jottka 15.07.03, 11:16 nie działa??? stronę dawno szlag trafił czy może zapóźniona jestem, bo ona adres zmieniła? ale link z kazimierzakoma też oświadcza, że cannot find server :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Who cares? 15.07.03, 11:27 a czy tutaj znajdują się webmasterzy tej stronki? czy też personel odpowiedzialny za łącza? --> takie pytanie nie pod ten adres > ale link z kazimierzakoma też oświadcza, że cannot find server :( może podgórska żulia ukradła ten serwer i nie można go znaleźć (teraz do odkupienia w punkcie skupu złomu) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Who cares? 15.07.03, 11:40 adam.67 napisał: > a czy tutaj znajdują się webmasterzy tej stronki? czy też personel > odpowiedzialny za łącza? nie znam osobiście, więc mogą być i tutaj. poza tym tu bywa dora5, która chyba (?) coś z tą stroną wspólnego miała > --> takie pytanie nie pod ten adres wręcz przeciwnie - na krakforumie bywają w sporej masie ludzie z kazimierzakoma, którzy polecają jako jeden z głównych linków link na podgórze. na zdrowy rozum powinni wiedzieć, czy np mikołaj odpiął tę stronę na chwilę, czy też coś sie z nią dzieje niedobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 A co Cię tak na to Podgórze? 15.07.03, 12:06 Jesli chcesz się dowiedzieć czegoś o Podgórzu to zawsze możesz wejść na stronę www.mpk.krakow.pl Tam przynajmniej rozkłady jazdy autobusów i tramwai jeżdzących także po Podgórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: A co Cię tak na to Podgórze? 15.07.03, 12:34 posiadam gości nietubylców, którzy nie są spragnieni wawla i wieliczki, tylko chcieliby zobaczyć kraków od podszewki a na tej stronie były ładne opisy tras spacerowych, a ja głupia nie wkleiłam ich sobie do komputra :( a w ogóle fajna strona była, więc czemu jej nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: A co Cię tak na to Podgórze? 15.07.03, 13:27 jottka napisała: > posiadam gości nietubylców, którzy nie są spragnieni wawla i wieliczki, tylko > chcieliby zobaczyć kraków od podszewki weź ich na zgniatacz... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: A co Cię tak na to Podgórze? 15.07.03, 13:31 o ile sie nie myle, to huta, nie kraków Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: A co Cię tak na to Podgórze? 15.07.03, 13:34 jottka napisała: > o ile sie nie myle, to huta, nie kraków mhm. no tak.. to huta nie kraków. a oni przyjechali zobaczyć kraków. dodoatkowo kraków od podszewki.. najwyraźniej nie zostaje Ci nic innego jak zaprowadzić ich do wykopów pod sukiennicami, żeby mogli zobaczyć "sukiennice z drugiej strony" Odpowiedz Link Zgłoś
peteen tak długo koleżanka w Krakowie... 15.07.03, 13:55 i ciągle nie wie jakie dzielnice się na nasze miasto składają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: tak długo koleżanka w Krakowie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 20:36 peteen napisał: > i ciągle nie wie jakie dzielnice się na nasze miasto składają... haha, ja tez juz mieszkam tu pare lat i o dzielnicach wiem tylko tyle, ze kazimierz bedzie miec numer xix ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Who cares? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 12:37 jottka napisała: > adam.67 napisał: > > > a czy tutaj znajdują się webmasterzy tej stronki? czy też personel > > odpowiedzialny za łącza? mysle, ze autorzy mogliby sie znalezc. a ludzie od serwera? haha, w zyciu:))) > > > --> takie pytanie nie pod ten adres teoretycznie trzebaby zapytac autorow, ale maile do nich dochodza na serwer, ktory nie dziala (...@podgorze.pl), wiec wlasciwie tu tez mozna. zwlaszcza, ze sie kiedys na krakforum reklamowali. > > wręcz przeciwnie - na krakforumie bywają w sporej masie ludzie z > kazimierzakoma, którzy polecają jako jeden z głównych linków link na podgórze. > na zdrowy rozum powinni wiedzieć, czy np mikołaj odpiął tę stronę na chwilę, > czy też coś sie z nią dzieje niedobrego. moze tez zmieniaja serwer (jak my)? i to jest powodem okresowych problemow z laczeniem sie ze strona. mogla im tez wygasnac domena, jest wiele mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka teorię 15.07.03, 13:11 to ja umiem :( ja bym chciała wiedzieć, kiedy strona wróci i czy ewentualnie lecieć lać po pysku jakiegoś niedorobionego prowajdera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: teorię IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:34 jottka napisała: > to ja umiem :( ja bym chciała wiedzieć, kiedy strona wróci i czy ewentualnie > lecieć lać po pysku jakiegoś niedorobionego prowajdera no to lec do tego providera:)) tylko, ze on moze byc np. ze szczecina, wiec raczej niezbyt blisko Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: teorię 15.07.03, 13:57 mają kłopoty z serwerem kilka dni byli odpięci od netu wczoraj serwis już działał ale może dzisiaj znowu coś nie gra Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: teorię 15.07.03, 13:59 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > no to lec do tego providera:)) tylko, ze on moze byc np. ze > szczecina, wiec raczej niezbyt blisko żaden problem :) w tym przypadku da mu sie po pysku cudzymi rekami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzelman Re: dlaczego www.podgorze.pl IP: *.centrumc.krakow.pl 15.07.03, 20:14 jottka napisała: > nie działa??? > > stronę dawno szlag trafił czy może zapóźniona jestem, bo ona adres zmieniła? > ale link z kazimierzakoma też oświadcza, że cannot find server :( juz dziala !! Odpowiedz Link Zgłoś