Gość: Krakus IP: *.chello.pl 25.03.08, 23:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Panie Młocie budzi pan u mnie agresję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 04:48 Panie Młocie budzi Pan u mnie agresję swoimi kretyńskimi wypowiedziami ale jakoś nie rzucam w Pana scyzorykiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciuriatka wez sie lecz 26.03.08, 05:12 a ja sobie nie zycze zeby ludzie tacy ja ty mieli kiedykolwiek dostawac emeryture z moich podatkow. bo ty pewnie na swoja nie zarobisz(takie realia) wiec dlaczego ja mialbym utrzymywac takiego ignoranta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: wez sie lecz IP: *.chello.pl 26.03.08, 10:18 Akurat na moją emeryturę to sam płacę podatki ciołku. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciuriatka kto ci tak najklamal tusk czy kaczynski? 26.03.08, 19:52 placisz a nie znaczy ze wystarczajaco. przy wzroscie cen i zmianach w gospodarce to za swoja emeryture bedziesz se mogl kupic skrzynke tyskiego jak lubisz.. a za reszte zaplace ja i reszta normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Mecz z USA: święto albo wstyd IP: 82.160.10.* 26.03.08, 05:21 jeżeli jest jakieś zagrożenie to ze strony autora artykułu i jemu podobnych potraficie dla ATRAKCYJNOŚCI w celu zainteresowania wszystkich na tym świecie robić porównania na poziomie inteligencji robotniczo chłopskiej równej kibolom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mecz z USA: święto albo wstyd IP: *.29.pxs.pl 26.03.08, 06:32 "Policja przypuszcza, że do takiej sytuacji w ogóle nie doszło, a nóż mógł się znaleźć na murawie w inny sposób." Ocho... szykuje nam się kolejna karkołomna próba usprawiedliwienia kiboli na Wiśle. Ciekawe jaką to wersję ustalą pospołu byli ubecy i milicjanci, wciąż pracujący w tym klubie oraz korzystająca nadal z obiektów Wisły krakowska Policja. Proponuję, aby ustalić, że to bramkarz Odry wyciągnął scyzoryk, albo - jeszcze lepiej - że to kibice Cracovii, korzystając z precyzyjnej mega-procy wystrzelili scyzoryk na stadion Wisły z ulicy Kałuży. ... i niech dalej kibice Białej Gwiazdy opowiadają banialuki o odcięciu się od gwardyjskiej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Mecz z USA: święto albo wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 08:48 A może to bramkarz gości wyczarował nagle nóż w ramach walki miast o organizację Juro 2012 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecz się Re: Mecz z USA: święto albo wstyd IP: *.zetosa.com.pl 26.03.08, 09:46 To wielce prawdopodobne. Euro 2012 w Wodzisławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e4 [...] IP: 149.156.167.* 26.03.08, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejena pilke zakazać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 09:46 i jeszcze ten łysy na pierwszym planie..... to nie ma już piłkarzy z bujnymi czuprynami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z innego żródła Mecz z USA: święto albo wstyd IP: *.zetosa.com.pl 26.03.08, 09:48 "Krakowska policja ma już zdjęcia osoby, która prawdopodobnie rzuciła nożem podczas sobotniego meczu Wisły Kraków z Odrą Wodzisław. Zdjęcia z monitoringu przekazali policji przedstawiciele Wisły Kraków." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voojtek Mecz z USA: święto albo wstyd IP: *.171.134.2.crowley.pl 26.03.08, 13:19 "Reprezentacja Polski dawno nie było tak popularna"... ale o co w tym zdaniu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wisły Sprawa z nożem to spisek wrogich Polakom mediów! IP: *.autocom.pl 26.03.08, 17:34 To co robią wrogie Polsce media w tej sprawie to skandal! Prym wiedzie oczywiście Gazeta Wybiórcza... To nie pierwszy przypadek oczerniania kibiców Wisły Kraków przez tą szmatławą gazetę i pokrewne jej media. Dziennikarze Gazety Wybiórczej, którzy piszą o sprawach kibicowskich wykazują się zupełną nieznajomością tej tematyki. Są to ludzie, którzy mecz oglądają w TV, bądź w najlepszym wypadku z loży VIP... Nie mogą więc siłą rzeczy mieć odpowiedniej wiedzy o środowisku kibicowskim ,które w ich mniemaniu jawi się wręcz demonicznie. Dziennikarze piętnują bardzo rzadkie negatywne zachowania kibiców, a nie dostrzegają pozytywów, których jest coraz więcej. Pismaki z Wybiórczej nie po raz pierwszy wykazują się niekompetencją i mściwością pisząc o kibicach Wisły. Dziennikarz Wybiórczej, pan R. Stec, na swoim blogu i na łamach Gazety Wybiórczej wielokrotnie obrażał kibiców Wisły Kraków, a także innych klubów. Sprawa z nożem rzuconym podczas meczu z Odrą z sektora D wymaga potępienia, nie zamierzam tego negować, jednak prawda jest taka, że Gazeta Koszerna wykazuję się w tym potępianiu tego czynu wyjątkowo sztuczną nadgorliwością... To kolejna próba popsucia dobrej atmosfery wokół drużyny z Krakowa. Od dziennikarzy winniśmy wymagać obiektywizmu i profesjonalizmu. Pismaki z medialnego imperium pana A. Michnika chyba jednak nie wiedzą co to takiego obiektywizm i dziennikarska zasada o tym, iż powinno się dążyć do głoszenia prawdy... Jestem kibicem Wisły i to co Gazeta Wybiórcza pisze o naszym klubie jest dla mnie żenującym skandalem! Jako fan Białej Gwiazdy, czuję się znieważany i obrażany przez dziennikarzy tej gazety. I nie chodzi mi w tym momencie tylko o ten artykuł, ale o całokształt szkodliwych dla kibiców Wisły działań gazety, zwłaszcza zaś tego, co zamieszcza na swym blogu, portalach internetowych i w prasie pan Stec i kilku innych dziennikarzy Gazety Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazy Re: Sprawa z nożem to spisek wrogich Polakom medi IP: *.2-0.pl 26.03.08, 19:44 kurde, ale o co Ci chodzi?? heh, piszesz jakieś farmazony - podaj przykład, gdzie Wybiórcza szkaluje Twój klub. Ignoracja pismaków to jedna rzecz, ale szkalowanie? Zresztą, w moim przekonaniu to Cracovia jest na cenzurowanym - nie tylko wśród dziennikarzy, ale i policji, władz piłkarskich, miasta itd. Wiadomo, że Wisła odnosi sukcesy itd, jest cenną marką miasta i ma największy potencjał z wszystkich polskich klubów; wiadomo też, że Cracovia przez wielu kojarzona jest z dawną przeszłością "najniebezpieczniejszych kibiców w Europie" (takie sformułowanie padło w książce "Krucjata Łysogłowych" Ewy Wolf); no ale tego typu schematy nie powinny rzutować na sprawiedliwy osąd faktów - jak na Pasach lecą śnieżki w kierunku zawodników gości, to jest 50 koła kary i zamknięcie stadionu na kilka spotkań, ale jak na Wiśle rzuca się nożem/scyzorem, komórkami w zawodników; jak kilka tysięcy kiboli wpada na murawę i usiłuje zlinczować zawodników przyjezdnych (Arka Gdynia), to jest cacy i i tak nikt nie powie, że Wisełka be. Więc facet nie pitol, że Cię prześladują Odpowiedz Link Zgłoś