Dodaj do ulubionych

KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ.

04.01.02, 21:29
Wiem, że to jest Forum Krakowskie a nie polityczne, ale lubię Was i chciałem
się dowiedzieć, co sądzicie na temat sprawy wyjazdu Millera do Watykanu. Mam
nadzieję, że się nie obrazicie :).

Tober się tak zbłaźnił, jak chyba nikt nigdy dotąd w telewizji. Jedynym jego
wytłumaczeniem na zdzieranie kasy było to, "że Buzek też tak robił" - wypowiedź
rodem z przedszkola - "on mi zabrał samochodzik to ja mogę drugiemu zabrać".
Kurde, koszt tego wyjazdu to maksymalnie kilkanaście tys. zł - obiad dla
jednego dziecka to 2 zł dziennie, ale nie o to chodzi - widać, jacy idioci
rządzą naszym krajem - ZAOSZCZĘDZILI KILKANAŚCIE TYSIĘCY ZŁOTYCH KOSZTEM
DRASTYCZNEGO SPADKU ICH POPULARNOŚCI. Jak oni takich podstawowych zasad nie
rozumieją, to ciekawe co wiedzą o budżecie i jego łataniu, wielkich
inwestycjach i projektach. MOGLI ZAINWESTOWAĆ TE CHOLERNE KILKANAŚCIE TYSIAKÓW
W SWOJE POPARCIE, ale są na to za głupi!!! No i Tober zamiast powiedzieć "Buzek
robił źle, ale my nie będziemy robić źle i premier pokryje to ze swojej
kieszeni" i zyskać (albo nie stracić) poparcie, to perfidnie trzymał się
swojego - i wiele stracił. Mówił, że "taki jest zwyczaj" - ale to jest zły
zwyczaj, czyli należy go zwalczać. Miller i Tober pokazali, że mają całą Polskę
i nas wszystkich głęboko w dupie. A Rokita zrobił z niego totalnego osła i
idiotę - np. przez jakąś minutę udzielał mu dobre rady, jako że jest bardziej
doświadczony w polityce. A Tober palił takiego głupa, tak go
zgasiło, że nie wiedział co ma mówić. Na zaginające go pytanie nie odpowiedział
po prostu "tak" albo "nie", tylko kluczył nie mogąc znaleźć wyjścia, i co
chwilę powtarzał to samo: "Buzek tak samo robił". No aż wreszcie Rokita mu
powiedział, że mówi to za każdym razem i nie ma innego argumentu. A najlepsze
było to, że Rokita zadawał takie same pytania, jakie ja chciałbym zadać
Toberowi.

Walczyć o tak niską kwotę jednocześnie tak bardzo podważając swój autorytet?
Tober był chyba pijany, bo nikt na jego miejscu by się tak nie zbłaźnił.
Rozumiem - gdyby Polska była bogatym krajem, wszyscy by byli bogaci i
szczęśliwi to nikt by nie zwrócił uwagi na tak śmieszną kwotę. Owszem, te
kilkanaście tysięcy zetów nie wpłynęły znacząco na budżet państwa, ALE KOCHANI
PANOWIE Z GÓRY CHODZI O PEWNE ZASADY I MANIERY. Tak samo podważyli swój
autorytet(?) jak ja bym swój podważył dzwoniąc do starego znajomego, że mi nie
oddał 10 zł które pożyczył 2 lata temu, czy okradając biedną staruszkę - no
wtedy to bym zyskał poparcie wśród złodziei -"swoich ludzi". Miller też uzyskał
poparcie "swoich ludzi" - rodziny i swojej partii. Jedynie Sekielski zawiódł -
fajny koleś, ale nic się nie odzywał.
To był bezapelacyjnie najlepszy odcinek "Kropki nad i" jaki kiedykolwiek
widziałem, a widziałem ich sporo.

Pozdrawiam,
Kriss.
Obserwuj wątek
    • Gość: SIR Re KRISS SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.chello.pl 04.01.02, 22:14
      kriss ! Przygłupie, ty chyba liczysz na to, że nikt poza tobą nie
      oglądał "Kropki ... ." !
      • kriss.forum Re: Re KRISS SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. 04.01.02, 22:34
        Gość portalu: SIR napisał(a):

> kriss ! Przygłupie, ty chyba liczysz na to, że nikt poza tobą nie
        > oglądał "Kropki ... ." !

Przygłup to cię robił cienkopisie jeden.

• Gość: Skrzypek Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.interklub.pl 05.01.02, 04:28
      kriss.forum napisał(a):

> Wiem, że to jest Forum Krakowskie a nie polityczne, ale lubię Was i chciałem
      > się dowiedzieć, co sądzicie na temat sprawy wyjazdu Millera do Watykanu. Mam
      > nadzieję, że się nie obrazicie :).

Delikatnie mówiąc w forum krakowskie jest dość słabe i ze sporą ilością
      lewaków,gdyż wiarygodność wybiórczej wśród Krakusów jest porównywalna
      z "NIE",więc Krakowianie wybierają sobie raczej inne portale i nie znajdziesz
      zbyt szerokiego odzewu.

>A Rokita zrobił z niego totalnego osła i
      > idiotę - np. przez jakąś minutę udzielał mu dobre rady, jako że jest bardziej
      > doświadczony w polityce. A Tober palił takiego głupa, tak go
      > zgasiło, że nie wiedział co ma mówić.

Rokita jest niezły,więc to nie dziwi.

> Walczyć o tak niską kwotę jednocześnie tak bardzo podważając swój autorytet?
      > Tober był chyba pijany, bo nikt na jego miejscu by się tak nie zbłaźnił.
      > Rozumiem - gdyby Polska była bogatym krajem, wszyscy by byli bogaci i
      > szczęśliwi to nikt by nie zwrócił uwagi na tak śmieszną kwotę.

Polska bogata nigdy przy rządach socjalistów(tym razem pobożnych).

> ALE KOCHANI
      > PANOWIE Z GÓRY CHODZI O PEWNE ZASADY I MANIERY.

Czerwoni i maniery,to brzmi równie niewiarygodnie jak uczciwy i socjalista.

>Jedynie Sekielski zawiódł -
      > fajny koleś, ale nic się nie odzywał.

Nie taki znowu fajny.Pracuje w politpoprawnej prokwaśniewskiej TVN,ale trzeba
      przyznać,że kłamie i manipuluje daleko mniej niż Monisia Olejnik.

> To był bezapelacyjnie najlepszy odcinek "Kropki nad i" jaki kiedykolwiek
      > widziałem, a widziałem ich sporo.

Program raczej jest szmatławy.Dziennikarze,są stroną w sporze,a nie bezstronnie
      wysłuchują obydwu stron.Cóż tak to jest gdy 90% mediów jest opanowanych przez
      lewaków

> Pozdrawiam,
      > Kriss.

Ja również
      • Gość: kolo Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.02, 04:43
        KONKRETNIE DO PANA TOBERA
        Kolega teskni widze za zlotymi czasami komunizmu. Synku daj sobie spokój.
        Spakuj walizki i spieprzaj na Kube. Fidel chetnie przyjmie takich jak Ty i
        cala bande czerwonych swin, ktore pchaja sie do koryta jak pchali sie ich
        komunistyczni przodkowie. Powiem dalej :synku nie bluznij, bo tacy ludzie jak
        ja tylko czekaja by spotkac na swej drodze takich jak ty przydupasku
        millera,normalnie w swiecie pluje ci w twarz, by nie powiedziec wpierdolic
        takiemu kretynowi jak ty za to jakim szacunkiem darzysz nas, SPOLECZENSTWO.
        Mam nadzieje ze sa na tym swiecie ludzie dobrej woli i chca
        naprawiac ten nanowoskomunizowany swiat. Goraco pozdrawiam wszystkich ludzi
        duzej wiary
        • Gość: a.j. Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.net.autocom.pl 05.01.02, 12:07
          Gość portalu: kolo napisał(a):

Goraco pozdrawiam wszystkich ludzi
          > duzej wiary

...KATOLICKIEJ-jedynie słusznej !!!
          • Gość: SIR Re: KRISS SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.chello.pl 05.01.02, 12:15
            Buzek był czterokrotnie w Watykanie. Raz towarzyszło mu nawet 19 osób spoza
            oficjalnej delegacji, innym razem 9 (powtarzam, spoza delegacji). Większość
            tych wizyt to były wizyty dwudniowe (dodatkowo - noclegi). Za wszystko płaciła
            Kancelaria PRM.
            Z Millerem były 3 osoby.

W "Kropce nad i ... ." Tober wkręcił Rudą Marysię Rokitę w ziemię. I tak jest
            prawda, popaprańcy !
            • Gość: OLO I Re: KRISS SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.chello.pl 05.01.02, 12:56
              No cóż, prawicowcy mają to do siebie, że cieszą się każdego powiedzianego
              słowa, byle tylko gnoiło komuchów i mówią "ale mu powiedział he, he". I tak
              było wczoraj: JMR ma to do siebie, że mówi. Cokolwiek. I jest jak choragiewka
              na wietrze. A Kriss i inni się cieszą. I dalej żyją zamroczeni wizją
              nieomylności pogromców komunizmu sprzed 10 lat i nieodowiedzialności sprzed 1
              roku. Oni stanęli w swoim rozwoju w 89 i dalej walczą... z wiatrakami. Nie
              zauważyli, że coś się zmieniło. Gdyby zabrakło im tego hasła "komuchy"
              okazałoby się, że są nikim bo nie mają z kim walczyć i nie potrafią niczego
              innego. A poza tym czy oni potrzebują wroga? Sami go sobie znajdą w sporze o
              długość wąsów Wałęsy.
            • kriss.forum Re: KRISS SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. 05.01.02, 13:33

> Buzek był czterokrotnie w Watykanie. Raz towarzyszło mu nawet 19 osób spoza
              > oficjalnej delegacji, innym razem 9 (powtarzam, spoza delegacji). Większość
              > tych wizyt to były wizyty dwudniowe (dodatkowo - noclegi). Za wszystko płaciła
              > Kancelaria PRM.
              > Z Millerem były 3 osoby.
              >
              > W "Kropce nad i ... ." Tober wkręcił Rudą Marysię Rokitę w ziemię. I tak jest
              > prawda, popaprańcy !

• Gość: karol3 Re: KRISS SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: 212.160.238.* 09.01.02, 19:54

> Buzek był czterokrotnie w Watykanie. Raz towarzyszło mu nawet 19 osób spoza
              > oficjalnej delegacji, innym razem 9 (powtarzam, spoza delegacji). Większość
              > tych wizyt to były wizyty dwudniowe (dodatkowo - noclegi). Za wszystko płaciła
              > Kancelaria PRM.
              > Z Millerem były 3 osoby.
              >
              > W "Kropce nad i ... ." Tober wkręcił Rudą Marysię Rokitę w ziemię. I tak jest
              > prawda, popaprańcy !
              ==================================
              Piszesz kłamstwa Sir !!!
              Buzek NIGDY NIE PŁACIŁ za swoją rodzine, ani także za resztę. Za Buzka okradało
              się nas TAK SAMO. ;
              1. Emeryturki dla niejakiej Alicji Grzeskowiak (co mies.1800.-)
              2. Tysiące przekazów po 1000.- złotych wpłacanych w Pcimiu na Krzaklewskiego
              3. Czesław Sobierajski (poseł AWS) po 8-miu latach przypomniał sobie, że był
              górnikiem i zakosił 50 tys. złotych (ukradł)
              4. Goryszewski (doradca f-my Agros) chciał "naciąć" państwo na 17 mil.zł. W tym
              czasie był przew.Sejmowej Komisji Finansów !!!
              5. Bondaryk i Brochwicz - przez szereg miesięcy w rządzie Buzka bez stanowiska.
              Ale obaj pobierali wysokie pensje i frajerskie mieszkania w Warszawie !
              6. Marek Nowara - do niedawna pensja ponad 20 tys. zł. zakup służbowego samochodu
              za ponad 150 tys. złotych.
              7. A na koniec "rodzynek" : niejaki Adamik, wojewoda małopolski wydał na
              klepsydry ponad 3.2 tys. złotych. Chodziło o zmarlego ojca Cimoszewicza.
              To tylko mały wycinek przykładów "od ręki".
              --------------------------------------
              Jeżeli interesuje Cie "jeszcze więcej" to słuzę. Napisz. I nie pisz bzdur, że
              jedni kradną a drudzy nie. Od 50 lat KRADNĄ !!!
              Powiem Ci tylko jedno. AWS i SLD to takie same złodzieje.
              Ale mimo wszystko Miller ocknął się. Wrócił pieniądze za te podróże i nawet wydał
              zarządzenie w którym jednoznacznie pisze się kto za darmo a kto płacic.
              Nie znoszę komuny. Jeszcze więcej nie znoszę złodziei, wszystko jedno z której
              strony.
    • Gość: rita Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 20:13
      Gdyby Miller znalazł miejsce w samolocie rządowyn dla jakiejś staruszki lub
      kaleki w czasie swojego wyjazdu do Watykanu miałby WIELKIEGO PLUSA i byłby wilk
      syty i owca cała a teraz głupi Tober głupio się tłumaczy zrażając do siebie
      m.i. mnie.
      • Gość: Jędrek Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.chello.pl 06.01.02, 18:08
        Gość portalu: rita napisał(a):

> Gdyby Miller znalazł miejsce w samolocie rządowyn dla jakiejś staruszki lub
        > kaleki w czasie swojego wyjazdu do Watykanu miałby WIELKIEGO PLUSA i byłby wilk
        >
        > syty i owca cała a teraz głupi Tober głupio się tłumaczy zrażając do siebie
        > m.i. mnie.

Rita kaleka staruszko z Bieżanowa ! Mam jedno miejsce na 24. bm do Lizbony.
        Jedziesz ???
        • Gość: ritka Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 20:26
          Gość portalu: Jędrek napisał(a):

> Gość portalu: rita napisał(a):
          >
          > > Gdyby Miller znalazł miejsce w samolocie rządowyn dla jakiejś staruszki lu
          > b
          > > kaleki w czasie swojego wyjazdu do Watykanu miałby WIELKIEGO PLUSA i byłby
          > wilk
          > >
          > > syty i owca cała a teraz głupi Tober głupio się tłumaczy zrażając do siebi
          > e
          > > m.i. mnie.
          >
          > Rita kaleka staruszko z Bieżanowa ! Mam jedno miejsce na 24. bm do Lizbony.
          > Jedziesz ???
          Ty młodzieniaszku mam swoją prywatną linię lotniczą nie mniej dziękuję za Twoje
          szczere chęci. Polecam swoje usługi.
    • Gość: hektor Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: 192.168.10.* 06.01.02, 20:32
      tober to idiota moim zdaniem, nie ma własnych argumentów w ogóle. czepia się
      słówek i myśli że ma racje. denerwuje mnie tacy ludzie. i jeszcze są
      utrzymywani z naszych pieniędzy!
      • Gość: tober Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 00:14
        Ciesz sie ze rozmawiacie o mnie.
        Generalnie macie racje. Jestem kretynem i czerwona swinia. Po czesci zgadzam
        sie ze jestem malym cwaniakiem. Wiecie co w nagrode za wasza dociekliwosc
        mozecie mnie cmoknac w sisiora .
        Pozdrawiam michal T.
        • Gość: Marcin Re: do solidarucha pod nickiem "tober" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 07:52
          Gość portalu: tober napisał(a):

> Ciesz sie ze rozmawiacie o mnie.
          > Generalnie macie racje. Jestem kretynem i czerwona swinia. Po czesci zgadzam
          > sie ze jestem malym cwaniakiem. Wiecie co w nagrode za wasza dociekliwosc
          > mozecie mnie cmoknac w sisiora .
          > Pozdrawiam michal T.

Palancie podpisujący się "tober"!
          Otwóż szeroko usta bo chcę ci się zesrać do pyska, jebany solidaruchu !
          Pmętaj tylko żebyś się oblizał !!!
          • starykon Re:Panie Marcinie 07.01.02, 08:23
            jakiez wyrafine to co Pan propnuje przedmówcy...
            Skąd wywodzi się koncepcja, niechże Pan sie rozpisze i o tym.
            Madrego to i poczytać warto!
            ...
            Jestem zdania, że nalezy skutecznie jak sie da w zgodzie z regułami
            przyzwoitości, prawa i dobrego stylu, eliminować chamstwo i głupote.
            Pewnie jest więcej tych elementów do usuniecia, ale poprzestałbym na poczatek
            na tych.
            Zarówno Pan jak i Pański bohater - rzecznik wyczerpujecie znamiona tych
            przymiotów. To znaczyłoby żeście Panowie już w tym moim prywatnym rankingu na
            aucie. Szkoda , bo to Forum i czasem warto porozmawiać, wymienić poglądy...
            Życzę Panu udanego dnia i wielu spotkań o jakich Pan marzy. Część tych
            podświadomych pragnień już nam Pan ujawnił...
            A troche na marginesie to winien Pan wiedzieć , że trafił Pan w poczet wcale
            zacny. Wśród tych na G są tacy jak np. Urban, Gadzinowski, Pol, Piłat, Gołaś i
            wielu innych. Na C natomiast Lepper, Świtoń, Bubel, i także wielu innych.
            Spodziewam się, że Pan także prowadzi Swój ranking i rad mnie Pan poinformuje
            gdzie trafiam ja w Pańskim. Dziękuję z góry jak rzadko który
            starykon
            • Gość: Marcin Re:Panie "starykoniu" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 09:07
              U mnie trafił Pan do kibla. Jest Pan klsycznym przedstawicielem filozfii
              Kalego ... .
              Jak palant piszący pod nickiem "tober" ordynarnie przy....la czerwonym - to
              est super, elegancko i patriotycznie. Jak ktoś w sposób ...hm ...
              niekonwencjonalny zwraca uwagę temu śmieciowi to jest "be".

Ja przełamałem pogardę i obrzydzenie do ludzi Pańskiego pokroju i odowiedziałem
              na Pański post.
              Ale na więcej proszę nie liczyć. Z solidaruchami to tak jak z cwelami - nie
              rozmawia się.
              • Gość: starykon Re:Panie Marcinie IP: 192.168.5.* 07.01.02, 09:28
                Wypada więc pogratulować Panu znajomości środowisk z którymi sie rozmawia lub
                nie.
                Terminologia jakiej Pan z lubością uzywa ( kibel, cwel) znakomicie harmonizuje
                z określeniami w rodzaju "TOBER". Jeszcze raz gratuluję wyboru i nie jestem
                ciekawy skąd u Pana taka znajomość rzeczy , tego wszak nie trzeba się ani
                domyślać ani dowiadywać u źródeł. Widać.
                Zgodnie z Pańskim życzeniem nie jest to polemika ani nawet próba nawiązania
                rozmowy prostej.Pan ma słuszność. Są tacy konkretni ludzie z którymi się nie
                rozmawia. Nie z założenia proszę Pana, ale po wstępnych informacjach, które
                pochodzą od nich samych. Stosowanie kryteriów proponowanych przez Pana jest
                zgubne i prowadzi do efektów jakie Pański przypadek doskonale uwidacznia.
                starykon
                • antoni.goczal Re: "starykoń" jest super ! Jako gnida ! 07.01.02, 10:19
                  Takiego ścierwa i takiego gówna jak on dawno nie widziałem.
                  Marcin masz rację - to solidaruch!
                  • starykon Re: Do Pana Antoniego 07.01.02, 10:39
                    Pan mnie wcale nie widział Panie Antoni. I powiem, że wcale mnie to nie martwi,
                    a Pana powinno cieszyć.
                    Czy wydaje się Panu, że technologia jakiej Pan używa dla przesyłania wiadomości
                    jest dostatecznie dobra aby skrywać Pańską nikczemność?
                    Panie Antoni, nie mam ochoty odszukiwać Pana. Po co?
                    Natomiast wyobraź Pan sobie, że nawet tak schowany nie ukrywa Pan zupełnie
                    swej jakości. I co z tego, że fizycznie Pana nie oglądam? Sam Pan przeczytaj co
                    Pan pisze. I jak ? Podoba się? Mądre?
                    No to gratuluję!
                    starykon
                    • Gość: ADAL Re: Do pojebów !!!! IP: 157.25.130.* 07.01.02, 10:58
                      Weżcie się i uspokujcie ! Antoś i ten uop-ek Starykoń !
                      Są kuwa większe problemy niż obrzucanie się gównami !!!!
                      • Gość: 321@123 Re: Do pojebów !!!! IP: 192.168.5.* 07.01.02, 12:38
                        Czyli do kogo to ADAL-u?
                        Tylko do tych dwóch?
                        A skąd wiesz, że ten jeden to UOP?
                        A z ortografią to u Ciebie od dawna takie problemy?
                        Ale spokój jest potrzebny, to fakt. Tylko, że on właśnie chyba jest, a to Ty
                        sie denerwujesz.
                        321@123
                        • mikolaj7 podziwiam staregokonia... 07.01.02, 20:15
                          ... naprawde, ze chce mu sie gadac z ludzmi, ktorzy chyba
                          nigdy nie korzystali z normalnego jezyka...

gratuluje wytrwalosci, naprawde.
                    • skks Re: Do Pana Antoniego 09.01.02, 22:51
                      Drogi satyrykonie, miłym jest poczytać dowcipne i inteligentne posty. Wytłumacz
                      mi /jeżeli możesz/ powód dla którego zniżasz sie do czytanie i odpowiadania na
                      chamstwo,kretynizm i tym podobne zaczepki niedouczonuch /a szkoda/ bywalców
                      internetu.
                      pozdrawiam i do spotkanie na forum /może/.
    • Gość: harry Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.net.autocom.pl 07.01.02, 21:40
      Rzecznik rządu rzeczywiście w tym programie obnażył swoje słabości wynikające
      zapewne z braku doświadczenia.
      Druga sprawa , że poseł Rokita pokazał klasę i mimo braku zaangażowania
      prowadącego program swietnie przekonywał do stawianych przez siebie tez oraz
      wytykał niekonsekwencję Toberowi. A ten popełniał takie gafy, że aż boki można
      zrywać.
      Bo np. p. Irena(?) Miller pojechała na rządową wycieczkę do Moskwy ze względu
      na swój sentyment do ... Ukrainy. :DD

Tak trzymać panie Rokita, trzeba ukrócić to lewicowe WODOLEJSTWO!!!
      • Gość: SIR Re: KROPKA NAD I - TOBER SKOPAŁ RUDĄ M. IP: *.chello.pl 08.01.02, 10:31
        Ruda Marycha (JMR) pokazała klasę ... ???!!!!
        Chyba w tym, że Tober ją wdeptał w ziemię !!!
        • kriss.forum Re: KROPKA NAD I - TOBER SKOPAŁ RUDĄ M. 08.01.02, 13:16

> Ruda Marycha (JMR) pokazała klasę ... ???!!!!
          > Chyba w tym, że Tober ją wdeptał w ziemię !!

Jesteś kompletnym zjebem. Mówisz, że tober zagiął JMR a sam dobrze wiesz, że
          było na odwrót - twoje kochane zasrane komuchy dostały wycisk. Sam mi
          przypominasz tobera wykręcającego się z porażki. Jest Ci głupio, że twoi
          faworyci dostali po ryju - już nie wiesz co robić i się wstydzisz.
          Czym JMR się zbłaźnił?

Pozdrawiam wszystkich
          oprócz SIRa, Marcina,
          Antka Goczala i innych
          czerwonych ciot.
          • mikolaj7 Re: KROPKA NAD I - TOBER SKOPAŁ RUDĄ M. 09.01.02, 19:35
            kriss.forum napisał(a):

> Gość portalu: SIR napisał(a):
            >
            > > Ruda Marycha (JMR) pokazała klasę ... ???!!!!
            > > Chyba w tym, że Tober ją wdeptał w ziemię !!
            >
            > Jesteś kompletnym zjebem. Mówisz, że tober zagiął JMR a sam dobrze wiesz, że
            > było na odwrót - twoje kochane zasrane komuchy dostały wycisk. Sam mi
            > przypominasz tobera wykręcającego się z porażki. Jest Ci głupio, że twoi
            > faworyci dostali po ryju - już nie wiesz co robić i się wstydzisz.
            > Czym JMR się zbłaźnił?
            >
            > Pozdrawiam wszystkich
            > oprócz SIRa, Marcina,
            > Antka Goczala i innych
            > czerwonych ciot.

Czlowieku spokojnie! mnie tez denerwuje sld, zwlaszcza
            pol, ale nie mozna reagowac tak emocjonalnie!
          • skks Re: KROPKA NAD I - TOBER SKOPAŁ RUDĄ M. 09.01.02, 22:39
            dlaczego facet ,który mądrze ,logicznie argumentuje, ma w miare rozsądne
            poglady/ poza obsesyjnym antykomunizmem/ używa języka rodem z kloaki, zionie
            nienawiścią. mysle ,ze to tylko poza
            pozdrawiam wszystkich nawet idiotów.
    • nocomment Re: KROPKA NAD I 08.01.02, 17:08
      Zgadzam się z Tobą w 100%. Mimo, że na widok Jana Marii biegnę do kuchni po nóż
      to w tym akurat miał rację. Tłumaczenie Tobera było żenujące - krytykował Buzka
      za to że on latał z rodziną, ale dodawał, że skoro Buzek nie płacił to im też
      wolno nie płacić. Mówił, że przecież przelot samolotu niezależnie od tego czy
      była tam córka Millera czy nie kosztował tyle samo. Więc może wg. pana
      rzecznika LOT powinien do swoich samolotów wpuszczać setkę ludzi bez biletów?
      Przecież i tak przelot będzie kosztował tyle samo!! Rozumowanie Tobera jest
      dosyć pokrętne. A widząc że chyba trochę się zbłaźnił zaczął mówić, że TVN
      prowadzi anty-eseldowską kampanię. Wara do TVN eseldowcu! Kiedyś chciałem nawet
      głosować na SLD i popierałem ich program, uważałem że Miller to premier niemal
      idealny. Teraz na szczęście przejrzałem i wiem jak bardzo się myliłem! Dbają
      jedynie o własne interesy. Boją się utraty poparcia, więc zamiast ciąć wydatki
      podwyżają podatki, co odbija się spadkiem wzrostu PKB i osłabieniem gospodarki.
      • Gość: harry odpowiedź.... IP: *.net.autocom.pl 09.01.02, 01:33
        nocomment napisał(a):

Wara do TVN eseldowcu!
        Kiedyś chciałem nawet głosować na SLD i popierałem ich program, uważałem że
        Miller to premier niemal
        > idealny. Teraz na szczęście przejrzałem i wiem jak bardzo się myliłem! Dbają
        > jedynie o własne interesy. Boją się utraty poparcia, więc zamiast ciąć wydatki
        > podwyżają podatki, co odbija się spadkiem wzrostu PKB i osłabieniem gospodarki.

Tak tak, TVN to chyba jedyna jeszcze obiektywnna stacja tv, bo to co wyprawia
        tvp_1 to istna propaganda a la urban.

Poza tym miło mi,że dołączyłeś do grona trzeźwo oceniających polską scenę
        polityczną i wreszcie zauważyłeś obłudę tych oszustów z SLD. Mamią naiwnych
        ludzi obietnicami bez pokrycia, a potem dbają tylko o własne tyłki. Szkoda, że
        mają w rękach telewizję publiczna, bo jednak dla wielu to jedyne źródło niestety
        nieobiektywnej informacji.

Żeby tylko dzisiejszy elektorat SLD nie zapomniał w żadnych następnych wyborach
        jak ich wystrychnięto na dudka.

pozdrawiam
    • Gość: mark Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: *.chello.pl 09.01.02, 20:23
      kriss.forum napisał(a):

>
      > Tober się tak zbłaźnił, jak chyba nikt nigdy dotąd w telewizji.

Masz racje Tober się zbłaźnił ale przed nim pare osób już się skompromitowało,
      np: panowie Pawlak Krzaklewskiitp
    • Gość: zakarola Re: KROPKA NAD I - TOBER SIĘ PO PROSTU ZBŁAŹNIŁ. IP: 212.160.238.* 11.01.02, 10:19

==================================
      Piszesz kłamstwa Sir !!!
      Buzek NIGDY NIE PŁACIŁ za swoją rodzine, ani także
      za resztę. Za Buzka okradało
      się nas TAK SAMO. ;
      1. Emeryturki dla niejakiej Alicji Grzeskowiak (co
      mies.1800.-)
      2. Tysiące przekazów po 1000.- złotych wpłacanych w
      Pcimiu na Krzaklewskiego
      3. Czesław Sobierajski (poseł AWS) po 8-miu latach
      przypomniał sobie, że był
      górnikiem i zakosił 50 tys. złotych (ukradł)
      4. Goryszewski (doradca f-my Agros) chciał "naciąć"
      państwo na 17 mil.zł. W tym
      czasie był przew.Sejmowej Komisji Finansów !!!
      5. Bondaryk i Brochwicz - przez szereg miesięcy w
      rządzie Buzka bez stanowiska.
      Ale obaj pobierali wysokie pensje i frajerskie
      mieszkania w Warszawie !
      6. Marek Nowara - do niedawna pensja ponad 20 tys.
      zł. zakup służbowego samochodu
      za ponad 150 tys. złotych.
      7. A na koniec "rodzynek" : niejaki Adamik, wojewoda
      małopolski wydał na
      klepsydry ponad 3.2 tys. złotych. Chodziło o
      zmarlego ojca Cimoszewicza.
      To tylko mały wycinek przykładów "od ręki".
      --------------------------------------
      Jeżeli interesuje Cie "jeszcze więcej" to słuzę.
      Napisz. I nie pisz bzdur, że
      jedni kradną a drudzy nie. Od 50 lat KRADNĄ !!!
      Powiem Ci tylko jedno. AWS i SLD to takie same
      złodzieje.
      Ale mimo wszystko Miller ocknął się. Wrócił
      pieniądze za te podróże i nawet wydał
      zarządzenie w którym jednoznacznie pisze się kto za
      darmo a kto płacic.
      Nie znoszę komuny. Jeszcze więcej nie znoszę
      złodziei, wszystko jedno z której
      strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka