26.12.07, 21:54
CZy ktoś testował? Jestem ciekawa opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: AB Rocket IP: 82.139.34.* 23.01.08, 15:53
      Badziewie i jeszcze raz Badziewie szyja boli bo zagłówek jest za daleko

powinien być bliżej głowy widać ,że robione na odpie.... się tylko kup...
      pozdrawiam!!!!!!!!!
      • eliza.beth Re: AB Rocket 08.02.08, 14:18
        Chyba testowałeś inne urządzenie :-))
        Stwierdzenie, że „szyja boli, bo zagłówek jest za daleko”, jest
        oczywistą bzdurą, ponieważ AB Rocket ma regulowany zagłówek.

Pozdrawiam
        • Gość: karuzell Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 07:18
          a testowalas ten produkt<jakie sa efekty???
          • Gość: Moniczka Re: AB Rocket IP: *.gizycko.mm.pl 23.03.08, 13:17
            Hey! Ja testowałam i mogę w zdecydowanie polecić. Co do głowy to jest regulowane
            oparcie, więc nie ma z tym rzadnych problemów. Jestem bardzo zadowolona,
            wczesniej robiłam normalne brzuszki na podłodze i bolały mnie plecy, kręgosłup
            po 30 sekundach. Z Ab Rocket ćwiczy się super i naprawde czuć jak napinają się
            mięśnie. Moja koleżanka ma fitness club i kupiła dla dziewczyn , na wypróbowanie
            i naprawde się sprawdza. Okazało się, że wiele dziewczyn chce poćwiczyć na
            jednych zajęciach, więc mosiła zamówić więcej sztuk. A propo zamówienia, to
            zamawiała przez internet w najtańszym sklepie internetowym z urządzeniami do
            fitness, bo wczęśniej zamawiała u nich stepy. Wiem, że są o wiele tańsi od
            konkurencji i posiadaja wszystkie produkty reklamowane również w TV, a poza tym
            można z nimi ponegocjować cene.Jak coś to podaje niżej adres, może mała darmowa
            rekama ;)nikomu nie zaszkodzi a nam z pewnością pomoże, bo chyba chcemy kupować
            jak najtanie.
            www.fitness24.com.pl
            • Gość: Moderator Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 22:50
              No w sumie to reklama sklepu!! Na dwóch forach ten sam tekst...nie do końca
              wierzę że pisze to osoba która testowała to naprawdę, a o koleżance mającej
              fitness club?! No bajka jakich mało. Pozdrawiam
            • Gość: Bajka Re: AB Rocket IP: *.chello.pl 29.04.08, 12:21
              Bajka jak nic, na kilku forach to samo, REKLAMA SKLEPU!!!!!!!!!!
            • Gość: Doda Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:10
              No proszę, jaka wspaniała reklama. Aż chce się kupić prawda?
              Pamiętajcie jednak, że reklamy kłamią :))
      • Gość: pepe Re: AB Rocket IP: 85.232.230.* 16.01.09, 23:25
        to po to masz sruby zeby obnizyc moronie
    • Gość: nieznany Re: AB Rocket IP: *.pronet.lublin.pl 03.03.08, 21:05
    • Gość: importer Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:17
      Testowalem to przez 2 tygodnie i zauwazylem efekty ( ok. 2 kg!! )
      Wiec postanowilem na tym ubic interes,sprowadzilem sprzet, no i
      teraz sprzedaje najtaniej na allegro:

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3215177
      • Gość: importer Re: AB Rocket IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 00:45
        chyba miałeś najtaniej
      • Gość: Jola Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:12
        Ile teraz ten bubel chodzi w Chinach? Ostatnio był zdaje się po
        10USD.
        • idelfix Re: gdzie kupic Ab Rocket ? 20.07.08, 16:49
          Te na Allegro to same Chińskie podróbki, można to łatwo rozpoznac po
          braku logo Ab Rocket... te Chińskie podróbki można kupic za 40 zł
          (18 USD) co samo za siebie mówi jak one są wykonane

Najtanszy bo od importera ORGINALNY AB ROCKET jak z TV MARKET cena
          99,99 zł w sklepie fitness

www.subasta.pl/active_auctions.php?user_id=20334
          • Gość: paulcia:):* Re: gdzie kupic Ab Rocket ? IP: *.root.com.pl 25.07.08, 16:06
            może i podróbki ale działaja lepiej od oryginalów! bylo wiele przypadkow osob ktore kupily oryginalny sprzęt i po kilku tygodniach stosowania pękały i wypadały sprężyny, ale jeszcze ani razu nie slyszalam o rozwalaniu sie Ab Rocketa z allegro ;)
    • iwonas80 Re: AB Rocket 21.08.08, 14:36
      wszyscy tutaj albo reklamujecie albo mówicie że to badziewie:-) no
      to ja sie wypowiem: kupilam ab rocket na allegro za 89 zł nie
      pamietam juz z jakiej firmy, nie zawsze mam czas aby poćwiczyc ale
      mimo to efekty widze i nawet czuję (heheh-szczególnie po 1wszym dniu
      ćwiczeń kiedy to zrobiłam wszystkie 3 zestawy ćw z dvd-nastepnego
      dnia ruszac się nie mogłam); ogólnie: kręgosłup i szyja nie bolą bo
      są dobrze połozone na oparciu..ktoś się wypowiadał ze bola:
      najprawdopodobniej złe ustawienie zagłówka albo źle cwiczył nie
      opierając głowy albo na początek źle dobrane spręzyny:-) polecam
      wszystkim
    • Gość: maryann Re: AB Rocket IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:19
      Myślę o tym sprzęcie- bo nie drogi, a zareklamowany pod moje
      potrzeby. Ale czy na pewno? Potrzebuję wzmocnić mięśnie kręgosłupa(i
      brzucha równocześnie- oczywiście) ważę 80kg. Wytrzyma takiego
      faceta? Czy za czymś innym się rozejrzeć?
      I szukam motywacji, może ten zakup sprowokuje mnie do ćwiczeń?
      • Gość: ja_ćwicząca Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:19
        No hej. Wytrzyma te 80 kg- tak myślę(mąż wypróbował(90kg))i jest w
        całości;-). Ja mam 70 kg i dzisiaj dostałam przesyłke z tym
        sprzętem. Tutaj to faktycznie niczego sie nie dowiesz bo albo
        reklama sklepu internetowego albo narzekania leniwców którzy myślą
        że bez ćwiczenia schudną... Ja od dzisiaj zaczynam, więc napewno
        napiszę czy działa czy nie.
        • iwonas80 Re: AB Rocket 28.10.08, 19:03
          no ja należę do tych "leniwców: :p, zakupiłam i przez pierwsze 2 tyg ćwiczyłam
          jak oszalała, 1wszy raz w żuciu chyba poczułam wtedy że mięśnie brzucha mam
          heheheh, ale teraz ab rocket stoi w kącie i jakoś nie mogę znaleźć czasu na
          ćwiczenia...; ale ogólnie jak ktoś nie nalezy do gromady "leniwców" to bardzo
          gorąco polecam, na pewno zadziała
      • Gość: aga Re: AB Rocket IP: 85.232.230.* 16.01.09, 23:27
        ja zakupilam ale przeplacilam trudno,ale zadowolona jestem mam
        zapal,sadze ze to dziala polecam
        • Gość: Necia Re: AB Rocket IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 14:57
          hm a ja nad nim wlasnie myslę.. i sama nie wiem.. mało znalazlam opinii na necie o nim.. hmmmm
          • Gość: maja Re: AB Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 19:35
            ja mam kupiony w TV Markecie ponad 330 zł) - może mam pecha, ale trafiłam na
            badziewie chińskie. Zagłówek niewygodny, owszem do regulacji na trzy poziomy ale
            tylko w pionie, a głowa pozostaje w nienaturalnej pozycji odchylona do tyłu.
            Najważniejsze śruby, na których całe urządzenie się "kręci" ciągle się wysuwają,
            poza tym metal się ściera i brudzi dywan na którym ćwiczę. Fachowiec oglądał i
            nic nie poradził. Mam go już siedem m-cy i nie wiem czy mogę reklamować.
            • Gość: ania27marki Re: AB Rocket IP: *.gizycko.mm.pl 22.02.09, 12:11
              Z tego co piszesz, uważam powinnaś złożyć reklamacje. Sama miałam problemy z
              pękającymi śrubami i zwróciłam do tvmarketu. Od 3 miesięcy używam Ab Trener.
              Jestem bardzo zadowolona. Na pierwszy rzut oka takie samo urządzenie jak
              Abrocket, ale jakość urządzenia jest nieporównywalnie lepsza.
              • Gość: sarunia Re: AB Rocket IP: *.icpnet.pl 24.02.09, 18:04
                otóz przeszukałam kilka neta i faktycznie duzo reklam jest ale ja
                wam napisze odczucia jako normlana kupująca ;-)
                mam co zrzucac bo po ciazy brzuchol kiepski chodze na aerobik do
                tego bieznia, bo sam ab rocket czy inny wynalazek nic nie da ;-)
                zastanawiałam sie nad tym z tv marketu za 299zł ale przeczytałam
                pare opini ze sie psuje itp, wiec sobie mysle jak ma mi sie zepsuc
                za 300 to niech sie psuje ten za 100zł, kupiłam na allegro za 109zł
                o dziwo dotarł do mnie w 2 dni ;-) i co moge powiedziec dalej...
                hmm zrobiłam cały 1 zestaw cwiczen taki jak na płycie brzuch boli ;-
                ) tzn czuje go bardziej niz zwykle bo ogolnie mam problem z
                kregosłupem jest raczej okrągły ehhe ;-) i zawsze po brzuszkach
                szyja odpadała a tu faktycznie szyja nie jest ociazona wcale, miałam
                delikatny problem zeby dostosowac wysokosc zagłowka ale w koncu sie
                udało, troche mnie wkurza to ze sie tyłek slizga po tym siedzonku
                wiec włozyłam recznik, mysle ze jak na 100zł jest ok czuje miesnie
                podczas cwiczen a to chyba wazne o dalszych efektach napisze za ok 2
                tyg ;-)
                • Gość: ajrin Re: AB Rocket IP: *.globalconnect.pl 01.06.09, 21:37
                  kupiłam na allegro ponad rok temu. jak ćwiczyłam od przypadku do
                  przpadku, to wydawalo mi się, że urządzenie jest super, chociaż
                  zawiedzina byłam sprężynami - dawały mały opór, nawet te
                  najtwardsze.
                  Kupiłam na allegro zestaw nowych śrub i zaczęłam ćwiczyć każdego
                  dnia po 15 min, zeby sprawdzić reklamę, że po 2 tygodniach będą
                  widoczne efekty - NIESTETY sprzęt się rozleciał...po kilku dniach
                  regularnego uzywania. Śruby, które stanowiły osie przyrządu wykonano
                  ze zbyt miękiej stali,więc wyrobiły się i powyginały się - PORAŻKA.
                  Zaden zakład usługowy nie jest w stanie dorobić solidnych śrub, więc
                  tak skończyła się moja przygoda z AB Rocketem :(
                  • Gość: krata Re: AB Rocket IP: *.lukman.pl 17.12.09, 13:44
                    no jak kupiłaś na allegro to nie dziwie sie ze się rozleciał. Po prostu wszędzie
                    indziej niż w TV Markecie spzedają podrabiany szajs który rozleci się po szybkim
                    czasie. Bo tu i tam coś się wyrobi tak to jest z podróbkami. Nie polecam zakupu
                    na jakiś stronach fitnesu lub allegro. Chcesz mieć pewny sprzęt kupuj w TV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka