henio56 14.09.07, 20:30 zostanie ambasadorem, wiedział ,że w wyborach nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwakwarakwa ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:00 przecież on nic innego nie umie... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:04 Może żona? Jako gospodynię domową... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:20 Szkoda , że Ziobro nie ma żony.. gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:24 Ale podobno ma... no boję się napisać, bo to indywiduum śledzi, podsłuchuje, nagrywa, więc kopiuje i wkleja pewnie też ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:29 nie ma ..on w ogóle podobno żon nie lubi...)) gosia a czujnym zawsze należy być , licho nie śpi..:)) g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:36 Może i śpi, ale jak się obudzi to przez 10 lat gotowe włuczyć człowieka po sądach... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:39 przez dwadzieścia lat .., przez dziesięć to ciągało kolegów ... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia gosiu 15.09.07, 09:08 jakby Ziobro mial miec taka zone jak ty to Bogu niech beda dzieki , ze jej nie ma jedz ty lepiej do swojego mechanika od akumulatorow Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: gosiu 15.09.07, 09:35 A wiesz Małpiarnia - że mój mąż zaczął Cię już trochę libić.. i z uśmiechem stwierdził , że gdzie diabeł nie może - tam babę pośle.......))))) gosia a wyspałes się dziś , a skutecznie i bez tabletek...? - to dobrej soboty życzę... g Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: gosiu 15.09.07, 10:05 wyspalem sie nieskutecznie z tabletkami za to z poczuciem , ze Rokicie to malo kto dorasta do piet chociaz mi zal go , ze nalezy do PO a ty gosiu dokad mu dorastasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: gosiu 15.09.07, 10:33 A co to ja jakiś miernczy jestem , żeby się z kimś mierzyć , domierzac , przymierzac , albo śledczy , żeby tropić , albo jakiś sędzia , żeby wyroki wydawać..i osądy o innych ..dość tych tropiących dziś mamy ..wystarczy ....)) gosia a strapiona to moge być , że z tabletkami i jeszcze nieskutecznie..może niewłaściwie lekarstwo dobrane... no przecież zdrowie takie ważne...no bardzo ważne...))) no to kawy , kawy sie napij i bądź zdrów.. g Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:40 myślisz o Jarosławie ? dwa pieszczochy Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:42 No nie, to ojciec muchomor mówił o nim "mój chłopiec" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: ale kto go teraz biedaczynę zatrudni? 14.09.07, 21:50 jestem tolerancyjny, jak się kochają, to ich sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: nie ma żadnego Rokiciarza na forum 14.09.07, 23:34 Bawią się na bankiecie z uciechy,że ubył im jeden członek,który w wyborach popiera PISdzielców. ----------------------- PISdzielce kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 sie pośpieszyłem, jednak zostaje w PO 15.09.07, 05:17 to był tylko taki spektakl i autopromocja małżeństwa Rokitów w mediach. Po wyborach Rokita będzie dyspozycyjny dla zwycięzców. Jeżeli władze platformy nie pozbędą się tego destruktora, będę zmuszony głosować na LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
kraktoo Re: sie pośpieszyłem, jednak zostaje w PO 15.09.07, 05:50 tera pora na Marianne Rokite ? ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: sie pośpieszyłem, jednak zostaje w PO 15.09.07, 06:17 show będzie trwał nadal. Marianne skończyła z polityką, ale jutro, na bank, o 9.00 będzie rozdzierać szaty w Zetce na śniadanku u Moniki Olejnikowej Odpowiedz Link Zgłoś
kraktoo Re: sie pośpieszyłem, jednak zostaje w PO 15.09.07, 07:14 licze na to ze Leonard Cohen wkroczy wreszcie do akcji... so long Marianne Odpowiedz Link Zgłoś
1mariannarokita Rokita kokietuje 15.09.07, 13:59 Co on będzie robił bez polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 15.09.07, 14:33 Ulżyło Ci _ oj Heniu! Odpowiedz Link Zgłoś
n0th Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 15.09.07, 14:43 płemieła nie będzie,będzie ambasadoł Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 16.09.07, 09:18 a jednak przyszedł do Moniki, niestety był już tam Komorowski. Olejnikowa ładnie się zachowała i pozwoliła mu wybrnąć z tej sytuacji, pozwalając na pożegnanie z radiosłuchaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 16.09.07, 10:15 Nie ciesz sie tak. Kilka miesiecy po wyborach kaczor wywali na zbity pysk ta kretynke i Jasko wroci z oklaskami. Trzeba jednak przyznac ze baba ma niezbyt dobrze poukladane w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 16.09.07, 10:56 Trzeba jednak przyznac ze baba ma niezbyt dobrze poukladane w glowie. < przestań, przecież to wszystko jest starannie wyreżyserowane przez obojga Rokitów. Wcale nie jest pewne, czy na wiosnę nie dojdzie do nowych wyborów, wtedy on skoczy do gardła Tuskowi, oskarżając go ,o klęskę w poprzednich wyborach. Jeżeli PO zdobędzie wiekszość w parlamencie , Jasio znowu pojawi sie w polityce. Tusk będzie musiał go mocno obłaskawić, aby nie zrobił mu konkurencji w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Henio, Twoje bożyszcze Miller poszedł dalej. 16.09.07, 13:17 bo wystąpił całkiem. Jest teraz do wzięcia. Może pójdzie do pisa? Jest tam paru takich. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 16.09.07, 21:34 Jeżeli Tusk nie zląkł się Sikorskiego to tylko ciemne PISdzielce mogą straszyć Tuska Rokitą w biegu do prtzydentury. ----------------- PISdzielce kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Zielonek, ateista to nie znaczy komuch 17.09.07, 07:46 wszyscy działacze PZPR od sekretarza POP, powinni mieć ustawowo zabronione piastowanie stanowisk kierowniczych w instytucjach państwowych. Tacy zombi jak Miller i Kwaśniewski, dawno juz powinni być na śmietniku historii. Lewica powinna być obecna na scenie politycznej, ale napewno nie kierowana przez dawnych towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Zielonek, ateista to nie znaczy komuch 17.09.07, 23:58 Tacy liderzy jak Ziobro czy Rokita świadczą,że w Krakowie jest strasznie dużo inteligentnych gamoni w sferze polityki. ----------------- PISdzielcy kłamia,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Koniec politycznej kariery Rokity, nareszcie 16.09.07, 12:29 I oby to było na tyle. Niestety, Kaczyński chwycił go zbyt mocno za czułe miejsce, by się z tego wywinął. Przypuszczam, że w następstwie będziemy mieli jednego PiS-owskiego tancerza więcej. Odpowiedz Link Zgłoś