gph 08.07.03, 15:03 Macrelus na ten przykład preferuje "Szklaną pogodę" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:13 znam takich co zawsze spiewaja "zakazany owowc" :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:14 marceliszpak napisał: > znam takich co zawsze spiewaja "zakazany owowc" :) a jakieś pieśni rewolucyjne możnaby? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:16 prawde powiedziaszy nie wiem ale napewno mozna zapiewac akapaella :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba :))) 08.07.03, 15:33 Spiewanie bez muzyki nasladujac glosem instrumenty muzyczne tfu co ja gadam spiewanie z muzyka ale bez instrumentow:))) taki chorek niby:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a co to jest a-kapa-ella??? nt. 08.07.03, 15:34 mówi się aka-paella paella to taka potrawa hiszpańska. Myślę, że chodzi o to, że jak ktoś ładnie zaśpiewa na karaoke to w nagrodę dostaje się coś do jedzenia. Dlatego akurat paella, bo karaoke najbardziej popularne jest w Hiszpanii, zwłasza flamenco ... Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:33 lust for life iggy pop'a :D ale generalnie to mam gleboka odraze do karaoka Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:35 a byles na jakims? Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:38 nie nie bylem ale jakos nie odczuwam potrzeby poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:36 no chcialabym to usłyszeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:38 wodnik74 napisała: > no chcialabym to usłyszeć tą odrazę w głosie... ja również ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:39 Po pierwsze "Juz nie ma dzikich plaz" Ireny Santor Po drugie: "Jestesmy piekni, wszyscy nas kochaja" na nute koscielną Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:40 "ja Wam zawsze, wszystko wyspiewam" :)))) a na zarty, to moge zaspiewac cos z Krawczyka albo z Anastazji ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 15:42 oraz norweski black metal np. "bloody macrelus of the seventh satanic gore ritual" Odpowiedz Link Zgłoś
gph bloody macrelus to chyba japońska kapela... 08.07.03, 15:43 grywaja w sushi barach... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak nie znacie sie 08.07.03, 15:47 to jest zespol trash metalowy rodowitych eskimosow Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: nie znacie sie 08.07.03, 15:49 ja slyszalem ze to powergrindcrustemostreetpunkcore z elementami calypso :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph eskimosi 08.07.03, 15:53 mają inne kapele. "damn cold ice" "stinky dead penguin" "burn My igloo" Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: eskimosi 08.07.03, 16:06 gph napisał: > "stinky dead penguin" bzdura , jesli juz to ... "for ages dead penguin, completely not stinky cause he is frozen" Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: eskimosi 08.07.03, 16:09 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > "stinky dead penguin" > bzdura , jesli juz to ... > "for ages dead penguin, completely not stinky cause he is frozen" mhm.. zwłaszcza jak go do igloo przyniesiesz... (by the way, pingwiny nie występują w tej części świata co eskimosi :) ale mógłby jeszcze być "dirty snow" na polski tłumaczony oczywiście jako "wirujący seks" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co byście zaśpiewali na karaoke? IP: *.tele2.pl 08.07.03, 16:20 jak mieszkalam w bloku pare lat, to sasiadla poprosila, zebym nie spiewala w lazience. Tak strasznie falszuje. Ale zaspiewalabym....Chwalmy pana (spiewa to Szalapak), fajna melodia;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co byście zaśpiewali na karaoke?-aha IP: *.tele2.pl 08.07.03, 16:21 i mordercza ballade Nicka Cave i pewien kawalek Massive Attack;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: skoro fałszujesz IP: 80.72.34.* 08.07.03, 17:21 Ja bym zaśpiewał :[Szwagierkolaska] - Komu dzwonia Przepity głos Muńka jest poprostu nieziemski i genialnie ilustruje moj obecny nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: skoro fałszujesz IP: *.tele2.pl 08.07.03, 17:46 gph napisał: > to chyba tylko w chórze byś mogła... bylam w chorze;-) W 3 glosie bo mialam niski glos;-) Fajny byl pretekst do zwolnien z lekcji;-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: skoro fałszujesz 09.07.03, 12:18 Gość portalu: kaska napisał(a): > gph napisał: > > > to chyba tylko w chórze byś mogła... > > bylam w chorze;-) W 3 glosie bo mialam niski glos;-) Fajny byl pretekst do > zwolnien z lekcji;-) więc zaprawę już masz. a głos dalej niski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: skoro fałszujesz IP: *.tele2.pl 09.07.03, 12:58 gph napisał: > > więc zaprawę już masz. a głos dalej niski??? > niski;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Róża :D IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 08.07.03, 19:53 myślę że wykonałbym coś z repertuaru Kayah i Bregovic-najlepiej "kiedyś byłam różą" najlepiej wcześniej wypić jeszcze dużą Sophie-granata i do roboty :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: Róża :D IP: 80.72.34.* 08.07.03, 20:15 po zubrówce z sokiem jabłkowym (tatanka=szarlotka) lepszy jest humorek do śpiewania Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 08.07.03, 21:00 Jak się masz, kochanie - jaaaaak się maaaaasz.... Pooowiedz mi kiedy znowu cię zobaczaaaaczeeeee.... dobre nie???? cała sala spiewa i klaszcza ! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 09.07.03, 12:30 "śpiewać każdy może":))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 09.07.03, 13:19 yennzfiolkowymioczami napisała: > "śpiewać każdy może":))) Ale nie każdy potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 09.07.03, 13:22 no bo przecież "trochę lepiej lub trochę gorzej";))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Bloody Macrelus zbyt dobrym śpiewakiem nie jest 09.07.03, 13:26 myślę, że wyrzucili by go z sushi baru.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Bloody Macrelus zbyt dobrym śpiewakiem nie je 09.07.03, 13:29 eeee, szklana pogoda w moim wykonaniu ma calkiem nowe brzmienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Bloody Macrelus zbyt dobrym śpiewakiem nie je 09.07.03, 13:31 marceliszpak napisał: > eeee, szklana pogoda w moim wykonaniu ma calkiem nowe brzmienie :) rzekłbym wręcz; całkiem inne... i rytm i chorreografia... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Bloody Macrelus zbyt dobrym śpiewakiem nie je 09.07.03, 13:42 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > eeee, szklana pogoda w moim wykonaniu ma calkiem nowe brzmienie :) > rzekłbym wręcz; całkiem inne... > i rytm > i chorreografia... szczegolnie chorreografia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 09.07.03, 13:28 yennzfiolkowymioczami napisała: > no bo przecież "trochę lepiej lub trochę gorzej";))) ale czy inni koniecznie muszą tego słuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nie muszą. 09.07.03, 13:31 poza tym zawsze można sobie uszy jakoś sprytnie zatkać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nie muszą. 09.07.03, 13:37 yennzfiolkowymioczami napisała: > poza tym zawsze można sobie uszy jakoś sprytnie zatkać;)) albo nie myć ich na miesiąc przed spodziwewanym terminem... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: nie muszą. 09.07.03, 13:40 czasem miesiąc może nie wystarczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nie muszą. 09.07.03, 13:48 yennzfiolkowymioczami napisała: > czasem miesiąc może nie wystarczyć;) a próbowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny;-) IP: *.tele2.pl 09.07.03, 13:39 ja bym zakazala ustawowo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:41 Gość portalu: kaska napisał(a): > ja bym zakazala ustawowo;-) jak mniemam niegdy nie bylas na porzadnym karaoke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; IP: *.tele2.pl 09.07.03, 13:44 marceliszpak napisał: > jak mniemam niegdy nie bylas na porzadnym karaoke :) no pojechalam do kolezanki do bielska, poszlysmy na piwo a tam tlumy spiewaly w karaoke, wiec ucieklysmy. Widocznie na porzadnym nie bylam...... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:47 zeby sie karaokowac trzeba spelnic nastepujace warunki: - miec troszke dobrej woli - byc po conajmniej 2 piwach - umiec czytac (po dwoch piwach) - byc w odpowiednim towarzystwie - miec zdolnosc wydawania roznego rodzaju piskow i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:46 Gość portalu: kaska napisał(a): > ja bym zakazala ustawowo;-) a ja (standardowo) bym zakazał folkloru na rynku w wykonaniu kapeli krakowskiej. TO dopiero jest przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:52 kapela to małe miki przy tym gitarzyscie, ktory od 10 lat gra to samo kole Sukiennic Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:53 boldhead napisał: > kapela to małe miki przy tym gitarzyscie, ktory od 10 lat gra to samo kole > Sukiennic ale on gra pod wieczór. a oni grzeją od rana do wieczora... "moja Marysiu, kochaj mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:55 dobrze ze nie graja "Niech zyje wolnosc", albo inne takie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 13:58 boldhead napisał: > dobrze ze nie graja "Niech zyje wolnosc", albo inne takie zamówisz - zagrają. a jak idzie grupa, to jeden z tych dziadków podbiega do przewodnika i pyta "jaki język, jaki język?" i w zależności od tego, co usłyszy ciupią jakiś narodowy przebój... Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Hity swiatowe...? 09.07.03, 14:31 to niech mi zagraja i zaspiewaja chórem hymn autro-wegier taki jak na "ck dezerterzy"... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 14:31 ciekawe co graja jak przechodza chinczycy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: a tak w ogole to karaoke to dramat spoleczny; 09.07.03, 14:32 jak to co? "Chinese rock" - The Ramones :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead dla Chinczyków 09.07.03, 14:45 oczywiscie jada "China girl" D. Bowie w aranzacji na deciaki, skrzypce i kontrabas. Odpowiedz Link Zgłoś
gph a dla kogo melodia z "most na rzece Kwai"??? 09.07.03, 16:30 i czy w ogóle karaoke dopuszcza gwizdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
herr_bart_nick Re: co byście zaśpiewali na karaoke? 09.07.03, 14:51 1. "Hej, od Krakowa jadę, w daleki (ł)obce strony..." 2. "Gdy w kinie Wolność nocny seans się zaczyna..." (kino Wolność = Bingo) obie pasują, ale nie po dwóch, ale min. po 4 browarach :))) Odpowiedz Link Zgłoś