Gość: maciejka_mama IP: *.bphpbk.pl 25.08.03, 07:30 żeby zbadał, pogadał, i ustalił mi dobra metodę antykoncepcyjną! żartów proszę nie zamieszczać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb Re: Porządnego GINEKOLOGA szukam 25.08.03, 10:10 znam dobrą ginekolożkę ale za pieniązki. Państwowo jeszcze na takiego nie trafiłam.napisz do mnie to przeslę ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejka_mama Re: Porządnego GINEKOLOGA szukam IP: *.bphpbk.pl 25.08.03, 10:12 dawaj namiar - dzięki!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Porządnego GINEKOLOGA szukam 25.08.03, 10:36 mailnij mi, adres jest przy nicku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejka_mama Re: Porządnego GINEKOLOGA szukam IP: *.bphpbk.pl 25.08.03, 10:50 nie umiem napisz do mnie: arkasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Porządnego GINEKOLOGA szukam 25.08.03, 14:30 Z czystym sumieniem mogę polecić dr-a Andrzeja Chrzanowskiego, starszego Pana, który przyjmuje nie tylko prywatnie ale też w przychodni na ulicy Długiej 38 (bodajże). Pytaj o Onko-Med i dr-a Chrzanowskiego. Moja mama chodziła, ja chodzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś