia, czego przykład mieliśmy jeszcze kilka lat temu w nockach :))
                                • Gość: mouset Re: MPK Lublana IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 10.07.03, 12:50
                                  Szybko się wsiada, za to gap nie ma
                    • Gość: Alibaba Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.chello.pl 09.07.03, 23:12
                      W innych miastach Niemiec czy Holandii jest podobnie. Ale nie wolno zapominać
                      że:
                      - Nawet w godzinach szczytu tramwaje i autobusy jadą (jak na nasze realia)
                      puste.
                      - Ogromna większość jadących nie kupuje biletu, jedynie okazuje kartę kierowcy
                      i dlatego wsiadają wyłącznie pierwszymi drzwiami.
                      - Rozkłady są tak dobrze skoordynowane, że nie ma kilku pojazdów na przystanku
                      naraz i wydawało mi się, że kierowca ma minutę na zabranie pasażerów, może
                      sprzedać bilet i bez pośpiechu odjechać. W tym czasie nikt nie depcze mu po
                      piętach, ani nie blokuje korek uliczny, więc jest punktualny.
                  • Gość: Alibaba Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.chello.pl 09.07.03, 23:01
                    Sorry. Miałem wiadomości sprzed kilkunastu lat i nie zweryfikowane. Wtenczas
                    jedynie w Krakowie była sprzedaż i wiem, że zdecydowany opór przeciw krakowskim
                    pomysłodawcom. Ale choroba rozszerzyła się, pewnie względami ekonomicznymi.
                    Sprawy bezpieczeństwa, wobec ekonomii są całkiem w odwrocie. Znaleźli po prostu
                    sposób na podwyższenie zarobków załogi przedsiębiorstwa, czym w pewnym okresie
                    uspokoili nastroje roszczeń płacowych.
    • Gość: Clint Re: Zbig i 3x105Na na "13" IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 09.07.03, 11:28
      "Ja nie chcę jeździć tramwajami, ale czasem sytuacja mnie do tego zmusza, gdyż
      nie wszędzie dojeżdżają autobusy. A 3-wagonowa 13-ka w wakacje to spora
      przesada"
      • Gość: Clint Re: Zbig i 3x105Na na '13' IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 09.07.03, 11:30
        "Dziś (30.06.2003) ok. 13.43 na ul. Dunajewskiego widziałem 13-kę (2-wagonową -
        poprzednia była 3-wagobowa) przy czym w pierwszym wagonie jechały 4 osoby
        (nie licząc motorniczego), w 2-gim: nikt. Był to kierunek Bronowice. A
        autobusy linii 152, 192, 124, 502 były zatłoczone. Naprawdę mogłoby kursować
        nieco mniej tramwajów a więcej autobusów."
      • Gość: Clint Re: Zbig-100 osob z plecakami w 124 :))))))))))))) IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 09.07.03, 11:33
        "Dziś miałem pecha. Jeden 124 mi po prostu uciekł z przystanku sprzed nosa.
        Musiałem długo czekać. przyjeżdża następny i okazało sie, że do niego (przy
        Dworcu) wsiadła OGROMNA grupa młodzieży z plecakami (conajmniej 100 osób a
        zapewne więcej) przez co zrobił się potworny tłok (mieli wielkie plecaki, co
        dodaktowo zabiera miejsce). Na dodatek jechał tym autobusem wózek dziecięcy,
        który, jak wiadomo, zajmuje sporo miejsca. Tłok był potworny aż
        do "Spadochroniarzy", gdzie wysiadła ta wielka grupa. Jakby jeździli częściej,
        to tłoku by ie było. A to był Jelcz M181MB, czyli bardzo duży autobus."

To ma swoje ukochane autobusy :)
        • Gość: mouset Re: Zbig-100 osob z plecakami w 124 :)))))))))))) IP: *.cm-uj.krakow.pl 09.07.03, 15:27
          Nie, nie , rzygać sie chce czytając to
          • Gość: Karol37 Re: Zbig-100 osob z plecakami w 124 :)))))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 23:40

> Nie, nie , rzygać sie chce czytając to

Mouset nie rzygaj bo zawieje Ci ucho i będziesz miał zapalne zawianie ucha.Ty
            najlepiej powinieneś wiedzieć że to grozi bolesną serią zastrzyków ;-)
            • Gość: mouset Re: Zbig-100 osob z plecakami w 124 :)))))))))))) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 10.07.03, 12:45
              Buachachachacha, karol the best!
    • bolo84 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 15.07.03, 15:26
      widziałem we Wrocławiu,iż motorniczy nie sprzedaje biletów w dni powszednie do
      ok.20.Bilety można kupić w dni świąteczne,niedziele i soboty (tu od ok.17-
      18).Co wy na to ,aby wprowadzić to u nas w Krakowie.Wiem,że zawsze jak coś się
      ludziom zabiera to jest krzyk,ale ktoś musi zrobić z tym porządek.Innym
      rozwiązaniem jest wprowadzenie w pojazdach automatów biletowych jak to ma
      miejsce w Zielonej Górze(w autobusach!)
      • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 15.07.03, 22:49
        Zapytaj jeszcze kioskarzy jaką mają marżę na bilecie, to zrozumiesz czmu ich
        nigdzie nie ma
        • Gość: Jakub K. Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 213.25.129.* 16.07.03, 03:34

> Zapytaj jeszcze kioskarzy jaką mają marżę na bilecie, to zrozumiesz czmu ich
          > nigdzie nie ma
          Dlatego przydałyby się automaty. A potem można by w ogóle zrezygnować ze
          sprzedaży biletów w kioskach. Taki system funkcjonuje w miastach niemieckich i
          się sprawdza. Więc skoro mamy wstępować do tej całej Unii to może bierzmy
          przykład z jej krajów?
          • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.07.03, 10:11
            Ale z pewnościa brakuje pieczątki, zgody i pieniędzy, które pochłaniaja np
            linie 16 i 21
            • Gość: Clint Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 20.07.03, 23:49
              nowy cytat:
              "Szykany" dla tramwajów nie mogłyby mieć formy garbów, lecz inną, np.
              powężykowane torowisko."

a poza tym na tamtym forum Zbig zarazil juz kilka osob ta swoja miloscia do
              autobkow
              • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 20.07.03, 23:51
                Zbysiu pewnie się cieszy bo taką szykanę mamy na Teligi, tylko 10 kmh, w
                porównaniu do scanii gnającej 120 to strasznie wolno
                • Gość: Locutus Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.07.03, 01:06
                  Nawet sobie z tej szykany nie żartujcie... przez nią musiałem powiedzieć
                  skunksom papapa... :,-(

LOKI (smutny)
                  • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 21.07.03, 01:12
                    To jest czarny humor.
                    A tak poważnie mam nadzieję że nie będzie to pretekst do trzymania bomb w
                    zajezdni, bo poza 6 i 24 nie będzie można ich nigdzie puścić, no chyba że
                    zrobią Kalwaryjską to na "8"
                    • Gość: Locutus Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.07.03, 23:59
                      Nie ma chuja. Skunksy będą w zajezdni. Tabor trza oszczędzać... :-/
                      • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 62.233.183.* 22.07.03, 22:32
                        Proponuję aby przy nowych zakupach tabor pozostawić u producenta, pooszczędzać
                        i stopniwow wprowadzać do ruchu
                        • Gość: Locutus Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 23.07.03, 00:57
                          Aleś jest wczesny... przecież właśnie tak się to odbyło z pięcioma nowymi
                          scaniami CN94UA - gotowe były na koniec grudnia, ale my oszczędzaliśmy je u
                          producenta aż do marca, a potem oszczędzaliśmy je w zajezdni aż do
                          kwietnia... :-/

Pozdrawiam!
                          LOKI
                          • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 23.07.03, 10:13
                            Teraz oszczędzamy bomby, stawiam że 2026 wyjedzie na Boże NArodzenie
                            • Gość: Locutus Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.07.03, 00:19
                              Może nawet wcześniej... ale jak on wyjedzie, to jakieś 2/3 bombek będzie się
                              oszczędzało :-/
                              • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 24.07.03, 15:21
                                Zwłaszcza 2025-tą
          • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 24.07.03, 15:53
            Gość portalu: Jakub K. napisał(a):

> Dlatego przydałyby się automaty. A potem można by w ogóle zrezygnować ze
            > sprzedaży biletów w kioskach. Taki system funkcjonuje w miastach niemieckich
            i
            > się sprawdza.

Tak, ale tam oprócz automatów można też kupować u kierowcy/motorniczego i to
            przez cały dzień :)
            A u nas też powinno pozostać jak jest, choćby ze względu na ludzi wsiadających
            gdzieś na zadupiach, gdzie do najbliższego sklepu/kiosku jeździ się właśnie
            autobusem, gdzie oni mają kupić bilet jak nie u kierowcy?
            • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 24.07.03, 15:56
              na zadupiach niech kupują, ale jak w 502 jest kolejka do kierowcy to szlag mnie
              trafia
              • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 24.07.03, 16:01

> na zadupiach niech kupują, ale jak w 502 jest kolejka do kierowcy to szlag
                mnie
                >
                > trafia

Mnie też, ale wystarczy, że kierowca w takiej sytuacji będzie odmawiał
                wydawania reszty (zgodnie z przepisami).
                • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 24.07.03, 16:26
                  parę razy już to widziałęm, ludzie też nie mielli rozmienić i baba wysiadła
                  • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 24.07.03, 17:03

> parę razy już to widziałęm, ludzie też nie mielli rozmienić i baba wysiadła

I słusznie, umiejętność czytania przydaje się w życiu :)
                    • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 04.08.03, 13:07
                      A jedyne wyjście z tej sytuacji to większa marża na biletach
                      • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 04.08.03, 18:15

> A jedyne wyjście z tej sytuacji to większa marża na biletach

I tak jest duża, 50gr to sporo, nawet śmiem stwierdzić, że udało się
                        wyeliminować zjawisko kupowania biletów u kierowcy z lenistwa (bo się
                        niektórym nie chciało iść do kiosku).
                        • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 217.96.109.* 10.08.03, 15:30
                          Ale ja mówię o tym że w kioskach się nie opłaca kioskarzom
                          • kuba203 Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 10.08.03, 18:43

> Ale ja mówię o tym że w kioskach się nie opłaca kioskarzom

Aaaa, chyba, że tak, to masz rację, ale obawiam się, że przy obecnym sposobie
                            rozumowania władz oznaczałoby to podwyżkę cen biletów :(
                            • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 217.96.109.* 10.08.03, 20:09
                              A drogie są przez ulgi, precz z ulgami!!!!!!!1
                              • Gość: ADAŚ Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 21:18

> A drogie są przez ulgi, precz z ulgami!!!!!!!

Za dwa miesiące też będę tak krzyczał hehehe
                                Na razie siedzę cicho jak bajanek.
                                • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 217.96.109.* 10.08.03, 21:29
                                  Hihiiihhihiie, cos ci powiem jutro n/t
                                  • Gość: Locutus Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 01:04
                                    Jakby nie było ulg, to do szkoły bym na rowerze musiał jeździć, łosie!

Ulgi należy refundować z budżetu państwa i miasta! Ucywilizować to do cholery!!!

Pzdr.
                                    LOKI
                                    • Gość: mouset Re: Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.cm-uj.krakow.pl 12.08.03, 11:30
                                      Nie mam ochoty dopłacać do tego że chodzisz do szkoły, hihihihi, nie ucz się!!!
    • Gość: mouset Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: 217.96.109.* 14.08.03, 21:39
      Tym razem chodzi o to aby nie wsiadac z wózkami, młode matki won! Ludzie jadący
      z pracy z siatkami pełnymi zakupów (czytaj: Zbigniew) nie mają jak sie obrócić
      ani gdzie usiąść!!! Skandal!!!
      • fassi Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 15.08.03, 00:09
        Zbigniew jest bezrobotny
        • Gość: mouset Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ghnet.pl 15.08.03, 22:23
          Chyba nie, bo ciągle coś mówi o uczelni
          • kuba203 Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 15.08.03, 22:24

> Chyba nie, bo ciągle coś mówi o uczelni

Może chce się dokształcić :D
            • Gość: Fassi Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.chello.pl 15.08.03, 22:46
              jest po studiach i nie ma pracy - poczytajcie Jego posty, pisze że nie może ścierpieć bo musi tramwajem (których nienawidzi) dojeżdżać na mogilską bodajże fdo urzędu pracy co miesiąc, nad czym ubolewwa... i domaga się autobusu :)
              • kuba203 Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 15.08.03, 22:50
                Co za pech :D
                • Gość: mouset Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ghnet.pl 16.08.03, 10:10
                  Może dojechać też M-ką, hihi
                  • Gość: kuba203 Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.kap.citynet.pl 16.08.03, 11:17

> Może dojechać też M-ką, hihi

Ostatnio w GW czytelnik skarżył się na tą "linię", że nie trzyma się rozkładu
                    jazdy... A to ci nowość :D
                    • Gość: mouset Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ghnet.pl 16.08.03, 11:21
                      To chyba rozkład - widmo
                      • kuba203 Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów 16.08.03, 11:31

> To chyba rozkład - widmo

Linia jest widmo, a wg rozkładu kursuje co 9 minut podobno :)
                        • Gość: mouset Re: Kolejny Apel Dr Zbigniewa do forumowiczów IP: *.ghnet.pl 17.08.03, 10:19
                          Helikoptery? hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka