bozena0101 17.01.08, 19:53 cześć! Czy ktoś próbował ćwiczyć w domu? Proszę o opinie. Chciałabym kupic i spróbować poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowaliska Re: rowerek treningowy 18.01.08, 15:57 Fajna sprawa, ale trzeba mieć motywację. Ja ćwiczyłam na swoim pół godziny dziennie - efekty bardzo szybko sie pojawiły (utrata wagi, lepsze samopoczucie) - problem w tym że te pół godziny piekielnie mi sie dłużyły. Nawet przed telewizorem =). No i mój zapał szybko mi przeszedł. Wstyd się przyznać, ale co mi tam: teraz rowerek sobie stoi i tylko zawadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszek1313 Re: rowerek treningowy 19.01.08, 18:43 hej to moze chcesz go sprzedac??bo ja akurat szukam czegos fajnego? w jak cos daj znac na forum i pogadamy na privie. pzdr G. Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: rowerek treningowy 21.01.08, 22:45 Póki mam miejsce gdzie może sobie spokojnie stać, to jednak nie sprzedam. I wcale nie jestem "pies ogrodnika".... czasem zdarzają mi się chwile mobilizacji, zwłaszcza na wiosnę, kiedy wszystko sprzyja diecie i ćwiczeniom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leelee74 Re: rowerek treningowy 03.02.08, 22:53 Ja mam rowerek na zbyciu ...z małym przebiegiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gruszek1313 Re: rowerek treningowy 05.02.08, 10:12 no przyznam za jestem zainteresowany:)) a jakies czegoly moglbym prosic?? pozdrwaiwm serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gruszek1313 Re: rowerek treningowy 05.02.08, 10:16 bosz...chyba musze zaczac czytac posty przed umieszczeniem... podaje poprawna wersje: no przyznam ze jestem zainteresowany:)) czy jakies szczegoly moglbym prosic?? pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leelee74 Re: rowerek treningowy 05.02.08, 21:07 jest dobrej firmy Kettler, jest stabilny - ma komputerek mierzący przebieg i jeszcze jakieś inne dodatkowe funkcje. Jak chcesz to możemy się umówić na okazanie ;) Jak masz jakieś pytania to pisz na maila gazetowego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: rowerek treningowy 21.01.08, 22:10 Tak, właśnie, trzeba mieć motywację i to silną. Ja w prawdzie rowerka się nie dorobiłam, ale większość osób, którym polecałam jego zakup zeznaje z lekkim wstydem, że służy on dobrze jako wieszak na świeżo wyprasowane koszule męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: rowerek treningowy 21.01.08, 22:21 Ponad to jest doskonałym punktem obserwacyjnym dla kota. Odpowiedz Link Zgłoś