Gość: b. IP: *.markom.krakow.pl 21.07.03, 16:32 jak te ichnie kanapki? godne uwagi? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: subway 21.07.03, 17:21 Pieron wie czy dobre... Jak dla mnie bardzo drogie... A w lokalu unosi się zapach bynajmniej nie jedzenia... Zapach z gatunku tych paskudnych, jak w McDupie na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
zsz Re: subway 23.07.03, 14:00 Zapach rzeczywiście nieciekawy. Ja biorę na wynos. Próbowałam jakiejś włoskiej i innych na zasadzie - proszę mi dać to i to, więc bez nazwy. Mnie smakują. Odpowiada mi polewanie kanapki odrobiną oliwy i octu winnego (na życzenie oczywiście), bo ze względu na dużą ilość warzyw w kanapce mam wrażenia trochę sałatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: subway IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 14:03 mnie smakuja, moze faktycznie troche drogie, ale jednak laduja do nich duzo rzeczy:)) zapach ? prawde mowiac nie kojarze, nie bylem juz kilkanascie dni, ale na pewno mi sie nie skojarzyl z mcd .. Odpowiedz Link Zgłoś