paulusagain 12.09.07, 18:18 Jeśli ktoś jest zainteresowany to może brać za free samochód marki Polonez. Stoi przed blokiem "Praga" , otwarte drzwi, kluczyki w stacyjce. To nie żart! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papod Re: samochód za free !!! 12.09.07, 19:43 jak mozna porzucic takie zmyslowe peerelowskie marzenie... ...a ta konstrukcja, piorowe resory - mniam ... SWIAT ZWARIOWAL :p Odpowiedz Link Zgłoś
paulusagain Re: samochód za free !!! 12.09.07, 21:03 widziałem jak ten polonez parkował, tydzień temu, wyszło z niego 3 gości i fura tak sobie stoi i czeka żeby ją przejąć. Widać tacy uczciwi u nas na osiedlu ludzie że można auta z kluczykami zostawiać i są bezpieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: samochód za free !!! 13.09.07, 11:10 A papiery zostawili? Mam na myśli dowód rejestracyjny oraz umowę kupna-sprzedaży, podpisaną, in-blanco - że się tak wyrażę :) Bo co prawda "ukraść" go łatwo, ale takie przejęcie byłoby wg prawa karalne. A jako że to nie mercedes tylko polonez - nie watro. Odpowiedz Link Zgłoś
paulusagain fura z papierami!!! 13.09.07, 18:28 oczywiście wszystko jest! Polonez z rej. KWF 6261 , kolor ciemny ceglasty, rocznika raczej sprzed 2000r ale na chodzie :) stoi na drugim miejscu parkingowym przed "Pragą" a papiery do niego na tylniej pułce za siedzeniami pasażerów. Kluczyki w stacyjce,auto otwarte. Sam nim podjeżdżam na zakupy do alberta :) jeszcze jest paliwa sporo! Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: samochód za free !!! 19.09.07, 10:09 > kto nim odjechał??? A co - potrzebowałeś do sklepu podskoczyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: samochód za free !!! 19.09.07, 17:15 horera, też chciałem pojeździć. no cóż trzeba będzie sprawdzić jak to z tą białą ładą samarą po stronie Rzymu i fordem fiestą przed Barceloną. Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Lada i ford 19.09.07, 17:25 A tak btw czy nie jest tak, że można na Policję zadzwonić i sprawdzą delikwentów czy płacą OC? A może SM wystarczy? Może warto zawsze to dwa miejsca postojowe :). Nie wiem jak ford ale lada stoi od początku odkąd tu mieszkam... Odpowiedz Link Zgłoś
trineo23 Re: Lada i ford 19.09.07, 18:38 Przed Paryżem tez do niedawna zalegała biała Łada(chyba),ale ostatnio zniknęła.A do "wżerających się" w kostkę powoli dołącza biały duży Fiat przy górnej bramce Rzymu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulusagain Re: Lada i ford 19.09.07, 21:31 to białe "coś" rdzawego pod Rzymem, po tej zimie całkiem sie rozpadnie i śmieciarze na złom wywiozą, dorobią sobie do pensji jak z puszkami ze śmietników :) podoba mi sie ich organizacja pracy: jeden wyrzuca puszki drugi udeptuje trzeci wrzuca do worka i kasa leci za aluminium!...a łada troche waży! Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: Lada i ford 20.09.07, 09:34 z tym wywiezieniem to nie jest takie proste zdaje sie. poza tym to tavria, nie łada samara;-) Odpowiedz Link Zgłoś