Dodaj do ulubionych

Krew na lodzie

IP: *.osw.vectranet.pl 24.02.08, 22:23
To, co się działo na meczach w piątek i niedzielę to skandal. Sędziowie wyrabiają przedziwne rzeczy. Mam spore wątpliwości co do ich bezstronności. Na trybunach przed niedzielnym meczem usłyszałem rozmowę dwóch panów. Jeden mówi, że były jakieś pretensje do arbitra piątkowego spotkania, ten odpowiada: i tak spadniecie. Po tym co się działo w polskiej piłce, uważam że tak niszowy sport jak hokej może być zdecydowanie bardziej zarażony chorobą korupcjii. Myślę, że to świetny moment dla dzinnikarzy śledczych aby zaczęli coś węszyć.
Obserwuj wątek
    • hokejgola Re: Krew na lodzie 25.02.08, 15:20
      Gość portalu: Pucek napisał(a):

> To, co się działo na meczach w piątek i niedzielę to skandal. Sędziowie wyrabia
      > ją przedziwne rzeczy. Mam spore wątpliwości co do ich bezstronności. Na trybuna
      > ch przed niedzielnym meczem usłyszałem rozmowę dwóch panów. Jeden mówi, że były
      > jakieś pretensje do arbitra piątkowego spotkania, ten odpowiada: i tak spadnie
      > cie. Po tym co się działo w polskiej piłce, uważam że tak niszowy sport jak hok
      > ej może być zdecydowanie bardziej zarażony chorobą korupcjii. Myślę, że to świe
      > tny moment dla dzinnikarzy śledczych aby zaczęli coś węszyć.
      "... nie znam przyczyny tego zachowania nie sportowego, ale wieze w komisje
      dyscyplinarna PZHL i ich moce na "exomplerna" kare dla zawodnikow Uni pana
      Modrzejweskiego za dobrowolne wybicie zebow przeciwnikowi i dla pana Ryczki za
      swiadome strzelenie krazkiem w sedziego .To zachowanie w dzisiejszych hokeju
      jest absolutnie niedopuszczalne."....
      I czy ubezpieczenie sportowcow poniesie koszty lekarskie , czy zawodnicy winni
      tej agresji beda obciazeni tymi kosztami?!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka