Gość: blaise pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:59 ja wilałbym żeby np. z takiej czekoladki to wyskoczyła jakaś ładna dziewczyna :) lajjjjjjjjjjjjjt! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prof. Gąbka Żywe niespodzianki w czekoladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:01 ja wiem, ja wiem, ja wiem........................................... to są larwy smoka wawelskiego, który powrócił! OJ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijar to się nazywa czarny pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:20 ciekawe kto jest sponsorem tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C79 Re: to się nazywa czarny pr IP: *.chello.pl 09.10.07, 11:55 Z tego, co piszesz wynika, że *każdy* tekst krytyczny o jakimś przedsiębiorstwie jest "czarnym PR", bo przecież konkurencja jest zawsze żywo zainteresowana takimi wpadkami. Ale czy naprawdę *każdy* tekst tego typu musi być przez kogoś sponsorowany/inspirowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Lizaki z zatopionymi pająkami są szlagierem w USA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:08 U nas byle gnida wzbudza obrzydzenie. To co tu mówić o zarobaczywionym rydzyku, w którym kochaja się miliony moherów?! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Trzeba tu sobie powiedzieć jasno, że robaki 09.10.07, 12:30 w czekoladkach to wina rządów PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu_stolyca A jest taka piękna muzyczna reklama w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:52 Kasztanki, Tiki Taki i Malaga... . Widać, że nie wszysko złoto co się świeci, i że reklamy to oszustwo, a telewizja kłamie. Wawel - wylazło szydło z worka. Jak widać "centusie" w którymś etapie procesu, pożałowali pieniędzy na kontrolę jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Cala Polske zjadaja robaki mihniki 09.10.07, 17:06 Jak poinformował sanepid, pasożyt, który rozwijał się w czekoladkach, to mihnik próchniczek. Owady te ... Składają jaja, z których w gotowych produktach rozwijają się robaki. - Temperatura produkcji nie niszczy jaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: Cala Polske zjadaja robaki mihniki IP: *.streamnet.pl 10.10.07, 11:11 Zaiste mądra to, błyskotliwa i na miejscu wypowiedź. A przede wszystkim - w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Ziobro powinien aresztować tego robaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.07, 14:24 Ziobro powinien aresztować tego robaka. Wiem, że Ziobro wolałby nakręcić z robakiem film lub nawet go zjeść, ale powinien go aresztować Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Czekolada zdrowsza z robakiem? 10.10.07, 15:16 10svb napisał: > Robaki są dużo zdrowsze niż czekolada. Wiadomo, że nadmiar cukru szkodzi. Więc robaki zniechęcające Polaków do jedzenia słodkich nadziewanych czekoladek są pożyteczne. Zmniejszają procent otyłych i chorych na choroby związane z otyłością Polaków. Brawo dla producenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: I o co ten wrzask? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 11:25 przecież te robaki od początku jadły składniki czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Wedel podrzucił robaki!! 09.10.07, 22:33 Gość portalu: tu_stolyca napisał(a): > Kasztanki, Tiki Taki i Malaga... . Widać, że nie wszysko złoto co > się świeci, i że reklamy to oszustwo, a telewizja kłamie. Wawel - > wylazło szydło z worka. Jak widać "centusie" w którymś etapie > procesu, pożałowali pieniędzy na kontrolę jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Trzeba tu sobie powiedzieć jasno, że robaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:54 Przypomina mi sie opowiesc o zamieszkalej Pizzy Ristorante Edizione Speciale... mailgate.dada.net/pl/pl.listserv.chomor-l/msg298273.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shala Re: Trzeba tu sobie powiedzieć jasno, że robaki IP: *.tp2rc.edu.tw 10.10.07, 06:43 Naprawde swietny tekst, najbardziej podobaly mi sie odpowiedzi po niemiecku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: to się nazywa czarny pr IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.07, 08:23 Zwyczajne robaki "sponsorują". Nie doszukuj się się UKŁADu, wzorem pewnej partii... Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Na bank to był szrotówek kasztanowcowiaczek 09.10.07, 12:36 Szczwana bestia! Wie co dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
stupendo Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach 09.10.07, 15:37 miałem coś podobnego, 4 lata temu, jechałem autokarem, było juz ciemno, siegnałem po czekolade (nie pamietam firmy) i próbujac ja przełamac poczułem dziwna pajeczynke.... :( jak spojrzałem pod swiatło to sie przeaziełm. mnóstwo robali, ktróe sobie juz jakies kokony wiły. fuuuuuuuuuuuuuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Uwaga na Kasztanki kupione w REAL w ZABRZU!! IP: 217.96.16.* 11.10.07, 12:08 Sprzedawane były na wagę po 18zł/kg. Właśnie znalazłam robaka w "Kasztankach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:05 niszczenie owadów/robaków to dezynsekcja... a nie dezynfekcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yugo_ _ Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.chello.pl 08.10.07, 22:37 Kiedyś (jakieś 25 lat temu) mój ojciec znalazł w wędzonej makreli robaka długiego na ok 9 cm i grubego na 1 cm. Nie dziwię się, że od tego czasu omija wędzarnie rybne z daleka. Smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoolog Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:40 To był mały wąż a nie robak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real marketing Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.gdynia.mm.pl 10.10.07, 19:14 yugo_ _ napisał(a): > Kiedyś (jakieś 25 lat temu) mój ojciec znalazł w wędzonej makreli > robaka długiego na ok 9 cm i grubego na 1 cm. Nie dziwię się, że > od tego czasu omija wędzarnie rybne z daleka. Smacznego :) Po pierwsze takie robaki to przysmak! znane doskonale we francji, np koło Mount Saint Michelle! Z regóły sa białe, ale watpie aby to był robaka raczej jelito makreli! A tak naprawde czy ty wiesz że mieso na prawdziwe HAMBURGERY zawiera specjalnie chodowany rodzaj dżownicy (red worm) poniewaz jest o wiele bardziej kaloryczne niz mieso krowie, zawiera wiecej produktów odzywczych, i jest dwa razy droższe od mielonej wołowiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawel mieszanka wedlowska IP: *.salbis.net 08.10.07, 22:49 Ja w mieszance wedlowskiej pięć lat temu znanazłem złoty ząb. Pozdrawiam konkurencję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facjatka Re: mieszanka wedlowska IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.07, 22:51 Tu tylko parę biednych robaczków, a zdarzają się gorsze rzeczy: pl.youtube.com/watch?v=WRsue2_OYW4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvx Re: mieszanka wedlowska IP: *.chello.pl 09.10.07, 00:12 wielkie mi aj waj. trochę białka i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: mieszanka wedlowska IP: *.messer.pl 09.10.07, 10:36 Zapoimniałeś dodać, że był to Twój własny ząb. Zalecam wizytę u dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.fema.krakow.pl 09.10.07, 00:36 Wyjaśnienia tej pani Figiel wyjątkowo bezczelne. Należałoby przynajmniej przeprosić klientów. I moze zwolnić panią Figiel chociażby za brak kindersztuby (a może również za brak właściwego nadzoru technologicznego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biko Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.boanxx10.adsl-dhcp.tele.dk 09.10.07, 00:52 To ja już wolę tę "szkodliwą" chemię; nie pożeram słodyczy w takich ilościach, żeby chemia mogła mi zaszkodzić poważniej niż spaliny samochodów czy inne zdobycze cywilizacyjne, a argumentacja pani Rzecznik budzi mój głęboki sprzeciw. Generalnie lubię sam decydować, co zjadam i pani Rzecznik wara od tego! Mam nadzieję, że wyniki sprzedaży produktów Wawelu dadzą tym zakładom najlepszą lekcję poprawnego traktowania klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.ghnet.pl 09.10.07, 01:14 A ja znalazłam muchę w dżemie truskawkowym Łowicza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.biol.uni.wroc.pl 09.10.07, 12:47 Mucha w porównwniu z cyklem produkcyjnym wszelkich dżemów i powideł w zakładach przemysłowych to naprawdę pikuś. Jeśli komuś sie wydaje, że to taka produkcja jak w domu, tylko na większych patelniach to jest w błędzie ;). Dlatego dżemu ze sklepu nie dotykam nawet.brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.ghnet.pl 09.10.07, 03:59 o rany, po co to przeczytałem. lepiej było żyć w nieświadomości;-) zawsze podobne wątpliwości mam co do dżemików malinowych. jakos wątpię czy te miłe, białe robaczki, które mają zwyczaj gnieździć sie w malinach, zostały dokładnie usunięte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.ep.krakow.pl 09.10.07, 06:52 fak czasem lepiej nie wiedzieć. ale teraz juz wiem skad się wzieły takie 2 małe robaczki w szafce ze słodyczami. A one wredne musoały w czekoladzie siedzieć. bleee wywlam dziś wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroll Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.devs.futuro.pl 09.10.07, 07:36 Wawel i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Bo deptają pracowników i w Jelfie też IP: *.um.krakow.pl 09.10.07, 08:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokka Re: Bo deptają pracowników i w Jelfie też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:25 dokładnie, pracowałam tam trzy miesiące i wiem coś o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahoj Re: Bo deptają pracowników i w Jelfie też IP: *.chello.pl 09.10.07, 21:57 Gość portalu: mokka napisał(a): > dokładnie, pracowałam tam trzy miesiące i wiem coś o tym... a mokka to w jakim dziale? bo ja tam tez dlugo nie zabawilam, jedynie 3 m-ce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:32 nie widziała dupa słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 09:39 haha! To kara za przeniesienie się z Krakowa do Dobczyc! Dosięgła was klątwa smoka wawelskiego, pseudo Wawelu! Zmieńcie nazwę z "Wawel" na "Zamek w Dobczycach" zdrajcy :D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 10:49 To nie ma znaczenia miejsce. Już dwa lata temu było to samo. Od tamtej pory nie kupuje produktów tej firmy. Najwięcej robaków jest w Michałkach. Bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 11:59 tomeyk napisał: > haha! > To kara za przeniesienie się z Krakowa do Dobczyc! > Dosięgła was klątwa smoka wawelskiego, pseudo Wawelu! > Zmieńcie nazwę z "Wawel" na "Zamek w Dobczycach" zdrajcy :D Tyskie robią w Poznaniu, Tatre w Leżajsku. Mamy też własnego "duńskiego" Carlsberga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartie Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: 193.111.144.* 10.10.07, 11:34 > Tyskie robią w Poznaniu, Tatre w Leżajsku. Mamy też > własnego "duńskiego" Carlsberga :) ... Warkę w Elblągu, Królewskie w Warce, nic jednak nie przebija Wedla z Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joemonster.org Malaga Tikitaki i Kasztanki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:52 Malaga Tikitaki i Kasztanki... Robaczek dla Ciebie i koleżanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Malaga Tikitaki i Kasztanki... 09.10.07, 13:38 Gość portalu: joemonster.org napisał(a): > Malaga Tikitaki i Kasztanki... > Robaczek dla Ciebie i koleżanki ; Malaga Kasztanki Tiki-Taki Mamy niespodzianki - fajne robaki:)) A pomyslec, ze Aborygeni zajadaja sie robakami, tylko troche wiekszymi:) (pendraki itd) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 10:42 Nie, nie, tylko nie kasztanki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:19 Kuchnia wczoraj jadłam czekoladę kasztankową...aż mi się niedobrze zrobiło ;-((( BLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.it-net.pl 09.10.07, 11:17 To już wiem jak nazywają sie te robale co znalazłam w paczce orzeszków ARO. OBRZYDLISTWO!!! Otwieram paczkę, wsypuję do miski a po kilku łażą takie robale. Nigdy więcej nie kupię nic co ma nazwę ARO. A czekoladek Wawel i tak mi nie smakują. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 11:20 wow. najwyzej posiłek był bardziej treściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebe4 pyt. do Sanepidu 09.10.07, 11:23 co robić w przypadku znaleienia robaków w kupionym artykule spożywczym. Miałam taką sytuację: zaniosłam produkt zrobakami do działu obsługi klienta, a pani zaproponowała wymianę na inny egzemplarz tegoż artykułu... Myslalam ze jakoś zabezpieczą partię, albo ze chociaz mi oddzadzą pieniążki!!! Może od razu telefon do sanepidu? Ale czy on się tym zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy Re: pyt. do Sanepidu 09.10.07, 11:57 > egzemplarz tegoż artykułu... Myslalam ze jakoś zabezpieczą partię, > albo ze chociaz mi oddzadzą pieniążki!!! Może od razu telefon do > sanepidu? Ale czy on się tym zajmie? pieniazki to mialas w skarboneczce, jak bylas 4 letnia dziewczynka. teraz jestes stara dupa i masz pieniadze (albo nie masz)! co za kretynska infantylizacja! za kare dostalas te robaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi29 Re: pyt. do Sanepidu IP: *.waw.gratka.pl 09.10.07, 12:23 dlaczego zawsze znajdzie sie jakis kretynski dupek na forum. To co ze kolezanka napisala pieniazki - nie czytaj albo trzymaj swoja wredna, tempa morde, bo ktos moze ci w nia przylac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOI Re: pyt. do Sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:46 andi29 jaki ty prosty jesteś - jak te robaki błeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hty Re: pyt. do Sanepidu IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.07, 14:58 nie robaki tylko dla andiego robaczki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOI Re: pyt. do Sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:58 Jak masz dużo czasu to jak najbardziej możesz się tam udać z dowodem sprawy (telefn emil nic nie da - anonimy nie sa rzpatrywane) ale nie licz na wiele - raczej na nic, dla siebie - To jedynie urząd - pójdą, sprawdzą, najpewniej już nic nie znajdą a jak nawet znajdą to jedynie napiszą coś w trybie administracyjnym i tyle. Ale jak masz czas to udanej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOI Re: pyt. do Sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:00 a tu zgubione literki "o" i "o" ;) znaki przystankowe przepadły :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale obłuda Ludzie jedzą świnie ,a brzydzą się robaczkami haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:25 Zajadacie się świniami,flakami,krowami,ptakami ,a brzydzicie się robaczków bogatych w białko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty Python Skecz Chrupiaca zabka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:51 www.modrzew.stopklatka.pl/zabka06.html MILTON Stosujemy tylko najlepsze małe żabiątka, schwytane o świcie i dostarczone samolotem z Iraku, przemyte w najczystszej wodzie źródlanej, ekologicznie zabite, polane wspaniałą szwajcarską, mleczną czekoladą i zamrożone w glukozie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Skecz Chrupiaca zabka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:51 Frosted znaczy tutaj raczej "lukrowane" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Skecz Chrupiaca zabka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:55 i właśnie o to w tym wszystkim chodzi - chcieli zrobić "coś z zupełnie innej beczki" na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergiel Sanepidowiec, pożal się Boże IP: *.chello.pl 09.10.07, 11:47 A nie odróżnia dezynfekcji od dezynsekcji :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM(zatroskany) a gdzie sa prawdziwe kasztanki?! IP: *.ip.fastwebnet.it 09.10.07, 11:47 Uwielbiam kasztanki i wogole slodycze Wawelu. To powazna sprawa z tymi robakami, ale jest tez inna - o wiele wieksza! Moze pamietacie, ladnych kilka lat temu ktos chyba przejal Wawel, a przynajmniej wprowadzono tam jakies zmiany i... o zgrozo... zmienili przepis na kasztanki. Pamietam dobrze, ze w tamtym okresie kasztanki nagle zmienily smak (zrobily sie jakby bardziej slodkie, a stracily jakby troche swojego charakterystycznego-glebokiego smaku). No i wlasnie: CZY KTOS WIE CO SIE STALO? CO ZE STARA RECEPTURA? CO Z PRAWDZIWYMI KASZTANKAMI? CZY WAWEL KIEDYS WROCI DO PRODUKCJI STARYCH KASZTANKOW? Pozdrawiam i licze na rzeczowe odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.171.91.131.crowley.pl 09.10.07, 11:48 Chrupiąca żabka? :)) www.youtube.com/watch?v=j9VxM8-XrCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna pzrewiny Wawelu IP: *.bham.ac.uk 09.10.07, 11:49 Odnosnie Wawelu chcialabym dodac, ze firma ta bardzo czesto sprzedaje w swoich frmowych sklepach pieknie opakowane w ozdobny papier pudla z czekaladkami. W ten sposob ukrywa fakt, ze czekalodki albo juz sa przedatowane, albo ich okres waznosci mija na dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:50 Pracuje w marketingu, choc nie w PR, ale w mojej opinii: - pani technolog do zwolnienia w trybie natychmiastowym - Wawel niech zatrudnia natychmiast jakas agencje PR, bije sie w piersi, PRZEPRASZA klientow, wycofuje towar i wprowadza procedury/systemy uniemozliwiajace taka sytuacje w przyszlosci, o czym glosno wspomina. W innej sytuacji bedzie spory spadek udzialu w rynku, czego z calego serca firmie tak dbajacej o klientow zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 11:50 Ale dramat, wolałbym żeby o tym nie mówili, lubię kasztanki i teraz będę pewnie kroił je na drobniutkie kawałeczki. W sumie, to wolę robaczka niż szkło w gerberze czy eksplodującą baterię w telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Szkło w gerberze 10.10.07, 09:45 To jest przykład wymyślony, czy rzeczywisty (chodzi mi o gerber)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Szkło w gerberze IP: *.242-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.10.07, 20:37 niestety tak było :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:51 zgadzam się: jak są żywe robaki, znaczy zdrowe! któż z nas nie zatęsknił za jabłkiem z robaczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water Proof Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: 194.66.191.* 09.10.07, 11:57 "Składają jaja, z których w gotowych produktach rozwijają się robaki." Jakie robaki?? Larwy! Robaki to mogą być płaskie (np. tasiemce) albo obłe (np. glisty). Do larw owadów im baaaaaaaaardzo daleko. A dziennikarzowi się nie chce sprawdzić, czy nie pisze bzdur :/ Odpowiedz Link Zgłoś