Gość: mikolaj IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 17:25 kosowski zostal WYPOZYCZONY do kaiserslautern!! tak podali przed chwila w 1tvp. co za cyrk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bombel Re: ale jaja ! IP: *.proxy.aol.com 15.07.03, 00:00 ...ale cyrk.Kochany..nie obrazaj ty cyrku!Tu wszystko jest super i extra,bo ludzie musza miec zabawe na 1O2! A to co wyprawiaja wislackie "czlonki" ze "specem" Kosowskim i on sam z nimi i kibicami to zwykla chaltura. Tak zakonczyl sie "sen zloty" pilkarzyka Kosowskiego o swojej wielkosci! Okazal sie byc tylko lylyputem! Bez ambicji,poczucia wartosci nie tylko sportowych czy pikarskich. Mamona rzadzi i ona decyduje! Najbardziej rozweselil mnie ostatni text Kosowskiego o zalozeniu sobie celu w Bundeslidze: 3 gole i 10 asyst.A ja mowie:3 wystepy w pelnym wymiarze czasowym 1o z lawy a 4 na trybunie w roli widza!to o jesieni. Na wiosne zostanie wypozyczony do II-giej "bundy". Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jeszcze wieksze.. 15.07.03, 22:38 wlasnie pozegnalismy wlodarczyka. co za frajer!! ulozyl sie z szefem (nie wiem kim on tam jest, prwde mowiac) widzewa i nagle udaje wielce zaskoczonego, ze tamten sie wycofuje. trzeba bylo przewidziec! troche za duzo mial wiary w ludzi... a szkoda go, bo mogl sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: jeszcze wieksze.. 16.07.03, 17:19 A kto to jest Wlodarczyk? Widzialem tegoz"pilkarza" w Szikagowie 2 leta temu nazad z Ruchem chorzowskim tu byli na zaproszenie Szikagowskich "Orlow". Nic specjalnego nie pokazal,(grali na sztucznej nawierzchni)a pozniej co pamietam to tylko wedrowal po "swiecie" z Manitou wi jakimi wyobrazeniami o swoi wielkosci. Taki,krotko mowiac, doopek jakich wielu w Lechistanie,np.T.Iwan, A.Juskowiak, S.Wojciechowski, M.Kozminski, R.Kaluzny, B.Karwan, M.Mieciel, i wielu wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jeszcze wieksze.. 16.07.03, 21:12 > Taki,krotko mowiac, doopek jakich wielu w Lechistanie,np.T.Iwan, A.Juskowiak, > S.Wojciechowski, M.Kozminski, R.Kaluzny, B.Karwan, M.Mieciel, i wielu wielu > innych. hahaha, wymieniles najwieksze gwiazdy naszej pilki . naprawde niezle sie usmialem o nich czytajac, nazwiska graczy, ktorzy juz dawno dobrze nie graja, ale dalej sa przekonaniu o swojej wielkosci. typowe zmarnowane talenty... ciekawe, czy kosowski do nich dolaczy? zobaczymy juz za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ajax chce kalu? 16.07.03, 21:08 wlasnie w trojce podali, ze ajax chcialby kupic kalu uche.. tyle dobrego, ze w wisle juz mowia, ze go nie sprzedadza! mam nadzieje, ze to juz ostateczna odpowiedz, bo strata uche bylaby juz zbyt duzym oslabieniem przed liga mistrzow. haha, a kluby z najwyzszej polki to mialy sie zglaszac po kosowskiego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: ajax chce kalu? 17.07.03, 00:26 Apoco? Tyz nie zly klub jest. Kosowski...nie bedziemy rok czekac,wszystko bedzie jasne juz po 3-ech miesiacach. Czytales moj wczesniejszy wypisik odnosnie tego cwaniaczka? Wg. mnie dobrze,ze nie bedzie gral w Wisle;to bylby taki volksdeutch ktory rozmontowywal by nam druzynke od srodka. Bez niego a takze bez Kuzbowskiego tyz damy se rade majac przeciez Franka i Zurawia i Uchatego. Stolarczyk do Kaiserslautern,natentychmiast!Taki sam asior jak ten o ktorym mowa byla wczesniej a ktorego juz nazwy zapomnialem. Wlodarczyk, Juskowiak na Cyproos,Kowalczykoos-sooperass czeka juz na was!! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś