kmicix 24.02.08, 20:05 Witam, Mam pytanie jak w temacie? Gdzie można by wynająć stół i pograć z kolegą w pingla? Ewentualnie może ktoś orientuje się ile kosztuje godzina wynajecia stołu. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekk69 Re: Gdzie w ping ponga w Krakowie? 25.02.08, 07:10 Nie wiem, czy ktoś wynajmuje stoły na godziny, ale w Krakowie jest kilka klubów, które mają sekcję tenisa stołowego. A w MKS KSOS co wtorek organizowane są turnieje. Z tego co mi wiadomo, może przyjść każdy. Wpisowe jeżeli nic się nie zmieniło to 5 PLN. Na zakończenie cyklu najlepsi wygrywają nagrody. Myślę,że jak zapytasz trenera, to może będzie możliwość wynajęcia stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Gdzie w ping ponga w Krakowie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.14, 17:51 Gdzieś w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
dunikowski Re: Gdzie w ping ponga w Krakowie? 18.01.16, 15:09 W Forum Przestrzenie (stary hotel Forum) są dwa stoły. Można przyjść i grać, jeśli tylko są akurat wolne. Wieczorami raczej jest obłożenie. Paletki i piłeczki można za darmo pożyczyć w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
oloprzystojniak Re: Gdzie w ping ponga w Krakowie? 04.01.17, 15:48 Też jedynie Forum Przestrzenie przychodzi mi na myśl. Sprawdź tam. Odpowiedz Link Zgłoś
stachgala Re: Gdzie w ping ponga w Krakowie? 04.05.25, 06:44 Zapraszamy do nowo otwartej sali do tenisa stołowego na ulicy zakopiańskiej 58 w Krakowie 4 profesjonalne stoły wynajem całodobowy Informacje 511240552 Odpowiedz Link Zgłoś