Gość: krzysiek Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.150.168.2.catro.com.pl 12.11.07, 20:06 i po h..a było go topić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony-PL Kara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 20:41 niestety polski wymiar sprawiedliwości jest nazbyt łagodny dla tego typu przestępstw. lecz z uwagi na to, że w Polsce jest niewiele niedźwiedzi, oraz na na szczególne okrucieństwo sprawców, powinno się ich skazać na 10 lat pozbawienia wolności dla przykładu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guruni Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: 212.106.130.* 12.11.07, 21:52 Utopic tak jak oni utopili.Kamienie mozna sobie darowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaster Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.upc-e.chello.nl 12.11.07, 22:18 Ci turysci powinni dostac najsurowsza kare za zabicie misia. Mam nadzieje, ze tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka M. Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.promax.media.pl 12.11.07, 22:23 Ja to bym takich powiesiła od razu!!!!! Solidna kara pozbawienia wolności!!! Za kratki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dylatent5 Re: Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka 12.11.07, 22:41 skoro masz ich powiesic to po co ich utrzymywac???? Odpowiedz Link Zgłoś
ada3333 Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka 12.11.07, 23:12 parki narodowe są po to no właśnie po co ? jeśli ktoś nie wie to niech poczyta "Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 A w cyrku męczy się zwierzęta. 13.11.07, 10:30 A w cyrku męczy się zwierzęta. To zresztą małe piwo w porównaniu z barbarzyństwem hiszpańskiej corridy a rzecz się dzieje w europejskim kraju, w XXI wieku, w UE, która jest także "wspólnotą wartości". Bądźmy zatem konsekwentni. Żadnych zwierząt w cyrku. Niech się tylko ludzie męczą, różni klowni itp. A jak sie koń w zaprzęgu męczy! Wypuścić go. I Burka - nie tylko z łańcucha (koniecznie) ale w ogóle ze służby dla człowieka. Psina się męczy przecież. Kanarki w klatkach i rybki w akwariach winny być zabronione. Zlikwidować zoa i rybołówstwo. Żadnych hodowli, futer, skór, polowań. Po prostu przyznać wszystkim zwierzętom status krów jak w Indiach i głodując na chodniku, przyglądać się tonom "befsztyków". przechadzających się spokojnie po ulicach. Wygląda na to, że szyderczo prowokuję ale po prostu wiem, że jeszcze jako ludzkość do tego wszystkiego nie dojrzeliśmy. Jednocześnie jestem głęboko przekonany, ze kiedyś tak właśnie będzie. W każdym razie, zabijanie zwierząt tylko dla przyjemności zabijania uważam za co najmniej niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinuss Re: A w cyrku męczy się zwierzęta. 13.11.07, 11:46 zainteresowanie sprawą niedźwiadka potraktuj jako krok ku przyszłości. Swoją drogą bardzo jestem ciekawa opinii biegłego w sprawie "turystów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macam Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:47 Policja powinna sprawdzić ich aparaty fotograficzne - tam z pewnością znajdują się dowody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Możliwe zarzuty -tylko nie więzienie IP: *.ghnet.pl 13.11.07, 18:34 ja nie mam wątpliwości co do winy "turystów".według mnie dobrą karą i przestrogą dla innych byłoby zasądzenie wysokiej kary pieniężnej każdemu uczestnikowi tej wycieczki z przeznaczeniem dla T.P.N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Możliwe zarzuty -tylko nie więzienie IP: *.osiedle.net.pl 14.11.07, 09:46 powinni dostać karę więzienia jak za zabójstwo - w końcu to było zabójstwo! np. 20 lat, kara finansowa za zabójstwo jest nie adekwatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Polonus nie goraczkuj sie tak bo Ci zylka pęknie. IP: *.betanet.pl 14.11.07, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radicaleco Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.netcontrol.pl 13.11.07, 19:25 powinni skatowac tychcw..i jak kosciol tepil kobiety w sredniowieczu.zwierze nie jest rzecza.niech sie napie..ja z huliganami na stadionach ale dygaja cieniasy.niedzwiedz byl nieletni a zbrodnia przeciwko dzieciom jest niewybaczalna.zcwelic i za.. nic z nich nie bedzie tak jak z pedofilow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radicaleco Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.netcontrol.pl 13.11.07, 19:53 zastanowcie sie powaznie zanim to rozpatrzycie bo 2 lata albo grzywna nie zalatwi sprawy.to zbrodnia z premedytacja a nie jakies wyrzucenie papierka na szlaku!!!!a codziennie rozjechane ptaki na drogach i inne zwierzatka to juz nikogo nie zajmuja. ale o aborcje tyle krzyku robia ze uszy bola.a po co rodzic te dzieci jak sie ich nie kocha?zeby w beczkach topic i na tory wystawiac?mimo wspanialej jak mowicie techniki to upadek naszej cywilizacji.przyroda moze istniec bez clowieka ale czlowiek zginie bez przyrody.ale cwoki tego nie pojma nawet jak platne studia zrobia.bo tylko kasa sie liczy.mniej niz zero!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinuss opinia biegłego? IP: *.autocom.pl 20.11.07, 10:18 czy wiadomo jaką opinię wydał biegły odnośnie "turystów"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drab Możliwe zarzuty za utopienie niedźwiadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 12:46 Kara śmierci dla takich ludzi...nakarmić ich i ukamienować! Skoro nie mają poszanowania dla swoich mniejszych braci... Odpowiedz Link Zgłoś
carolinuss czy coś wreszcie wiadomo w tej sparwie? 31.01.08, 07:57 Cześć, sprawa standardowo ucichła, ale może ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś