easyrobalek 04.01.08, 00:06 Spędziłam Sylwestra w na imprezie studenckiej w Forum. Jestem bardzo rozczarowana... Ciekawia mnie Wasze opinie na ten temat. Piszcie, jeżeli byliście! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montenuovo Re: sylwester w Forum 04.01.08, 01:19 Chodzi o ten słynny sylwester w 1985 roku? kiedy Forum Hotel święcił swe złote lata? Ach było się... Człek sie bawił... Kelnerzy jak spod igły. Orkiestra jak zawsze doskonała (grali Steve Wondera "I just call to say I love you...", "Kawiarenki, lalalaaaa"; do tego wybitne ozorki w sosie, tatar, strogonof, wódeczka. No i można było za 20 USD (w bonach towarowych PKO) wynając pokój. Co prawda w szale sylwestrowym zgubiłem wówczas mój zegarek - elektron: z czerwonym podświetlanym ekranikiem, oraz trzewiki (wracałem w Relaxie i bucie Igloo) i mój fantazyjny kaszkiet (zabrałem komuś szyowną czapkę firmy polonijnej Mazzotti) ale poza tym było OK. Stałem trzy godziny na postoju taksówek i doczekałem sie taxi-zaporożca w kierunku Cichego Kacika. Szampańska zabawa z zapachem Prastarej w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: sylwester w Forum 04.01.08, 18:01 A co? W tym roku znowu zabrakło miejsc przy stołach, pijana młodzież się pobiła, było narzygane na podłogę w wielu miejscach, a ochroniarze mówili ordynarne wyrazy do uczestników? Odpowiedz Link Zgłoś
easyrobalek Re: sylwester w Forum 04.01.08, 20:31 w tym roku zabraklo miejsc, obrusow, jedzenia, napojow, nie zdazyli nakryc do stolow, padla muzyka, zero wystroju... poza tym chyba bylo ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
kto_zgasil_slonce Re: sylwester w Forum 04.01.08, 20:45 to dobrze, że mnie tam nie było:DDD [mam blisko hehe] Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: sylwester w Forum 04.01.08, 22:44 achaaa to o to chodzi, że palono w miejscach niedozwolonych? Odpowiedz Link Zgłoś
easyrobalek Re: sylwester w Forum 05.01.08, 01:32 no, sztuczne ognie gasili na czolach. zalapales/as sie? Odpowiedz Link Zgłoś