gosia.43 Re: sztuka zwężać 14.04.08, 10:09 sztuka zwężać i zwyciężac.. węże , męże ..mnie kojarzą sie z jednym - jadem i oplątywaniem..aż sie ofiarę udusi..jaka satysfakcja wówczas /..nie ? ale tez takie gady podobno są , ze po ukąszeniu same padaja ..samce..niczym modliszka...po konsumpcji...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: sztuka zwężać 14.04.08, 10:21 ale poszerzac tez sztuka...jak widze:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: sztuka zwężać 14.04.08, 10:27 poszerzac ..to najlepiej horyzonty....i najlepiej jeszcze komuś...a ja coraz mniej uswiadomiona jestem..chociż coraz więcej osób mnie uswiadamia...:) i to tak skutecznie na nerwy działa ,ze sie kiwac zaczynam..jak w sierocej chorobie...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: sztuka zwężać 14.04.08, 10:25 To i ja potwierdzam. Taki wąż jak już padnie, to ani mru mru ale mrówki mają radochę. O rety, dzisiaj to tylko o wężach i mężach będzie? Idąc dalej: sprężanie, sprężyna, sztuka miesa... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: sztuka zwężać 14.04.08, 10:27 Jak sztuka mięsa to koniecznie z chrzanem i winem, najlepiej czerwonym...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś