Gość: zu IP: 62.233.163.* 24.07.03, 14:17 czy ktoras z was korzystala z salonu fryjerskiego fabryki urody na kalwaryjskiej? jakie wrazenia, czy potrafi tam ktos dobrze dobierac kolory farby i fryzury? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bluetab Re: Fabryka urody IP: *.salwator.net 24.07.03, 16:24 p. Ania B. jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Fabryka urody IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 15:11 Byłam tam kilka razy, Pani Ania jest OK i jesli chcesz miec fajne i dobrze dobrane kolory (lub kolor) wlosy (wlosow)to polecam. Za to niezbyt podoba mi sie atmosfera panujaca w salonie. Ostatnio umowilam sie na 15, przyszlam kilka minu przed, zainteresowano sie mna 54 minuty pozniej!- przy okazji nikogo nie obchodzilo to ze przyszlam, ze siedze i czekam, byly za to kolezanki Pani Ani, ktorym trzeba bylo umyc wlosy bo przyszly po imprezie zaspane jeszcze,itp. Typowa Fabryka, przepychaniki miedzy Paniami Fabrykantkami ktora kogo bedzie czesac i dlaczego nie lubia "tej z wielkim nosem co w sobote za maz wychodzi"- to mogly by sobie darowac przy klientach. e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zu Re: Fabryka urody IP: 62.233.163.* 25.07.03, 15:18 a jakie ceny? czy jak sie do niej umowie to napewno ona sie mna zajmie czy wtedy tez sa przepychanki kto ma sie mna zajac? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zu Re: Fabryka urody IP: 62.233.163.* 29.07.03, 08:28 nikt wiecej nie zna tego salonu??? Odpowiedz Link Zgłoś
footszak Re: Fabryka urody 31.01.14, 12:49 Kategorycznie nie polecam. Baby siedzą i gadają jak na targu, oczywiście o rzeczach sobie tylko wiadomych i zrozumiałych. Nigdy nie sądziłem, że stereotyp głupiej, gadatliwej pustej przekupy jest taki prawdziwy, dopóki nie wszedłem do tego "przybytku" hałąsu i - nomen omen - chaosu. Na samo obcięcie (męskie) nie narzekam, od kiedy usiadłem na fotelu zostałem potraktowany dość profesjonalnie (pomijając wszechobecne tło w postaci bezustannego pieprzenia - na szczęście pani, która mnie obcinała odzywała się najmniej). O dziwo wypowiem się też na temat paznokci, bo żona była tam kilka razy. Skutek tych wizyt jest taki, że tej chwili ma tak zniszczone paznokcie, że czeka ją długie i bolesne leczenie. Ignorancję i chamstwo trzeba piętnować, co niniejszym czynię. Odpowiedz Link Zgłoś