Dodaj do ulubionych

Gazeta pyta forumowiczów :))

IP: *.krak.gazeta.pl 21.12.01, 16:46
Drodzy forumowicze!
1. Czy dotychczasowe wątki krakowskiego forum Gazety umieścić w nowych podkategoriach (komunikacja,
inwestycje; kto nami rządzi; sport... itd.)?
2. A może wolicie, by zostały tam gdzie są, a w nowych podkategoriach będziecie rozpoczynać tylko nowe
wątki?
Piszcie, która opcja Wam odpowiada: 1. czy 2.
Pozdrowienia
gazeta.pl/krakow
PS. Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: starykon Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: 192.168.5.* 21.12.01, 16:51
      Gazecie ZDROWYCH - POGODNYCH - DOBRYCH SWIAT
      NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!!!!!!!!!
      starykon
      ps. a zrobicie jak Wam wygodniej, kazde rozwiazanie dobre.
      • mikolaj7 Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) 21.12.01, 17:41
        Gość portalu: starykon napisał(a):

> Gazecie ZDROWYCH - POGODNYCH - DOBRYCH SWIAT
        > NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!!!!!!!!!
        > starykon
        > ps. a zrobicie jak Wam wygodniej, kazde rozwiazanie dobre.

mnie sie podobalo tak, jak bylo, wszytsko w jednym spisie.
        teraz bede muszal latac miedzy "komunikacja", "szkola",
        "sportem", a wszystko to troche sie laduje.
    • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) 21.12.01, 20:18
      Gość portalu: Gazeta napisał(a):

> Drodzy forumowicze!
      > 1. Czy dotychczasowe wątki krakowskiego forum Gazety umieścić w nowych podkateg
      > oriach (komunikacja,
      > inwestycje; kto nami rządzi; sport... itd.)?
      > 2. A może wolicie, by zostały tam gdzie są, a w nowych podkategoriach będziecie
      > rozpoczynać tylko nowe
      > wątki?
      > Piszcie, która opcja Wam odpowiada: 1. czy 2.
      > Pozdrowienia
      > gazeta.pl/krakow
      > PS. Radosnych Świąt Bożego Narodzenia

Proponuję zostawić dotychczasowe wątki tam gdzie są, inaczej się pogubimy i zrobi
      się zamieszanie.Niech nowe powstają w podkategoriach.
      Generalnie pomysł z nowymi kategoriami mi się podoba, ale mam jedną prośbę: Czy
      nie można utworzyć wątku "secesyjnego" - czegoś charakterystycznego tylko dla
      Krakowa? Ostatnio pojawiły się dwa wątki: o przyłączeniu Żywca oraz Jasła i
      Mielca do Małopolski. Zrobiły one niezłą karierę, na forum krakowskim pojawili
      się nowi formułowicze i razem jest już ok. 200 wypowiedzi na te tematy. Dla
      przykładu powiem, że na forum wrocławskim jest aż 10 podkategori, w tym cztery z
      (tylko!!!)odpowiednio 88, 77, 61 i 29 (!!!) wypowiedziami.
      Moim zdaniem warto jest więc zrobić nową podkategorię dla tego " chodliwego "
      ostatnio tematu. Dzięki temu Gazeta zyska nowych czytelników i formułowiczów, a
      zarazem wesprze innych w dążeniu do naszego województwa. Zapewniam, że nie jest
      to bynajmiej temat zastępczy. Mam nadzieję, że zareagujecie pozytywnie na tą
      propozycję i jeśli to możliwe w miarę szybko( niedługo wybory sam.).
      A więc jak umowa stoi?:)) Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :)
      • mazer Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) 21.12.01, 22:20
        Zgadzam się z małopolaninem.
        Odrębny i widoczny temat dyskusji secesji do Małopolski, z racji sporego
        zainteresowania byłby bardzo ciekawy.
        • mikolaj7 Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) 21.12.01, 22:50
          mazer napisał(a):

> Zgadzam się z małopolaninem.
          > Odrębny i widoczny temat dyskusji secesji do Małopolski, z racji sporego
          > zainteresowania byłby bardzo ciekawy.

Mnie sie nie podoba podzial na kategorie, bo zrobi sie
          burdel, chyba, ze kategorie bylyby np. jednotematyczne,
          ale za to z duza ilosci odpowiedzi, tzn. zeby szczegolnie
          popularne tematy stawaly sie osobna kategoria...

No, ale ja tu sam narzekam, wiec pewnie nikt nie wezmie
          mojego zdania pod uwage :)
      • shadok Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) 21.12.01, 23:58
        Popieram! Zróbcie podkategorię "secesja".
    • agaw Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) 21.12.01, 22:40
      Zostawcie stary system, przegladalam jak leci , jak mnie cos zainteresowalo to
      zagladalam.
      Przy okazji calej GAZECIE Wesolych i Spokojnych Swiat
      Aga
      • Gość: krak Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 10:30
        W sumie to wszystko jedno! Jak Wam wygodniej!!!
        Najlepsze życzenia dla całej Redakcji z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego
        Roku 2002!!!!
        • Gość: Alex Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 12:36
          Kilka "podforów może być", byle nie za wiele i aby wyraźnie się różniły.
          Zdrowych i Wesołych Świąt,... dzięki za Arkę...!( mimo tego, ze zjeździłem pół
          Podgórza, by wreszcie kupić Gazetę - jako nałogowiec, muszę ją mieć codziennie-
          jak kawę). Do zobaczenia po Świętach! Wesołych Świąt także wszystkim
          forumowiczom! Alex.
    • Gość: T Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.zreo.compaq.com 23.12.01, 09:14
      A nie można by zrobić podkategorii, a oprócz tego poniżej zostawić listy
      wszystkich wątków? Wspólna lista ma duży plus - najnowsze wpisy pojawiają się
      na samej górze i nie trzeba otwierać wszystkich podkategorii, aby zobaczyć czy
      coś się zmieniło. A może dodacie przy każdej podkategorii hasło "nowość", gdy
      ktoś się tam dopisze?

Wesołych - T
      • Gość: Tomaszek Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.devs.futuro.pl 23.12.01, 11:53
        Wszystkie wątki powinny być na liście głównej, a dla przejrzystości dyskusji te
        najpopularniejsze mogą być powtórzone w kategoriach tematycznych. Byle nie było
        ich za dużo! Wesołych Świąt!
      • Gość: mtq Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 15:36
        > A nie można by zrobić podkategorii, a oprócz tego poniżej zostawić listy
        > wszystkich wątków? Wspólna lista ma duży plus - najnowsze wpisy pojawiają się
        > na samej górze i nie trzeba otwierać wszystkich podkategorii, aby zobaczyć czy
        > coś się zmieniło.

Zgadzam sie, to chyba najlepsza propozycja
        > A może dodacie przy każdej podkategorii hasło "nowość", gdy
        > ktoś się tam dopisze?
        To juz chyba nie ma sensu...
    • Gość: a.j. Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.net.autocom.pl 23.12.01, 12:56
      Chyba opcja 2. Stare wątki szybko "umierają" a ich autorzy zawsze mogą je
      wznowić. W ogóle to dobry pomysł, bo dotychczas był ogromny tematyczny chaos.
      Dołączam serdeczne świąteczne życzenia i pozdrowienia dla całej Redakcji.
    • Gość: Gazeta Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.krak.gazeta.pl 27.12.01, 13:25
      Nadal czekamy na Wasze głosy. Wolicie opcję 1 czy 2?
      gazeta.pl/krakow
      • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) - do Gazety 27.12.01, 15:39
        A ja nadal jestem za opcją 2 :))
        I czekam na podkategorię Secesja:)))
        Czy jest możliwe jej utworzenie?
        pozdrawiam
    • Gość: jmaws Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.ci.comarch.pl 27.12.01, 13:49
      Pierwsza wersja.
    • Gość: Kriss Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.ceti.pl 27.12.01, 14:02
      Mnie się podoba stary system. Jeżeli będą kategorie, to wszystko będzie się
      długo ładowało, a tak jak jest, jest przejrzyście.

Wszystkiego najlepszego dla GW i Forumowiczów życzy
      Kriss.
    • Gość: Georghe Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: 195.205.114.* 28.12.01, 14:23
      SE-CE-SJA !!
      SE-CE-SJA !!!
      SE-CE-SJA !!!!
      SE-CE-SJA !!!!!
      • Gość: Gazeta Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: *.krak.gazeta.pl 28.12.01, 14:30
        SPO-KOJ-NIE! SPO-KOJ-NIE!
        Na razie nadal zbieramy Wasze opinie.
        gazeta.pl/krakow
        • Gość: Georghe Re: Gazeta pyta forumowiczów :)) IP: 195.205.114.* 28.12.01, 14:49
          rozmowy kontrolowane.......rozmowy kontrolowane....
          :-))
          • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja 28.12.01, 20:10
            Opcja dwa, opcja dwa
            Niech żyje Jasła, Mielca, BB, Żywca secesja !!!!
            Secesja - jestem nerwowy :)
            secesjanin
            • shadok Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja 28.12.01, 20:49
              Wątek secesyjny byłby bardzo wskazany.
            • Gość: BLACK Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:50
              CHCEMY SECESJI !!!!

Pozdrowienia dla wszystkich którzy nas popierają !
              • Gość: Tomaszek Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja IP: *.devs.futuro.pl 28.12.01, 23:54
                Dostępu do morza dla Borku Fałęckiego!!!!!!!!!!!!!!
                • iaffelos Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja 29.12.01, 00:45
                  Gość portalu: Tomaszek napisał(a):

> Dostępu do morza dla Borku Fałęckiego!!!!!!!!!!!!!!

Ale do Morza Srodziemnego!!!
                  • malopolanin Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 08:40
                    Może więcej realizmu w waszych wypowiedziach ,co do dostępu do Morza.
                    Tak sobie pomyślałem, że nazwanie przyszłej nowej podkategorii tytułem secesja
                    może być wieloznaczne. Ktoś niewtajemniczony może przecież zacząć pisać o
                    secesji jako o pewnym okresie w dziejach sztuki.
                    Więc proponuję dla nowej podkategorii nazwę SECESJA.. TYLKO Z KRAKOWEM (tak,
                    jak nazwa wątku) lub POWIATY Z SĄSIEDNICH WOJEWÓDZTW CHCĄ DO MŁOPOLSKI.
                    Sedecznie pozdrawiam
                    • mtq Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 16:23
                      malopolanin napisał(a):

> Może więcej realizmu w waszych wypowiedziach ,co do dostępu do Morza.
                      > Tak sobie pomyślałem, że nazwanie przyszłej nowej podkategorii tytułem secesja
                      > może być wieloznaczne. Ktoś niewtajemniczony może przecież zacząć pisać o
                      > secesji jako o pewnym okresie w dziejach sztuki.
                      > Więc proponuję dla nowej podkategorii nazwę SECESJA.. TYLKO Z KRAKOWEM (tak,
                      > jak nazwa wątku) lub POWIATY Z SĄSIEDNICH WOJEWÓDZTW CHCĄ DO MŁOPOLSKI.
                      > Sedecznie pozdrawiam

No wlasnie, ja jestem taki niewtajemniczony.
                      moze mi ktos krotko i tresciwie wujasnic o co chodzi?
                      • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 16:41
                        Ponieważ ostatnio , po trzech latach od reformy adm. parę powiatów (
                        szczególnie Żywiec, Bielsko - Biała, które od początku trwania reformy nie były
                        zadowolone z przyłączenia do woj. Śląskiego, a także ostatnio Mielec, Jasło i w
                        mniejszym stopniu Jaworzno), chce przyłączyć się do Małopolski, a
                        wątek "Żywiecczyzna z powrotem do Małopolski " jest wątkiem o największej
                        liczbie wypowiedzi na forum krakowskim, postulujemy utworzenie nowej
                        podkategori ( jej tytuł zaproponowałem powyżej). Dotyczyłaby ona wypowiedzi o
                        przyłączeniu się tych powiatów do Małopolski i tym samym wzmocnieniu naszego
                        województwa o miasta o tak dużym potencjale gospodarczym, kulturalnym i
                        turystycznym. Prosimy też Gazetę( dotychczas niestety bezskutecznie), aby
                        zaangażowała się w naszą akcję propagującą powrót tych powiatów do Małopolski.
                        Teraz rozumiesz?
                        A może i ty poprzesz dążenienia Żywca w wątku "Żywiecczyzna z powrotem do
                        Małopolski" ?
                        Pozdrawiam
                        • mtq Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 16:45
                          NO PEWNIE! POPIERAM!

[ale dlaczego secesja?!?]
                          • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 16:48
                            Taka padła propozycja z Jasła, ale ja dałem alternatywne ( patrz moja pierwsza
                            wypowiedź w " Gazeta pyta forumowiczów :))) - secesja - do Gazety II" moim
                            zdaniem bardziej jasne i jednoznaczne.
                            • mtq Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 17:02
                              ale dlaczego secesja a nie renesans czy gazeta?!?
                              • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 17:06
                                Bo przecież wyraz secesja znaczy mniej więcej odseparowanie, oddzielenie, czy
                                robienie inaczej itd.
                                Ale w tym wypadku może być wieloznaczny.
                                • mtq Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 17:10
                                  ahh... dzieki, no to teraz wiem o co chodzi i popieram i nazwe i cel :-)))
                                  • malopolanin Re: Gazeta pyta forumowiczów :))- secesja-do Gazety II 29.12.01, 17:12
                                    To poprzyj też w wątku o Żywiecczyżnie :)))Im więcej głosów "za" tym lepiej
                                    Pozdrawiam
    • malopolanin Forum o forum i forum@gazeta.pl 01.01.02, 20:15
      • malopolanin Re: Forum o forum i forum@gazeta.pl 01.01.02, 20:17
        Dowiedziałem się od koleżanki z forum Jasło, że na "Forum o forum" można pisać
        propozycje zmian na forum. Więc napiszmy tam prośbę o założenie na forum Kraków
        podkategorii o przyłączeniu się do Małopolski niektórych powiatów. Poza tym
        można tę propozycję wysłać na adres forum@gazeta.pl
        Więc do dzieła wszyscy, którym nie są obojętne przyszłe losy Małopolski !!!
        Liczę też na lobbying w tej sprawie redakcji " Gazety w Krakowie".
        Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka