luckystrike 14.02.08, 11:00 PiSu: Pożyczcie mi milion . za parę miesięcy uznamy, że jest to "nieściągalne" i umorzycie. No i po sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwakwarakwa zły adres 14.02.08, 12:46 nie do członków trzeba pisać podania, ale do Komitetu Centralnego. Byle tylko nie okazało się za moment, że to także jest byt wirtualny... Odpowiedz Link Zgłoś
donald-duck1 zapisz się do PO, będziesz mógł milirady kraść 14.02.08, 13:11 choćby takie NFI :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: zapisz się do PO, będziesz mógł milirady kraś 14.02.08, 13:17 ale ja nie chce kraść! chcę sprawiedliwego umorzenia! A ty jak komuś zarzucasz kradzież to na pewno masz dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dariuszu, znów o swoim życiorysie opowiadasz? 14.02.08, 14:43 zacznij jeszcze raz, tym razem od tego "domu" na woli justowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
e-gregor1973 Re: dariuszu, znów o swoim życiorysie opowiadasz? 14.02.08, 15:02 peteen napisał: > zacznij jeszcze raz, tym razem od tego "domu" na woli justowskiej... ja tam wolę jak zaczyna od mercedesa :d Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa deja vu? proszę cię, nie wyciągaj trolla z trumny 14.02.08, 15:11 jest tylu nowych błaznów, nie zużytych. Bo chyba nie tęsknisz za Dariuszem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gph he. to że zamienił jeden głupi nick 14.02.08, 15:31 na parę innych nie czyni jeszcze z niego truposza :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 eee tam , Panowie , z całym szacunkiem , ale 14.02.08, 16:55 zamiast sprawę po męsku załatwić z niektórymi.. , to się bawicie ..jak .... no już nie powiem jak ...:))) gosia kwakwarakwa napisał: > jest tylu nowych błaznów, nie zużytych. > Bo chyba nie tęsknisz za Dariuszem, co? > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: eee tam , Panowie , z całym szacunkiem , 14.02.08, 17:00 gosia.43 napisała: > zamiast sprawę po męsku załatwić z niektórymi.. , to się > bawicie ..jak .... no już nie powiem jak ...:))) że co?? że niby wulgarną męskość mamy okazywać? będzie wspaniale gdy kitę odwalę. a poza tym bestiarium no i zawsze możesz pomóc innym Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: eee tam , Panowie , z całym szacunkiem , 14.02.08, 17:12 gph napisał: > że co?? > > że niby wulgarną męskość mamy okazywać? a czy po męsku - to zawsze oznacza pięścią??????!!!!! i w dodatku wulgarną ?...... :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
precesja pijesz do Pawlaka? 14.02.08, 13:19 oto mistrz w umarzania. I to jakie sumy? Bajońskie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Darek Ci pożyczy przecież. 14.02.08, 13:26 na cholerę Ci ten cały PiS jak krezusa masz na forum :D takimi milionami to on tyłek podciera w mercedesie przecie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Darek Ci pożyczy przecież. 14.02.08, 13:30 wolałbym takie "nieużywane" Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Darek Ci pożyczy przecież. 14.02.08, 13:37 luckystrike napisał: > wolałbym takie "nieużywane" pecunia non omlet :D Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Darek Ci pożyczy przecież. 14.02.08, 13:42 może "pecunia" nie , ale ręce , kieszenie, portfel.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Darek Ci pożyczy przecież. 14.02.08, 13:58 luckystrike napisał: > może "pecunia" nie , ale ręce , kieszenie, portfel.... a kto tera trzyma pieniądze w kieszeni albo w portfelu?? zresztą, Darek się na tym lepiej zna :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: mam propozycje dla członków 14.02.08, 15:25 Uważam ,że Twoja propozycja Laki jest godna uwagi i te wszystkie członki PIS-u byłyby niepowazne gdyby jej nie przyjęły..:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś