Dodaj do ulubionych

estakadą w jedną stronę

IP: trinity:* / 192.168.12.* 02.09.03, 17:19
Czy wiadomo wszystkim, że tą estakadą pójdzie tylko ruch w stronę Huty? W
drugą normalnie dołem. Jakoś nie sądzę, żeby fantastycznie usprawniło to ruch
na skrzyżowaniu. Skoro już budować, to może dało się w obie strony, jak na
Opolskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Locutus Re: estakadą w jedną stronę IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.09.03, 01:35
      No ja mam podobną opinię jak Ty - korki jak były tak będą... być może nawet
      dużo większe, jeżeli zmienią interwały świateł i dla Nowhuckiej będą
      krótsze... :-|

Pzdr.
      LOKI
      • Gość: mouset Re: estakadą w jedną stronę IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 03.09.03, 10:45
        Gość portalu: Locutus napisał(a):

jeżeli zmienią interwały świateł i dla Nowhuckiej będą

Predzej ZDIQ pokaże wała..........
        • balsen Re: estakadą w jedną stronę 03.09.03, 12:17
          ja też mam obawy, co do poprawy ruchu na tym skrzyżowaniu dzięki tej
          inwestycji, nie mówciąc już o znacznej poprawie ruchu
          • Gość: mouset Re: estakadą w jedną stronę IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 03.09.03, 12:40
            Nie no poprawa bedzie jak pięcioma pasami wypuscisz samochody zamiast jak teraz
            1,5 pasa
            • Gość: Zbigniew Nie będzie źle:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:48
              A jak sobie wyobrażacie zmieścić tam estakadę po dwa pasy w każdą stronę?
              • kuba203 Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 14:48
                Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> A jak sobie wyobrażacie zmieścić tam estakadę po dwa pasy w każdą stronę?

Wszystko by się dało, tylko trzebaby kilka ruder wyburzyć :)
                • Gość: Zbigniew Re: Nie będzie źle:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:51
                  kuba203 napisał:

> Wszystko by się dało, tylko trzebaby kilka ruder wyburzyć :)

No nie wiem:)
                  • kuba203 Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 19:25
                    Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> No nie wiem:)

A ja chyba wiem :)
                    • pavlack Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 19:28
                      kuba203 napisał:

> Gość portalu: Zbigniew napisał(a):
                      >
                      > > No nie wiem:)
                      >
                      > A ja chyba wiem :)

A ja chyba wiem, że jedna z tych "ruder" (bo w rzeczywistości to nie rudera,
                      całkiem nieźle wygląda :-) jest wpisana do rejestru zabytków, tia....
                      • Gość: kuba203 Re: Nie będzie źle:) IP: *.crowley.pl 03.09.03, 19:30
                        pavlack napisał:

> A ja chyba wiem, że jedna z tych "ruder" (bo w rzeczywistości to nie rudera,
                        > całkiem nieźle wygląda :-) jest wpisana do rejestru zabytków, tia....

Która? I jaka jest jej wartość?
                        • pavlack Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 19:34
                          Gość portalu: kuba203 napisał(a):

> > A ja chyba wiem, że jedna z tych "ruder" (bo w rzeczywistości to nie ruder
                          > a,
                          > > całkiem nieźle wygląda :-) jest wpisana do rejestru zabytków, tia....
                          >
                          > Która?

Jak się jedzie od Bieżanowa, to za skrzyżowaniem po prawej stronie. Aha, nie
                          wiem czy to prawda, ale słyszałem że tak.

>I jaka jest jej wartość?

Nie wiem :-)
                          • Gość: kuba203 Re: Nie będzie źle:) IP: *.crowley.pl 03.09.03, 19:38
                            pavlack napisał:

> Jak się jedzie od Bieżanowa, to za skrzyżowaniem po prawej stronie. Aha, nie
                            > wiem czy to prawda, ale słyszałem że tak.

To chyba wiadomo, ale która konkretnie? Ich tam jest kilka :D
                            • pavlack Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 19:42
                              No nie wiem, musiałbym Ci na żywo pokazać :D
                              Ale to jest chyba ta najbardziej narożna :D
                              • Gość: kuba203 Re: Nie będzie źle:) IP: *.crowley.pl 03.09.03, 19:45
                                pavlack napisał:

> No nie wiem, musiałbym Ci na żywo pokazać :D
                                > Ale to jest chyba ta najbardziej narożna :D

Może ta ze sklepem rowerowym?
                                • Gość: mouset Re: Nie będzie źle:) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.09.03, 20:32
                                  To chyba ta, i burzyć jej nie wolno, a poza tym gdzieś muszą miec socjalkę
                                  kiermani z nowej pętli
                                  • Gość: ADAŚ Re: Nie będzie źle:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:45
                                    Gość portalu: mouset napisał(a):

> a poza tym gdzieś muszą miec socjalkę
                                    > kiermani

A nie wystarczy im taka jak jest przy pętli "CZYŻNY PKS" ???
                                    • pavlack Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 20:56
                                      Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Gość portalu: mouset napisał(a):
                                      >
                                      > > a poza tym gdzieś muszą miec socjalkę
                                      > > kiermani
                                      >
                                      > A nie wystarczy im taka jak jest przy pętli "CZYŻNY PKS" ???

No, ale Ci ze 129 to mają chyba coś porządnego na Dworcu. A tamta pętla będzie
                                      końcówką dla takich linii jak 127, 157, 158, 205... a one na drugiej pętli
                                      raczej nie mają rozwiniętej socjalki ;-)
                                      • Gość: ADAŚ Re: Nie będzie źle:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:59
                                        pavlack napisał:

> No, ale Ci ze 129 to mają chyba coś porządnego na Dworcu. A tamta pętla
                                        będzie
                                        > końcówką dla takich linii jak 127, 157, 158, 205... a one na drugiej pętli
                                        > raczej nie mają rozwiniętej socjalki ;-)

No fakt - tylko krzaczki hehehe
                                        • balsen Re: Nie będzie źle:) 03.09.03, 21:49
                                          ewentualnie, jak nie górą to dołem (a właściwiem to podkopem)
                                          • Gość: Curz Re: Nie będzie źle:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.03, 14:57
                                            hihih to niech jeszcze przz ta estakade puszcza jedno kierunkowa na trasie
                                            Zbydiowice - Estakada (wybrane kursy przez Robotnicza) - Zoo - Zoo Terrarium
                                            n/ż :D
                                            • Gość: mouset Re: Nie będzie źle:) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 08.09.03, 11:21
                                              Nadamy jej numer 338
                                              • Gość: ADAŚ Re: Nie będzie źle:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 17:42
                                                Gość portalu: mouset napisał(a):

> Nadamy jej numer 338

Oczywiście, bo 339 jest już zarezerwowany hihihi.
                                      • Gość: mouset Re: Nie będzie źle:) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.09.03, 22:18
                                        pavlack napisał:

> No, ale Ci ze 129 to mają chyba coś porządnego na Dworcu.

Na dworcu brak socjalki, Paweł. Wystawiona do sprzedaży, WC w holu PKP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka