Dodaj do ulubionych

Pytanie do mouseta (i innych)

IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 26.07.03, 12:45
Uprasza się admina o niewywalanie tego wątku, gdyż ekspert Mouset Serwin jest
jedynym człowiekiem łączącym pasje komunikacyjne i medyczne na tym forum :)

Mam do Ciebie mouset jedno pytanie. Jakim cudem KSS im. Rydygiera za 5 dni
pobytu, 4 posiłki, 9 kroplówek, 1 kolonoskopię, 1 morfologię, 1 jedno badanie
histopatologiczne, 1 receptę i 1 poradę dietetyczki bierze aż 1435 zł? Czy te
usługi są w sumie aż tak drogie, jak kilkudniowy pobyt w 4-ro gwiazdkowym
hotelu? Czy może samo badanie histopatologiczne jest tak piekielnie drogie, a
reszta to tylko kilkanaście procent kosztów?
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: 62.233.183.* 26.07.03, 17:41
      Gość portalu: Yasioo napisał(a):

> Uprasza się admina o niewywalanie tego wątku, gdyż ekspert Mouset Serwin jest
      > jedynym człowiekiem łączącym pasje komunikacyjne i medyczne na tym forum :)
      czuję sie jakby mnie ktoś pogłaskał

> Mam do Ciebie mouset jedno pytanie. Jakim cudem KSS im. Rydygiera za 5 dni
      > pobytu, 4 posiłki, 9 kroplówek, 1 kolonoskopię, 1 morfologię, 1 jedno badanie
      > histopatologiczne, 1 receptę i 1 poradę dietetyczki bierze aż 1435 zł? Czy te
      > usługi są w sumie aż tak drogie, jak kilkudniowy pobyt w 4-ro gwiazdkowym
      > hotelu? Czy może samo badanie histopatologiczne jest tak piekielnie drogie, a
      > reszta to tylko kilkanaście procent kosztów?
      Szpital Rydygiera słynie z cen z sufitu pobieranych za komercję, cóż mogę dodać
      dzień pobytu to chyba ok 70-200zł zależnie od oddziału, kroplówki czy
      morfologia to kilkanaście złotych, dietetyczka kosztuje 15-30zł, histpat nie
      jest drogi, wydaje mi się że 3/4 kosztów to kolonoskopia (komercyjna ze
      znieczuleniem 700-800zł) i pobyt

• Gość: Locutus Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.07.03, 00:18
        Przepraszam, czy kolonoskopia ma coś wspólnego z preferencjami seksualnymi
        naszego nowego forumowego kolegi locutasa? :-]
        • locutas Re: Pytanie do mouseta (i innych) 27.07.03, 15:36
          Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Przepraszam, czy kolonoskopia ma coś wspólnego z preferencjami seksualnymi
          > naszego nowego forumowego kolegi locutasa? :-]
          a ty to lubisz czasem polozyc glowe na kolanach jakiegos
          faceta, co?
      • Gość: Yasioo Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 27.07.03, 02:17
        Wielkie dzięki za info. I kto by pomyślał, że cierpienia kolonoskopijne aż tyle
        kosztują? Przynajmniej opieka pielęgniarska była bardzo przyjazna :)
        • Gość: Locutus Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.07.03, 02:28
          Dla niektórych kolonoskopia może być jednak źródłem rozkoszy - vide locutas z
          jego palcem w dupie :-]

A poważnie - szczerze współczuję...

Pozdrawiam.
          LOKI
          • Gość: Yasioo Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 27.07.03, 02:39
            Ależ nie ma czego... Ja tylko odwiedzałem poszkodowaną przyjaciółkę w
            szpitalu :) I oczywiście uśmiechałem się do pielęgnirek, ale to inna bajka :)
            • Gość: Locutus Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.07.03, 04:34
              Współczuję przyjaciółce w takim razie... mam nadzieję, że żyje i ma się dobrze?
              Jak się miewa jej okrężnica? Ale tyle kasy zapłacić... ojjojojojojojjj...

A co do podrywania pielęgniarek - pogadaj o tym z Prezesem naszego klubu,
              hihihihi...

Pozdrawiam.
              LOKI
              • Gość: Yasioo Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 27.07.03, 09:20
                Przyjaciółka żyje i ma się dobrze, trochę tylko narzeka, bo musiała przejść na
                dietę. A co do stanu okrężnicy, hmmm, muszę zapytać okrężnicę :D A kasy, mam
                nadzieję, nie zapłaci ani grosza, bo podobno refunduje to Podkarpacka Kasa
                Chorych, przynajmniej lekarz tak twierdził :)
                A pielęgniarek nie podrywałem, tylko uśmiechałem się do nich ;P
                • Gość: Locutus Re: Pytanie do mouseta (i innych) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.07.03, 23:57
                  A to bidusia z tą dietą... Współczuję jej... ja bym nie wytrzymał ani
                  tygodnia :-P

Pozdrawiam!
                  LOKI
                  • locutas Re: Pytanie do mouseta (i innych) 27.07.03, 23:59
                    Co by bylo, gdyby wlozyc mozg locutusa do lupki od orzeszka?
                    *
                    *
                    *
                    *
                    *
                    Grzechotka.
              • locutas Re: Pytanie do mouseta (i innych) 27.07.03, 11:18
                Jesteś żałosne
          • locutas Re: Pytanie do mouseta (i innych) 27.07.03, 15:38
            Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Dla niektórych kolonoskopia może być jednak źródłem rozkoszy - vide locutas z
            > jego palcem w dupie :-]
            >
            > A poważnie - szczerze współczuję...
            czemu sobie wspolczujesz? masz problemy z trafieniem tym
            palcem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka