zeev 22.02.08, 23:18 aha, aha.... halny? GMO? czy może podręczniki to już opisały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pisuar Re: Wassermann: chcieli mnie skompromitować IP: *.chello.pl 22.02.08, 23:40 Mój komentarz do dzisiejszego artykułu "Zarzuty za wypadek na posesji ministra" miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4955866.html I pasuje jak ulał do tego arta. : "Wanna skończ już ten kabaret z sądami. Żenada osiąga szczytów. PS. Trzeba było trochę lekcji życiowej wziąć, to wiedziałbyś jak wymienićżarówkę, o podstawach budownictwa nie wspomnę. Nie strosz się tu na nieżyciowego intelektualistę-nieudacznika. To cię nie zwalnia z odpowiedzialności z twoje nieszczęścia! W myśl sentencji: nieznajomość prawa,nie zwalnia od ... Weź to pod uwagę i nie maltretuj już opinii publicznej tymi procesami, bo żenada zaczyna zaglądać ci do podniebienia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Wassermann: chcieli mnie skompromitować IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 23.02.08, 20:28 tas sie sam juz nie jeden raz cwaniaku skompromitowal. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Wasserman to juz nie Ziobru cie kompromitowal? 23.02.08, 23:32 przed kilkoma miesiacami, odpowiedzialnym za tzw. "kompromitacje" mial byc partyjny koles Wassermana, piekny mgr Zbynio. Sam Waserman o tym kwekal. Czym cie wiec miernoto Zbynio "przekonal", ze to nie on? A moze sam "wytropil" sprawcow, podobnie jak i swojego "przesladowce" ze studiow. Z drugiej strony, jak mozna "skompromitowac" Wasermana, przeciez on caly jest jedna wielka kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Wasserman to juz nie Ziobru cie kompromitowal 24.02.08, 05:29 Ze Ziobrem ostrożnie, proszę, bo po pierwsze jest jeszcze posłem i chroni go immunitet, a po drugie posiada Wunderwaffe w postaci Dyrektora OTV Kraków, Witka G. Jeszcze pokaże rogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus no prosze jedne pokraki chcialy skompromitowac IP: *.adsl.alicedsl.de 24.02.08, 10:59 inna pokrake..komentowal nie bede ale wspomne niesmialo jak pokraka palubicki zostal zrobiony w bambuko przez pokraki,ktore w swej pokracznosci przeszly same siebie,tak ze "swiety maz krakowski" musial przed czasem zostac ukatrupiony,przez jeszcze inne pokraki,ktore tez chcialy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pspl Wassermann: chcieli mnie skompromitować IP: *.chello.pl 23.02.08, 08:00 Paranoja i Schizofrenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Wassermann: chcieli mnie skompromitować IP: 80.51.122.* 23.02.08, 09:36 mania przesladowcza, paranoja, schizofrenia czy wszystkiego po trochu? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Wassermann: chcieli mnie skompromitować 23.02.08, 11:25 Gość portalu: kiwi napisał(a): > mania przesladowcza, paranoja, schizofrenia czy wszystkiego po > trochu? Nie, twórcze zastosowanie metody Goebbelsa. Kłam tak długo aż ludzie uwierzą. Facet był częścia komunistycznego aparatu przymusu. Tego aparatu, którego milicjanci katowali na komisariatach licealistów, prokuratorzy robili procesy i naciągali paragrafy by oskarzać walczących o Polskę (najlepiej Kuronia, Michnika, Bujaka i Frasyniuka), a śędziowie robili dęte procesy z wyrokami uzgadnianymi w komitetech partyjnych (jak np Komorowskiemu). Dodajmy, aparatu kompletnie zdemoralizowanego przeżartego korupcją , nihilizmem i serwilizmem wobec rządzących. Do dzisiaj zresztą ten przetrącony kęgosłup tzw. "aparatu sprawiedliwości" daje o sobie znać . Wystrczy, żena stanowisko premiera, do ministerstw czy na stanowisko komendata policji przyjdzie ktoś z mentalnościa komunistycznego aparatczyka i mamy robione śledztwa i konferencje prasowe o "wrogach publicznych". Tak jak za rzadów PiSu. Z takiegoż to środowiska pochodzi nasz bohater. W zwiazku z tym trzeba ludziom wmówic, że to byliśmy, a jakże, opozycjonistą, na którego zasadza sie i spiskuje cała postkomunistyczna hołota. To tak jak często jest z podpalaczami. Pierwsi lecą gasić pożar który sami wywołali żeby odwrócić uwagę tłumu od swoich piromańskich skłonnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re:Nie obwiniaj komunistów - to Józek z bagien! 23.02.08, 19:24 wypełz, by zamachnąć się na rodzinę Wassermana i Jego samego. W tym celu wgryzł się w szyję b. milicjantowi, robiąc z niego zombi. Potem zaczarował połowę krakowskiego wymiaru sprawiedliwości, który rzucił się, by spiskować przeciwko Wassermanowi, podłączając mu wadliwie grzałkę do wanny. I jeszcze nasłał staruszkę, by go znieważyła słownie. Ale dzielny Wassersuper stawił im wszystkim czoła i za pomocą Kryżego oraz naszych podatków wybroni siebie przed śmiertelnym zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Wassermann: chcieli mnie skompromitować IP: *.net.autocom.pl 23.02.08, 19:33 Pan Wassermann bohaterem narodowym nie zostanie,a jego wyobrażenie o tym jaki jest ważny to tylko jego marzenie o wielkości.Gdy widzę go w telewizji przełączam na inną stację nawet na minimini.Podobnie jak jego innych towarzyszy trudno mi słuchać gdy dają głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBA SB dalej działa.Gnidy z SB niezdechły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 22:23 chwdPO Odpowiedz Link Zgłoś
magilka Wassermann: chcieli mnie skompromitować 23.02.08, 23:21 proponuje zimny prysznic, bo ciepla kąpiel w wanience chyba cóś na rozumek szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Wassermann: chcieli mnie skompromitować 24.02.08, 21:44 A to niespodzianka ! P:rzecież poseł Wasserman najlepiej sie kompromituje sam, po co miałby mu kto pomagać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwarek Wassermann,nie musi cię nikt chłopie kompromitować IP: *.chello.pl 24.02.08, 22:52 komunistyczny prokurator na służbie u kaczystów , tacy ludzie jak ty, nigdy się nie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś