Dodaj do ulubionych

Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:33
Wrocilem wlasnie z SSH, mieszkalem w hotelu Dreams beach.jestem zadowolony
zarowno z hotelu jak i z biura(przede wszystkim rezydentka-p.Aneta-byla
super!!)jezeli macie jakies pytania co do hotelu, czy wogole pobytu, to
chetnie odpowiem.pozdrawiam:)

pare fotek hotelu znajdziecie tutaj:

community.webshots.com/user/konlus
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiu Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:47
      witam
      ja lece do tego hotelu 9 z tym samym biurem
      napisz gdzie mieszkales bo podobna sa dwie czesci,m jak z jedzeniem, najlepiej
      jak najwiecej informacji dotyczace hotelu i Twoja opinie
      pozdrawiam
      • Gość: marek Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:23
        krzysiu, faktycznie sa dwie czesci dreams beach i dreams beach vacations. ja
        mieszkalem w dreams beach-raz poszedlem do vacation zobaczyc jak tam jest-sa
        tam dwa baseny, maja osobna restaracje, w ktorej podobno jest mniej ludzi niz w
        dremas beach, ale jedzenie i tak jest takie samo bo gotuje ten sam kucharz.tak
        naprawde w restaracji w dreams beach jest troche wiecej ludzi ale jak
        przyjechalem na 2 tygodnie to w drugim juz bylo spokojniej-w pierwszym bylo
        sporo Wlochow, potem jakos powyjezdzali i nie bylo problemow.jedzonko mi
        smakowalo, powtarzalo sie w cyklu tygodniowym, ale tez zawsze byly jakies
        zmiany-takze po 2 tygodniach nie mialem do niczego wstretu. ja nie chodzilem
        sie kapac do vacations, poniewaz uczestniczylem w animacjach, ktore byly
        organizowane przy glownym basenie w dreams beach-masz tam do wyboru siatkowke w
        basenie, gimnastyke, gra o drinka itp.jedynym minusem jest tam to ze chcac miec
        lezak z parasolka przy tym glownym basenie to musisz pojsc i zajac go sobie
        najlepiej kolo 8-najlepiej zrob tak ze poloz recznik plazowy i zostaw jakas
        gazete czy cos podobnego na lezaku i rozloz parasol, bo jak przyjedziesz po
        sniadaniu to moze go nie byc-a dlugo bez parasolki sie nie wytrzyma;). raz nam
        sie tak zdarzylo jak nie rozloylismy parasolki i nie zostawilismy jakis rzeczy
        na reczniku.to jest chyba jedyny jako taki minus tego hotelu.slyszalem od osob
        ktore byly w tymn samym czasie ze tych problemow nie ma w nowszej czesci, bo
        tam jest mniej ludzi ale tak jak mowie-ja wolalem basen w dreams beach.ja
        mialem pokoj 2512 bylo fajnie bo z balkonu widzialem basen i do restaracji tez
        mialem pare krokow. fajnie jest tez jezeli chodzi o wyjscia na jakies imprezy,
        poniewaz od srody do soboty animatorzy hotelowi zabieraja gosci na imprezy-
        kazdego dnia inna. na pewno warta polecenia jest impreza piatkowa-dyskoteka na
        pustyni, moim zdaniem nie warto jechac na srodowa do "castello party"-ogolnie
        muzyka typu italo disco i wogole nie bylo ciekawie.fajna tez jest czwartkowa-
        impreza w Bus Stop.koszt takich wyjsc to od 18-23$ w tym masz 1-2 drinki
        alkoholowe.
        jezeli chodzi jeszcze o hotel to pokoje ladne czyste, co prawda nie za duze,
        ale dla 2 osob w pelni wystarczajace.sprzatane codziennie-my pieniedzy i
        dokumentow nie dawalismy do sejfu tylko trzymalismy w zamknietej walizce w
        pokoju,a komorka czy cyfrowka lezala na wierzchu i nic nie ginelo, w pokoju
        minibarek-ceny takie jak w calym hotelu, wiec jak nam sie skonczylo picie ktore
        kupowalismy w sklepie to spokjnie sobie z niego cos bralismy.dobre jedzonko
        jest w barku przy basenie-duzy wybor i mniej wiecej ok.5$(30LE) za osobe-
        np.hamburger, frytki, salatka i jakis napoj-takze jak czasem bylismy glodni
        miedzy sniadaniem a obiadokolacja to sobie cos tam zamawialismy.jakbys cos
        jeszcze chcial wiedziec to pytaj spokojnie.pozdrawiaki
    • Gość: zapomnialem hasla Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:56
      Prosze podaj koszt tej wycieczki.
      • Gość: marek Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:24
        ok.2700 za 2 tygodnie HB
        • Gość: krzysiu Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:34
          my placimy 4700 za pare
    • Gość: krzysiu Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:23
      jakimi liniami leciales i czy koprzystales na miejscu z jakis wycieczek jezeli
      tak to jazkich i czy byly zakuipone u organizatora-pozdrawiam
      • Gość: marek Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:27
        lecialem liniami AMC czyli egipskimi-lecial duzy airbus-ogolnie nie ma sie
        czego obawic.choc steawardesy w stosunku do naszych z LOT-u troche napuszone:)
        ale spokojnie da sie wytrzymac.ja z wycieczek bylem w sumie tylko na wyspie
        Tiran, bo wiekszosc zaliczylem w tamtym roku.wykupowalem ja u rezydentki
        kosztowala 25$ w hotelu mozna ja bylo wziac chyba za 20$
        • Gość: krzysiu Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:34
          a jak wyglada z napojami do posilkow czy nalezy kupowac jak tak to jakie ceny
          okolo, i interesuje mnie tez zawartosc tego mini barku?jak sie za niego
          rozlicza?rozumiem ze nie ma lodowki w pokoju a wiec czy do tego bareczku mozna
          wrzucic jakas wode i czy mozna robic np lod?
          jak wyglada plaza jest jedna ta mala?(widzialem na zdjeciu)
          jak kursuja buziki czy sa bezplatne
          a wiec ogolnie jestes zadowolony z hotelu?
          pozdrawiam i dziekuje za informacje
          • Gość: marek Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:45
            ja jestem bardzo zadowolony z hotelu-naprawde poza minusem z tymi lezakami nie
            oge sie do niczego przyczepic.jesli chodzi o napoje to do sniadania kawa,
            herbata i soki sa za friko natomiast do kolacji juz musisz sobie kupowac.duza
            woda mineralna 7,50LE, mala 5LE, cola itp 9LE, piwo stella 27,50LE.z minibarku
            rozliczas sie w ten sposob ze masz rachunek w pokoju z wyszczegolniona
            zawartoscia barku i to co wezmiesz podpisujesz i jak przychodzi sprzatajacy to
            bierze ten racunek, wymienia na nowy i uzupelnia barek. mysmy robili w ten
            sposob ze wyjmowalismy pare butelek z barku i wsadzalismy wodke zeby sie
            schlodzila.czasem bylo tak ze sprzatajacy na drugi dzien wkladal to z powrotem
            do lodowki, ale w sumie pozniej juz przestal, bo mu sie chyba znudzilo;)-moze
            dlatego ze dostawal bakszysz;)w barku masz 2 wody mineralne, cole, fante,
            sprite, piwo, dwie male butelki wina.z busikami nie wiem-na pewno trzeba sie na
            nie zapisywac-my jezdzilismy taxi-do nama bay 20LE-oczyiwscie potrafia krzyknac
            i 40 ale jak mowisz ze zawsze placisz 20 to i tak pojedzie-tylko zawsze ustal z
            nim wczesniej cene!pozdrawiaki i milego pobytu:)
          • Gość: marek Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:55
            jezeli chodzi o plaze to sa w sumie dwie-jedna mniejsza, druga calkiem spora i
            jest jeszcze pare lezakow na takim jakby tarasie-ogolnie plaza jest spoko.
            tylko nie ma miejsca takiego zeby mozna bylo wejsc do wody tak jestesmy
            przyzwyczajeni u nas w polsce-do wody trzeba schodzic z pomostow.pozdrawiaki
          • Gość: andrzej Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:35
            krzysiu jak mozesz podaj mi swojego maila-mam do Ciebie pytanie
            • Gość: krzysiu Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:48
              Nicolas8@poczta.onet.pl pozdrawiam
    • Gość: W&K Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:41
      Cieszę się, że udały Ci się wakcje my lecimy tam 8.09. Mam nadzieję, że nie
      zmienią nam hotelu. Czy to prawda, że wieczorem rafa jest podświetlana ??
      • Gość: marek Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:49
        jest podswietlana faktycznie-tylko ja sobie to jakos inaczej troche
        wyobrazalem:)wyglada to w ten sposob ze z gory jest oswietlona halogenami, ale
        w sumie za duzo nie widac;)pozdrawiam i rowniez zycze milego pobytu!!!
        • Gość: andrzej Re: Wrocilem z Sharmu-Selectours!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:34
          W&K-jak mozecie podajcie mi do siebie maila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka