Gość: jjj IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 29.08.03, 22:10 takich degeneratów jak ci gwałciciele to powinno się wieszać za jaja, żeby tak sobie dobrze podyndali! zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: § Re: Aresztowanie podejrzanych o gwałt zbiorowy IP: *.gemini.net.pl / 192.168.23.* 29.08.03, 23:31 s.q.r.w.y.s.y.n.y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe A co z tymi od bialego busa? IP: *.gemini.net.pl / 192.168.22.* 30.08.03, 08:05 Kiedy przeczytam, ze ich tez wreszcie zlapali. Bo na razie wsrod moich znajomych panuje stan bliski psychozy, zw. z wyjsciem z domu. Ta historia naprawdę wstrząsnęła. Czemu policja nie może pomóc nam przestać się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 Re: A co z tymi od bialego busa? 30.08.03, 15:32 Gość portalu: Bebe napisał(a): Czemu policja nie może pomóc nam przestać się bać? ============= Jest druga strona medalu. Każdy złapany i nieujawniony gwałciciel i inny przestępca może być niezłym źrodłem dochodu dla ludzi, ktorzy z urzędu są odpowiedzialni za bezpieczeństwo miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: A co z tymi od bialego busa? IP: *.rtk.net.pl 30.08.03, 19:37 tygrys01 napisał: Jest druga strona medalu. Każdy złapany i nieujawniony gwałciciel i inny przestępca może być niezłym źrodłem dochodu dla ludzi, ktorzy z urzędu są odpowiedzialni za bezpieczeństwo miasta. Nie rozumiem. Co chcesz przez to powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libiazak CIEKAWA HISTORIA...!!!! IP: *.net.suport.pl / 192.168.100.* 30.08.03, 19:44 w piatak w tv słyszałem taką historię... pani weterynarz zepsuło się auto i zatrzymywała stopa, zatrzymała się ciężarówka z 3 typami, którzy oczywiscie chciali ją zgwałcić, ta głowa na karku zaproponowała im dojazd do wioski i imprezę zakrapianą. Zgodzili się chętni. Na miejscu upiła ich chyba ze środkiem nasennym, po czym wykastrowała dwóch bo trzeci nie był na nią napalony...I TAK POWINNO SIĘ ROBIĆ Z TAKIMI GNIDAMI...!!!! podobno ta pani miała potem wielkie problemy z sądami, niestety nie wiem jak cała historia się zakończyła. OPOWIEŚĆ AUTENTYCZNA... Odpowiedz Link Zgłoś