Gość: sraka IP: *.gprs.plus.pl 04.12.07, 23:29 i tak w ty m krakówku potraficie robić tylko duże kupy na chodniku. Teraz następna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3PO3 Nowy krakowski szef od kultury IP: *.chello.pl 05.12.07, 01:56 Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim w zapasach z POpiwnymi radnymi od Placu Żydowskiego i POdobnych subkulturalnych POmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: publiusz Nowy krakowski szef od kultury IP: *.cust.tele2.pl 05.12.07, 22:34 No to czas umierac, albo otworzyc magiel, bo ten osobnik, ze swoim rozbudowanym do granic przyzwoitosci ego doprowadzi metodami zarzadzania do upadku wszystko, co znajdzie sie w jego zasiegu. Wspolczuje wydzialowi kultury, promocji i turystyki UM, bo to koniec swiata ta nominacja. Ciekaw jestem co zrobi Agnieszka G z Krakowskiego Biura Festiwalowego w zwiazku z nominacja nowego zwierzchnika.... Hahahahaha... Czekam wiec na pierwszy zakret pelnomocnika. Mam nadzieje, ze bedzie ostry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Nowy krakowski szef od kultury IP: *.ghnet.pl 06.12.07, 00:36 odezwał się głowny maglowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Nowy krakowski szef od kultury IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.07, 15:57 Ale jaja..jak to sie stalo,ze czlowiekiem od kultury zostaje czlowiek spoza jakiegokolwiek ukladu?Ani Po, ani Pis.Odwazna decyzje podjal tym razem Prezydent. A ja myslalem, ze ten Pan nie mysli w ogole o krakowskiej kulturze, bo niejaka gilarska czy dziedzic to raczej chroniczna zapasc na tym rynku. Chyba zrozumial,ze na marketingowcach od okien wiele juz w tym miescie sie nie pogra.berkowicza popieram.czas na mlodych i spoza ukladow.jesli bedzie wiecej rzeczy skrojonych na miare festiwalu Misteria Paschalia, to nic tylko pokochac krakow. A propos...co teraz bedzie sie dzialo z festiwalem?Przeciez jak berkowicz wypusci to z rak to gilara zrobi z tego wianki i pierogi?..szkoda,ze berkowicz wybral kariere urzedasa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowy krakowski szef od kultury IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.07, 16:47 Mam nadzieje, ze Filip nie wypusci swojego festiwalu. Ja nie potrafie wyobrazic sobie sytuacji,ze nie mialabym wysluchac w marcu raz kolejny kochanego Fabia..Trzymam kciuki za Ciebie Filipie. Nie daj sie tej urzedniczej sraczce,bo kasac Cie beda bardzo..bardzo.. Taki beton,jaki jest w tym miescie trzeba rozkruszc bez zadnych kompromisow. Odpowiedz Link Zgłoś