trooly 12.10.07, 21:19 Bez polityki ale ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Re: 3:1 Ale dla Donka :-)) 12.10.07, 21:25 Donek ma trzymać piłkę? O tak, Jarek strzela, Donek broni. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: Mylisz sie peteen 12.10.07, 21:26 Sorry, polski hahahahahahahhaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Mylisz sie peteen 12.10.07, 21:27 kunegunda.krakowska napisała: > Sorry, polski hahahahahahahhaaaaa Ja sie nie gniewam :-)) wrecz sie ciesze bo "Donek" pogromił jarka... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Trooly..polityczny przeciwniku..)) 12.10.07, 21:28 ja Cie proszę , daj sobie spokój..nie wygrasz... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Trooly..polityczny przeciwniku..)) 12.10.07, 21:32 Pierwszy wynik to 3:1 dla Jarka. Dlaczego mamy się złościć. To fakt. Zmiana wyniku, przekupstwo sędziego? No nie, tego się nawet nie spodziewam. Jednego mi brakowało, wymiany krawatów i ostatecznego ich zwiazania - na zgodę. Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Trooly..polityczny przeciwniku..)) 12.10.07, 21:35 A niby gdzie ten twoj "jaro" zdobył te trze "bramki" bo ja nawet jednej nie widzialem .... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Trooly..polityczny przeciwniku..)) 12.10.07, 21:37 Trooly - a ja Cię naprawdę polubiłam , ale.......:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska skoncz trooly, wstydu oszczedz 12.10.07, 21:38 Na szczescie dla Polski era kaczorow sie skonczy, predzej albo pozniej ale sie skoncza albo wymra. Czym predzej tym lepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: skoncz trooly, wstydu oszczedz 12.10.07, 21:44 W pewnym meczu z graczami Jarka sam zostałem skopany ale muszę powiedzieć, że 3:1 było wywalczone uczciwie. Donek wyraźnie przetrenowany, pewnie Rokiś piłki podawał przed meczem. Nie należy się denerwować, po meczach i w ich trakcie zawsze jest podniecenie. Szczerze mówiąc Donek jest już przygotowany do nowego sezonu, zdecydowanie widzę go na pozycji lewego stopera. I tak stawiam na POPiS, nie skręcajcie na lewo, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: skoncz trooly, wstydu oszczedz 12.10.07, 21:52 hahahaha marzyciel, ot co hajhahahhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: skoncz trooly, wstydu oszczedz 12.10.07, 21:57 Przyznam, troszkę podkręcam. To od patrzenia na lot piłki. Okazuje się, że zabawa słowem może być ognista. Teraz czas na zgodę i oddawanie strzałów do bramki prawdziwych przeciwników. I tak jesteście mili, moi przedmówcy. Zatem POPiS. Nie skręcajcie na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Trooly..polityczny przeciwniku..)) 12.10.07, 21:55 Zobaczymy, co powie publika, ale wg mojej skromnej oceny, to Jarek wyszedł z formy. Tusk miał chyba lepszego szachistę do doradzania. To nie ustala oczywiście tego, kto jest lepszy ale to, kto wygrał przed publiką. Jarek ma osobistą słabość - chwali się. Np pamięcią. Nie mógł się powstrzymać - śmiesznie to wypadło. Premier - i to urzędujący. Dramat. H. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Trooly..polityczny przeciwniku..)) 12.10.07, 21:59 Dlatego było 3:1. Widzisz Helenko, czasami dobrze stracić bramkę i tym sposobem wyciszyć przeciwnika. Kto jest tym prawdziwym przeciwnikiem, chyba nie Jarek dla Donka i nie Donek dla Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen chyba w ping-ponga... 12.10.07, 22:00 donald przygotował się perfekcyjnie i wypunktował jarka jak profesor ucznia nie mniej byli wobec siebie na tyle mili, że obawiam się, niestety, koalicji popis po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: chyba w ping-ponga... 12.10.07, 22:06 To był tylko mecz. Pamiętaj, że czasami zmienia się zawodników lub zmienia się im pozycje. Ważne jest zrozumienie i zgoda, a widać wyraźnie że kierujemy się w stronę tego pierwszego. Drugie nadejdzie w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.krakowska Re: chyba w ping-ponga... 12.10.07, 22:13 Bij sie trooly o przegrana sprawe a ja ide otworzyc butelke amarone i uczcic zwyciestwo Tuska. I za przyszlosc Polski bez Kaczynskich bo z nimi to ino w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: chyba w ping-ponga... 12.10.07, 22:23 To nasze PO-wskie zdrowko ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Zdrowie Donka i Jarka! 12.10.07, 22:27 To i ja wypiję ale za zdrowie Nasze wspólne. Za zdrowie Gosi, Helenki, Kunegundy, Henia, Peteena i wielu, wielu innych. To był przyzwoity mecz. Czas popracować dla Nas wszystkich, czego Nam życzę. Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Zdrowie Donka i Jarka! 12.10.07, 22:28 Ja wypije ale tylko za PO-wskich Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Zdrowie Donka i Jarka! 12.10.07, 22:36 Oj widzisz, tak to sie nigdy nie dogadamy. Chcemy powrotu lewicy i wzajemnego zrozumienia i szacunku? Zdrowie Jarka i Donka jest nam potrzebne, jak zdrowy rozsądek. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Zdrowie Donka i Jarka! 12.10.07, 22:37 Spij ze swiadomoscia ze Donald powalił na deski twojego jareczka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Zdrowie Donka i Jarka! 12.10.07, 22:51 Prawie już chrapałem. Jareczek nie jest mój, słowo daję. Donka znam nawet bliżej, nie znaczy to jednak że mam być zakłamany. Staram się być sprawiedliwy. Zależy mi na Naszej przyszłości, dlatego popieram założenie POPiS+strzepy. Poducha mnie ściąga. Baj. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 jak na gigantów ,to cieniutko wypadł ten pojedynek 13.10.07, 09:03 remis ze wskazaniem na Don Tuska. Jak to brzmi ? 'DoN', prawie jak ojciec chrzestny. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly 3:1 i wspomnienia 14.10.07, 13:33 To już przeszłość. Warto skupić się na przyszłości i zgodzie "gigantów". "Ojciec chrzestny" - dobrze napisane. Odpowiedz Link Zgłoś