gosia.43 25.09.07, 19:28 może się pochyli , może ... ale przecież dla nadprezydenta debata z Kwaśniewskim jest istotniejsza. I jak rozumieć te słowa .. gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
precesja do garów 25.09.07, 19:30 Do garów gosia, do garów. Najgorzej jak się baby biorą za internet. To garów. a dziecko z obsranym tyłkiem nie płacze? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:35 gratuluję wypowiedzi ... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , masz za dużo czasu 25.09.07, 19:38 Nadinterpretujesz. Zajmij się czymś pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:39 Nie broni a bierze przyklad. Ta sama kultura wypowiedzi. "Spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:51 Jak widać mamy ich wiecej... ciekawe czy którys "zwolennik" premiera potrafi powiedziec coś ..w temacie , cokolwiek - nie obrażając... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:52 taaaa, skąd wnioskujesz że zwolennik? Może po prostu nie lubię bab pitolących wieczorem bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:59 A Ty co - jesteś kobietą , czy mężczyzną..- ze " bab" nie lubisz , a czy jest ktoś kogo w ogóle lubisz ... gosia i niech Ci się nie wydaje , ze jesteś taki ( -a ) bystry ( -a )...w tej swojej obraźliwosci... żenada... g Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:01 mężczyzną, > i niech Ci się nie wydaje , ze jesteś taki ( -a ) bystry ( -a )...w > tej swojej obraźliwosci... żenada... no i do garów, tylko sie tam nie zarżnij tą żenadą :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:06 precesja napisała: > no i do garów, tylko sie tam nie zarżnij tą żenadą > :-D pisze się tę żenadą... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja żenada 25.09.07, 20:10 tę żenadę, tą żenadą, oj ynteligencja. pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82%C4%85d_j%C4%99zykowy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: żenada 25.09.07, 20:14 to inteligencja czy do garów - zdecyduj się - bo zaczynasz się gubić.. gosia a tak na marginesie , gotowanie tez potrafi być ciekawe..no ... ale o tym pewnie też nie wiesz...)) g Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: żenada 25.09.07, 20:25 z Yntelygencją do garów. (jak ciężko kojarzysz) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: żenada 25.09.07, 20:50 a wiesz , że kojarzenie to jest coś , z czym spieszyć sie nie należy czasami - można zbyt pochopne wnioski wyciagnąć .. Wasz premier tez kiepsko pokojarzył 13 grudnia niedawno ; biedaczek nie zastanowił się.... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
repox Re: żenada 11.10.07, 08:12 "wasz premier" ? A Ciebie gdzie ? W Israel ? Spotkajmy się na Alenby, jeśli to Tel Awiw. Wypijemy koszer piwko itp. Aj ile tu nasze pisze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:55 gosia.43 napisała: > Jak widać mamy ich wiecej... ciekawe czy którys "zwolennik" > premiera potrafi powiedziec coś ..w temacie , cokolwiek - nie > obrażając... > gosia > Nie potrafia, a raczej imponuje im to bo przecie "cxiemny lud wszystko kupi" ;) No i ciemny lud kupil :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:09 kunegunda.krakowska napisała: > Nie potrafia, a raczej imponuje im to bo przecie "cxiemny lud wszystko kupi" ;) > No i ciemny lud kupil :) i choćbym się starała i bardzo starała ...to co mam mysleć o tych ludziach...no co - co oni soba reprezentują...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:12 "> i choćbym się starała i bardzo starała ...to co mam mysleć o tych > ludziach...no co - co oni soba reprezentują...:) > gosia" gośka "piękna jestem niesłychanie, najładniejsze mam..." Powiedziałem, nie mędrkuj - do garów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:19 A z tymi garami to masz jakiś problem ? - za dużo lat na zmywaku , czy jak... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:26 czekają u mnie po obiedzie, potrzeba pomywaczki. Nadajesz sie świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:33 Bardzo Ci dziękuję ... ale widzisz tak się składa , ze mam pracy za dużo ....nie narzekam...:) gosia i mam prośbę...nie bądz chamski..bo za chwilę powiem Ci : "Panu już dziękujemy ".. g Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:35 > Bardzo Ci dziękuję ... ale widzisz tak się składa , ze mam pracy > za dużo ....nie narzekam...:) weź siew takim razie za robotę a nie pisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:38 precesja napisała: > weź siew takim razie za robotę a nie pisz na forum a czy to nie Wy też walczyliscie o wolność słowa... No , tak Wam podoba się to - co Wy napiszecie i powiecie i zakablujecie.....takie "ZZ" gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 20:41 Ty dalej swoje. I w koło macieja. Co to znaczy "Wy". Znowu coś konfabulujesz. Weź sie do roboty. Jak na razie to przydupasy Michnika i Pacewicza cenzurują to forum. Ale weź sie do jakiejś roboty, choć do tych garów. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Rozumiem , że bronisz premiera ..., 25.09.07, 19:51 masz problem? Kaczyńscy Ci się po nocach śnią? Kobierzyn lub Tworki Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Może jednak nie 25.09.07, 19:41 precesja napisała: > Do garów gosia, do garów. > Najgorzej jak się baby biorą za internet. To garów. a dziecko z obsranym tyłkie > m > nie płacze? ````````````````````````````````````````````````````````````````````` te gary egzaltacji nie sprzyjają ale szydełko może? Przy danym szydełku można się egzaltować do ekstazy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 No , poziom pokazaliscie niezły... 25.09.07, 20:27 Pisowcy - niczym Wasz jedyny słuszny... A i tak nadal nie wiem - dlaczego Jarek woli Olka od Donalda.. Czyżby bał się tego ostatniego >>> gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: No , poziom pokazaliscie niezły... 25.09.07, 20:31 GOŚKA ty dalej swoje? Ile Ci powtarzać? Nie wypowiadaj sie na tematy na które nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Nie krzycz na Gosię 25.09.07, 20:38 precesja napisała: > GOŚKA ty dalej swoje? Ile Ci powtarzać? > > Nie wypowiadaj sie na tematy na które nie masz pojęcia. ````````````````````````````````````````````````````````````````````` Każdemu wolno kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Gosiu miła 25.09.07, 20:33 gosia.43 napisała: ````````````````````````````````````````````````````````````````````` strategii nie rozumiesz,Jarek Donalda marginalizuje. Powiedz mi o czym z Donaldem dysputy prowadzić? Toć on przeca bezjajeczny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Gosiu miła 25.09.07, 20:42 To jajecznych nam trzeba? Żeby sobie dalej jaja robili na nasze konto? Nawet Nietzsche inaczej sobie wyobrażał "Księcia" ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gosiu miła 25.09.07, 20:43 No dobra... wracamy do początku.. jesli jest tak , że ja nie rozumiem wielu rzeczy , to bardzo proszę o jakąś merytoryczną wypowiedź... I nie typu , ze strategii nie rozumiem . Bardzo proszę . Powiedzenie , że z Tuskiem nie ma o czym prowadzic dyskusji zupełnie mnie nie przekonuje ....Dajcie pole do popisu.. Zapraszam... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Gosiu miła 25.09.07, 21:11 gosia.43 napisała: > No dobra... wracamy do początku.. jesli jest tak , że ja nie > rozumiem wielu rzeczy , to bardzo proszę o jakąś merytoryczną > wypowiedź... I nie typu , ze strategii nie rozumiem . Bardzo > proszę . Powiedzenie , że z Tuskiem nie ma o czym prowadzic dyskusji > zupełnie mnie nie przekonuje ....Dajcie pole do popisu.. Zapraszam... > gosia ````````````````````````````````````````````````````````````````````` Próba wyjasnienia Tobie Gosiu: Jarek podejmując debatę z Kwachem po prostu chce pokazać jak wygląda rzeczywisty podział sceny politycznej. Lepiej jest walczyć z prawdziwym przeciwnikiem niż jego waletem, a takim jest właśnie Platforma. Tusk twierdząc, ze ta debata ma na celu marginalizacje Platformy bardzo sobie schlebia. Platforma marginalizuje się bez niczyjej pomocy. Przez dwa lata Platforma na każdym kroku dowodziła, ze za walka z postkomunistycznym porządkiem jest wyłącznie retorycznie i w gruncie rzeczy odgrywała role pożytecznego idioty LiDu. To jest zbieranina ludzi, którzy w 3RP czuja się bardzo dobrze a prawdziwe zmiany uważa za nikomu niepotrzebne awanturnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Nie wytrzymałem 25.09.07, 21:20 Normalnie Was pochrzaniło. Dajcie spokój z demokracją, picerstwem, marmoladą, jajami, pyrami, pijakami, mądralami, nygusami, kłamczuchami, durniami, idiotami... Dajcie spokój do jasnej ch. Gosiu do d. to wszystko, tylko swary i zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Nie wytrzymałem 25.09.07, 21:35 Trooly.. Ty o tej porze na forum...? .... :) Zawsze mogłam założyc wątek - widzisz co jest....widzisz..sam... pozdrowienia i dobrej nocy..:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gosiu miła 25.09.07, 21:32 No widzisz , a mnie sie wydaje , że Kaczyński tym posunięciem gra znowu na uczuciach społeczeństwa. I znowu chce wmówić " ciemnocie " , ze Tusk to komuna , a może nawet gorzej. Za wszelka cenę chce udowodnić masom , że wszystko co "solidarnościowe " to jego. A PO = LID ( a może nawet PO niżej ). A wiesz jak to chwyta "masy".... Zauważ jedno - jak Kaczyński wypowiadał się o Tusku - dwa lata z hakiem temu ( zanim utworzył rząd z " pomocnikami ") . A jak o Kwaśniewskim.. To jest gra.. gra ..kolejna gra Kaczyńskiego - gry Mu wychodzą - tylko uważam , że te gry sa kosztem Nas wszystkich .. kosztem Twoim , moim , Jego.... gosia dziekuję za wypowiedź ; nie znoszę chamstwa ..:) g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Gosiu miła 25.09.07, 22:03 Normalnie oderwałem się od malowania, zwaliło mnie z drabiny. Staram się odpuszczać wieczory, tak dla równowagi ale nie da się, no nie da się. Oj te Nasze asy, jak poznasz z bliska to miłość tryska i taaaaki kac jak jasna ch. Gosiu. Trzeba żyć, czasami sięgać po ścierę do podłogi i "ze świnią zajadać z koryta", tak by wychować młode, nauczyć je szacunku i rozwinąć ich rozum. Z pewnością należy interesować się i tą sfera Naszego życia. Szanuj zdrowie, zrób cieplutka kąpiel i idź spać. Jeśli wybierasz inny wariant, to idź na całość. Zawsze warto i Ty warta jesteś tych prób ale pozostań sobą, bez zbaczania i klejenia się do doopków. Tak mało jest wrażliwych wojowniczek. Miłych i spokojnych snów. Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gosiu miła 26.09.07, 07:34 A jednak rozmawiać trzeba i nawet należy. Chociaż czasami zastanawiam się nad tym skąd w ludziach taki pęd do głupoty , chamstwa i obrażania. Popisuja sie tym , nie mają nic innego do powiedzenia , czy tak zwyczajnie odreagowują swoje życie..I jak takie osoby traktowac - ignorować , nie odpowiadać na zaczepki , żartowac , a może odpowiadać tym samym jezykiem.. Przecież każdy ma prawo do swoich poglądow. Ale gdzie jest minimum kultury słowa. I teraz już sama nie wiem , czy ludzie biorą przykład z niektórych politykow i obrzucają sie błotem - bo to takie "modne" , czy odwrotnie - politycy reagują tak chamsko jak część społeczeństwa , żeby sie przypodobać ... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Gosiu miła 26.09.07, 08:34 Należy rozmawiać, oj tak. Warto jednak zajmować się i innymi tematami. Polityka jest bardzo przygnębiająca i nie można żyć tylko nią. Ludzie odreagowują, to normalka. Nikt tego nie zmieni. Każdy z Nas ma czasami ochotę pokrzyczeć, nawet dokuczyć innym. Z czasem przychodzi opamiętanie i normalność, wszyscy tak mają, oj wszyscy, bez wyjątków. Nasze społeczeństwo nie jest takie złe ale miejsce na mapie mamy raczej zastanawiające i dzieje się wiele, niestety. Fajnie tak z Tobą pochodzić po jesiennym lesie i szukać grzybów. Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2002 Re: Gosiu miła 26.09.07, 08:43 gosia.43 napisała: > A jednak rozmawiać trzeba i nawet należy. Chociaż czasami > zastanawiam się nad tym skąd w ludziach taki pęd do głupoty , > chamstwa i obrażania. Popisuja sie tym , nie mają nic innego do > powiedzenia , czy tak zwyczajnie odreagowują swoje życie..I jak > takie osoby traktowac - ignorować , nie odpowiadać na zaczepki , > żartowac , a może odpowiadać tym samym jezykiem.. > Przecież każdy ma prawo do swoich poglądow. Ale gdzie jest minimum > kultury słowa. > I teraz już sama nie wiem , czy ludzie biorą przykład z niektórych > politykow i obrzucają sie błotem - bo to takie "modne" , czy > odwrotnie - politycy reagują tak chamsko jak część społeczeństwa , > żeby sie przypodobać ... > gosia > > Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Gosiu miła 26.09.07, 08:55 Przyznasz Joasiu, że chodzenie po lesie też jest ok. Polecam mleczną czekoladę, gruby plaster wiejskiej szynki i smaczną bułę - śniadanko. Również życzę miłego dnia, Miłego. Joasiu i Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2002 Re: Gosiu miła 26.09.07, 09:06 dziękuje za fajną receptę na udany dzień i dobry nastrój.Lubię gorzką czekoladę, działa tak samo jak mleczna.Czekam jeszcze na słońce,które ma wyjść zza chmur i będzie super.Miłego dnia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gosiu miła 26.09.07, 10:10 Ignor - to rzeczywiście dobre narzędzie. Z całą pewnością należy je stosować . Chociaż z drugiej strony - też nie można pozwalać na to , żeby chamstwo zwyciężało. Czasami trudno zachować obojętność.Miło , że wpadłas Joanno :). Ojjj.. polityka - jest jaka jest. Tworzą ja ludzie .. I oby ją tworzyli odpowiedni ludzie... Na grzyby , na ryby....Grzyby , spacer i las - kupuję...:) Ale od razu przyznaje się , ze ryb łowić nie potrafię ; nawet na rękę..>:) gosia Również pogody życzę , pogody ducha też , bo coś dziś zachmurzone w Krakowie - na deszcz chyba się zanosi , na deszcz ...:) pozdrawiam g Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Powinna być zupełnie inna debata: 26.09.07, 08:11 nie kwaczor z kwachem, podobno szefem Tuska, lecz kwach z rydzykiem, szefem kwaczora. Trzeba być małym, podłym człowieczkiem, żeby wygłaszać takie sentencje. No ale nie od dziś wiadomo, że trolle, gnomy, skrzaty, niziołki i karły zawsze słynęły ze złośliwości. Mamusia widać nie wychowała, a szkoda: zamiast wodzić chłopczyków na plan filmowy, należało zająć się dziećmi jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Powinna być zupełnie inna debata: 26.09.07, 08:38 Mamusie mają wpływ na Nasze wychowanie, aż i ale tylko, wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: Powinna być zupełnie inna debata: 26.09.07, 10:14 Kwaczory nie lubia ludzi, lubia siebie i wladze stad ich arogancja, brak szacunku dla innych ludzi ale...ich wyborcy to lubia, to im imponuje bo sami sa tacy... "ciemny lud wszystko kupi.." Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 26.09.07, 14:51 tylko ci z własnej stajni. I to jest w tym wszystkim najistotniejszy szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
levocza Re: na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 26.09.07, 18:08 Ufff, precesja na procesję pobiegła i jaki spokój. Niepotrzebna była ta pisanina, są osobnicy , których jedynymi argumentami jest chamstwo i agresja. Pozdrawiam p.Gosię :)) i wszystkich tu piszących/ bez urazy:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 26.09.07, 18:16 Precesja na procesji??!! Toż to musi świetnie wyglądać ..., jeśli dosłownie potraktować zjawisko precesji ... Gosia, masz anielską cierpliwość. Nie wiem, czy zazdrościć, czy współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 26.09.07, 22:14 Nie , nie współczuć i zazdrościć też nie..:) Na moje szczęście matka natura wyposażyła mnie w niemałe poczucie humoru...)) A tak serio : kapitalnie , że jest Nas wiecej - takich , którzy walczą z chamstwem i czasem żartem , czasem poważnie - ale potrafią pisac "normalnie" - bez obrażania drugiego.. A cieszy to jeszcze bardziej , że widzę tu osoby , które mądrze na tym forum piszą..:) pozdrowienia dla wszystkich.. gosia a debata już za parę dni .. ciekawe ile brudów panowie wyciągną i w jakiej atmosferze rozmowa się odbędzie... g Odpowiedz Link Zgłoś
alkaseltzer Re: na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 26.09.07, 23:40 och będzie wzniośle i narodowo, protekcjonalnie i ogólnikowo, pusto i mdławo. Nikt nikogo nie przekona, nie namówi, nie rozgrzeszy. Obie strony odtrąbią zwycięstwo, umocnią się za szańcami niezrozumienia. Różnice kardynalne wyłożą od nowa, udowodnią, że współistnienie jest nieodzowne. Dla karmienia nienawiści, uprzedzeń, zaściankowej małostkowości. A ja to mimo wszystko zobaczę wraz z moja matką nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 27.09.07, 00:37 Oj, chyba jednak zazdroszczę... Ponoć też mam poczucie humoru, ale wojująca i pouczająca innych głupota wywołuje u mnie ataki furii. Dlatego zazdroszczę Ci stoickiego spokoju. Pozwolę sobie na małą wróżbę, co do przebiegu "debaty" - jeśli masz na myśli spotkanie dwóch panów na "K". Będzie się odbywać wg. schematu "a u was biją murzynów". Zero konkretów, dużo ogólnikowych obiecanek. W tej kategorii (ogólnikowych obiecanek) wygra pewnie aktualny, przynajmniej na ilość ... Pzdr ... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: na szczęście: nie wszyscy wyborcy... 27.09.07, 00:39 a kiedy owa debata? może nie przegapię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Debata prawdopodobnie w poniedziałek... 27.09.07, 09:05 na " neutralnym gruncie "... Trzeba przyznać , że obydwaj panowie K są dość medialni. Ze " szczerym " uśmiechem na twarzy potrafią nieźle kłamać i mamić.Ale w końcu któryś któregoś w pole wyprowadzi .. i wreszcie któryś pęknie , pytanie - który pierwszy.. gosia Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Debata prawdopodobnie w poniedziałek... 27.09.07, 09:13 ech jakos nie chce mi się na moment pęknięcia czekać.Są przyjemniejsze zajęcia w poniedziałkowy wieczór;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Debata prawdopodobnie w poniedziałek... 27.09.07, 09:25 A cóż może być przyjemniejszego od takiej dyskusji. Pewnie się nieźle ubawimy - dobry kabaret się szykuje... szkoda tylko , że gorzki kabaret z pogranicza czarnego humoru... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Debata prawdopodobnie w poniedziałek... 27.09.07, 09:26 czarno to widze;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Oj dziewczyny 27.09.07, 16:47 Trooly: wykasowali Tobie "resztę " wypowiedzi...:) gosia Gdyby dziewczyn było więcej w polityce , ta ostatnia zapewne nie byłaby tak agresywna , o właśnie tak... g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Oj dziewczyny 28.09.07, 12:18 Prowadzący jest dla mnie ok. Duże zapracowanie, krótkie teksty. Lepiej niech się dziewczyny tak nie pchają do polityki, nie jest ona miła. Potrafi zniszczyć nawet największą przyjaźń i zapał do wielu, wielu spraw. W polityce zazwyczaj wygrywa "gnida", czas pokazuje prawdziwe ludzkie oblicza. Przykre to ale wielu aktorów bawi się przyjaciółmi prawie przez całe życie. Uważam, że zdrowiej jest bez nadmiaru kobiet zajmujących się politykowaniem. Zdrowiej dla dzieci, rodzin i całego społeczeństwa. Bywają uniwersalne "super babki", oj tak. Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Oj dziewczyny 28.09.07, 12:43 Trooly.. przecież z tymi dziewczynami - politykami trochę zartowałam.. Choć nadal uważam , ze z kobietami jest łagodniej. Natomiast zawsze te kobiety moga przecież coś popisac i podyskutowac o polityce..Juz nie mów , ze mamy tylko rodzić dzieci i zajmowac sie domem...Przynajmniej ja się na to nie zgadzam..:) gosia życzę pogodnego dnia , mało zmartwień .. i duże usmiechy przesyłam.. a nawet oczko puszczam .., tak przy piatku.. a co..:) pa g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Oj dziewczyny 28.09.07, 14:22 Wielkie dzięki za oczko, wspaniałe ono. Nie jestem za kasowaniem kobiet z polityki ale wiadomej przesady nie lubię. Kobiety powinny więcej pisać i tworzyć krainę łagodności. Choć nie jestem piwoszem, to bym się napił ciemnego piwka. Gosiu. Miiiłego odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś