Dodaj do ulubionych

Sędzia Marcin Borski: Głupio mi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 13:03
Co to za tendencyjny i stronniczy wywiad? A gdzie pytania i inne przewinienia
(czyt. Cracovii)? Może nie było żadnego uderzenia w twarz Pawłowskiego?
Wynik nie był wypaczony, sędzia mylił się nagminnie, ale w obie strony i każda
z drużyn była poszkodowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Sędzia Marcin Borski: Głupio mi IP: *.chello.pl 07.05.08, 13:55
      Wywiad przeprowadzony przez dziennikarza z Krakowa - to tłumaczy tendencyjność. A tak poza tym to trzeba promować pełne zawodostwo wśród polskich sędziów.
      • Gość: ^^ Re: Sędzia Marcin Borski: Głupio mi IP: *.wzserwis.pl 07.05.08, 17:11
        I wśród dziennikarzy...a ten to amator, ja bym go zawiesił :) Chociaż nie jestem
        kibicem Zagłębia to jednak strasznie żałosny artykuł
    • Gość: Cracovia Pany Cabaj jest OK IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 14:04
      Wcześniej w wielu mediach elektronicznych zrobiono z Cabaja bandytę. Wylano na
      niego kubły pomyj. Należy mu się słowo przepraszam nie tylko ze strony Pana
      Borskiego, ale przede wszystkim ze strony dziennikarzy również waszej Gazety.
      PS. Pozdrowienia dla Wisły :-)
    • Gość: kibic ex kopacz Iwański powinien też dostać kartkę - żółtą IP: 87.105.164.* 07.05.08, 14:06
      za odstawianie teatrzyków na boisku

owszem, Cabaj go zawadzil, ale napewno nie uderzył...

a juz na 100% nie uderzył go w twarz

gdy sam gralem w pilke 20-25 lat temu nigdy mi do glowy nie
      przyszlo zeby udawac cokolwiek...

cieniasy teraz grają, i to cieniasy bez godnosci i odwagi cywilnej

kibic ex kopacz
      • Gość: ^^ Re: Iwański powinien też dostać kartkę - żółtą IP: *.wzserwis.pl 07.05.08, 17:13
        Zgadzam się, też mnie to denerwuje. Aczkolwiek czerwoną kartką powinien zostać
        ukarany jeszcze drugi z zawodników Cracovii ktory popchnal bodajze Pawlowskiego.
        A to co się dzieje z piłką jest niestety żałosne jak autor tego artykułu
        • Gość: a Re: Iwański powinien też dostać kartkę - żółtą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:28
          .. ale najpierw ten z zawodników Cracovii, który popchnął Zagłębiaka, dostał
          cios bokserski, co widać na zdjęciach na portalach piłkarskich...
    • Gość: Bajcabeeee Jak się ma Pacaja w bramce ... IP: *.tktelekom.pl 07.05.08, 14:52
      To nie ma co teraz płakać. To 2 (!!!) czerwona kartka w kolejnym pod
      rząd meczu tego pseudogracza. To chyba wszystko mówi. Dziennikarz
      kompromituje sie takim wywiadem. Chyba pisał go pod dyktando
      filipiaka.
      • Gość: jbal Re: Jak się ma Pacaja w bramce ... IP: *.chello.pl 18.05.08, 14:05
        A ty pod czyje dyktando piszesz?bo chyba nie jesteś przekonany że
        jesteś obiektywny
    • Gość: dupek Sędzia Marcin Borski: Głupio mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 14:52
      Najpierw GW rozpisuje się o tym jak to Cabajowi puściły nerwy i
      uderzył przeciwnika, ateraz pastwi się nad sędzią, który widział to
      samo, co jakiś tam Red., tyle tylko, że jakiś tam Red. mógł przecież
      zerknąć na powtórki. Ale co tam, wierszówka się liczy, Panie Red.?
      prawda?
    • Gość: jax Sędzia Marcin Borski: Głupio mi IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 15:58
      To nie sedzia powinien przeprosić, ale prowincjonalny aktor Iwański
      i prowincjonalny redaktor Szczepański, który zrobił ze sprawy aferę
      nie znając całości faktów.
    • Gość: Kibic Redakcjo, czy u was pracuja sami schizofrenicy? IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 16:21
      Przeciez sami przez dwa dni trzymaliscie na glownej tekst o "bokserskich popisach Cabaja". Na dlugo po tym jak powtorki w C+ pokazaly, ze zadnego uderzenia nie bylo. A teraz psizecie w pierwszym zdaniu "Arbiter z Warszawy wypaczył wynik meczu Zagłębie - Cracovia".
      No wypaczyl, ale on powtorek nie mial i decyzje podejmowal na goraco. A wy miesliscie i przez dlugi czas sie pod ta decyzja podpisywaliscie. Najwyrazniej dopiero decyzja trybunalu to zmienila. Tak z czystej ciekawosci-wy w ogole ogladacie te mecze? Bo jak slucham najbardziej niekompetentnego i smiesznego sposrod dziennikarzy sportowych. Niejakiego Roberta B. - to mam wrazenie, ze chcyba jednak nie. On tez wie tyle ile gdzies przeczyta.
    • Gość: ff Re: Sędzia Marcin Borski: Głupio mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:32
      Wywiad tendencyjny? Sędziowanie było tendencyjne.
      Wystarczy zobaczyć.

Karny dla Cracovii niepodyktowany za faul bardziej ewidentny niż ten dla
      Zagłebia (też był).

Pawlusiński wychodzi na czystą pozycję, brak gwizdka - ewidentnie czerwona
      kartka dla piłkarza Zagłębia.

Cabaj powinien po karnym dostać żółtą kartkę, a Iwański czerwoną za symulowanie.

I w przepychance po karnym - dwie czerwone kartki powinny być - dla zawodnika
      zagłębia za cios bokserski w twarz i dla tego z Cracovii który mu oddał odpychając.

Jak to jest mylenie się w obie strony, to waść się nie znasz na piłce. Nawet
      sędzia się przyznał a to się rzadko zdarza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka