Gość: Ali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 09:05 proszę napiszcie coś na temat firmy Janex. Co to za firma itd. Nic na razie nie zrealizowali i nie wiem czy kupować u nich mieszkanie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: 80.53.178.* 17.12.08, 20:00 ja kopiłem mieszkanie, aż miło patrzeć jak im budowa idzie i pną się mury do góry. polecam gorąco obsługa i jakość na wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeks Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 09:19 na razie nie moga się niczym szczególnym poszczycić bo niewiele zrealizowali... a co do tak optymistecznego wpisu poprzednika był bym ostrożny... czyżby pracownik firmy janex szalał na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: 80.53.178.* 06.01.09, 21:47 kupiłem tam mieszkanie jest jak dotąd ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 15:07 dzis byłem na budowie na małej górze praca idzie nie widac przestoju żadnego, Byłem tez na sasiedniej inwestycji na aleksandry gdzie tez rozglądam sie zamieszkaniem (na aleksandry nie polecam zdecydowanie, wloka sie z robota i jakośc nie ta. Raczej będe skłaniał sie ku Małej Górze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 13:37 Krzysiek i Ryszard mają taki sam nr IP. Rozdwojenie osobowości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JG Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.83-142-152-62.StareWislisko.betanet.pl 29.01.09, 15:16 Nawet jak pisząna stronie internetowej, że mieszkania są sprzedane to tak naprawdę niewiele, jesli wogóle jest cos sprzedane. Raczej bym się zastanowiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.chello.pl 16.02.09, 19:52 Cena spała zobaczymy co się bedzie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 20:52 Oglądałem rzuty tych mieszkań i szczerze pisząc to jakaś porażka. Na siłę wciśnięta klitka o powierzchni 1,6 metra szumnie nazwana "garderobą", przy czym w zasadzie większość miejsca zajmują w niej drzwi (otwierane "do wewnątrz"). Małe mieszkanie, gdzie 1/5 powierzchni zajmuje wąski i nieustawny "przedpokój/hol" ... itp, itd ... Wygląda to wszystko tak, jakby najpierw powstał zarys budynku, potem ktoś próbował dopasować do niego duże mieszkania, a na koniec pociął je na siłę na małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.09, 11:18 podbijam... czy ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaroonio Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: 80.55.125.* 23.02.09, 12:23 dzisiaj jade oglądać, jak wróce to się podziele "wrażeniami". Trzeba sprawdzić, nie ma co skreslać od razu, wiara w wielkich też mam minusy vide leopard. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac. JANEX Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.zax.pl 10.01.10, 11:25 Radzę się poważnie zastanowić, ja osobiście bym nie kupywał. Odpowiedz Link Zgłoś
mereko Re: Janex - czy ktoś coś wie 14.01.10, 17:33 nie dziwię się, że 'były pracownik' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Janex - czy ktoś coś wie IP: *.ghnet.pl 31.01.10, 21:21 z tego co wiem....nie mieszkam ale znajomy kupil to np sa problemy hmmmm z ciepłą wodą -jakos smiesznie rozwiazaną mają kotłownie i wieczorem brakuje cieplej wody! jakw akademiku za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś