Dodaj do ulubionych

inwestycje

13.08.03, 12:08
mam queszczona - czy można w internecie znaleźć oficjalne i nieoficjalne informacje na temat planowanych inwestycji typu : będzie remontowana ta i ta droga w roku tym i tym, ta będzie połączona z inną w ten czy inny sposób, tu postawimy światła a tu kładkę. jest coś takiego??
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: inwestycje IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 13.08.03, 12:26
      Niestety nie, plany jak uczy życie zawsze rozmijają sie z realem
      • Gość: FASS Re: inwestycje IP: *.chello.pl 13.08.03, 12:37
        do dupy z taką robotą, ja bym chciał wiedzieć czy wybudują mi 2 pasmo drogi przy bloku, albo co mi wybudują w sąsiedztwie <ściana>
        • Gość: JMA Re: inwestycje IP: *.malopolska.mw.gov.pl 13.08.03, 13:30
          Za dużo kolega chce wiedzieć.
          A nie łaska zadowolić się niekompetentnymi informacjami serwowanymi od czasu do
          czasu przez prasę i decydentów?
          Na serio - informacje te można znaleźć,ale trzeba długo i cierpliwie szukać i
          nigdy nie ma pewności ,czy to tylko pobożne życzenia,czy też realny plan.
          Wszystko jescze dodatkowo zależy od perspektywy czasowej,najlepiej szukać w
          odpowiednich rozdziałach planu budżetu gminy.
    • Gość: TYP Re: inwestycje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.03, 22:31
      fassi napisał:

> mam queszczona - czy można w internecie znaleźć oficjalne i nieoficjalne
      inform
      > acje na temat planowanych inwestycji typu : będzie remontowana ta i ta droga
      w
      > roku tym i tym, ta będzie połączona z inną w ten czy inny sposób, tu
      postawimy
      > światła a tu kładkę. jest coś takiego??

Chyba nie ale obadaj www.komunikacja.krakow.pl i tam jest troche ciekawych
      informacji na temat inwestycji.
      • fassi Re: inwestycje 13.08.03, 23:29
        chyba jednak muszę ruszyć tyłek tam gdzie trzeba, bo na własną rękę się nic nie dowiem o inwestycjach...
        • Gość: mouset Re: inwestycje IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 14.08.03, 09:32
          Rozumiem że ruszysz się w teren, a nie do jakiegoś biurwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka