Dodaj do ulubionych

Deweloperzy walczą o klienta

IP: *.ghnet.pl 29.05.08, 00:20
a będzie jeszcze lepiej, mieszkanią z rynku wtórnego czekają na kupców po kilka miesięcy i praktycznie zerowe zainteresowanie.

Wg mnie jesteśmy jeszcze bardzo daleko od spadków, które mogłyby chociaż minimalnie rozruszać rynek. Popytajcie pośredników, wszysto stoi.

Obserwuj wątek
    • Gość: dewf Deweloperzy walczą o klienta IP: *.ghnet.pl 29.05.08, 08:31
      Analitycy ?
      Dopisują historię do wydarzeń ,które się juz odbyły
      Dlaczego nie pisali w 2005r. ,że ceny nieruchomości wzrosną o 200% ?
      To tacy z nich analitycy ?
      Ja też mogę być takim analitykiem bo twierdzę ,że ceny nieruchomości
      w Krakowie będą rosnąć przy czym okresowo mogą stać a nawet spadać.
      Tacy to analitycy od nieruchomości dzięki którym i prasie rozpętanp
      cenowe szaleństwo , które doprowadziło do kryzysu państwa w USA
      • Gość: egon Re: Deweloperzy walczą o klienta IP: 86.47.47.* 29.05.08, 11:05
        Zawsze jak mam zatwardzenie to poczytam tekst na gazeta.pl i od razu ide do kibla.
        • Gość: Gda Re: Deweloperzy walczą o klienta IP: *.crowley.pl 30.05.08, 11:08
          to co nie poszło dołem wychodzi górą?? hahahhaa
    • Gość: swoboda_t Re: Deweloperzy walczą o klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 12:03
      Jest mnóstwo inwestycji w toku, małe zainteresowanie, deweloperzy
      walczą o klienta, ale... ceny nie spadną, to pewne. Bo nie! Lećcie
      kupujcie, analityk mówi "najlepszy moment". ROTFL
    • Gość: arrrr Deweloperzy walczą o klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:26
      Giełda w bessie lub co najwyżej w trendzie bocznym,
      spadki cen nieruchomości dopiero się zaczną;
      a oni nam wciskają ciemnotę o "okazjach" do kupna nieruchomości.
      Zobaczymy co przyniesie jesień i rok 2009-ty..
      • Gość: daasd Re: Deweloperzy walczą o klienta IP: 86.47.47.* 29.05.08, 14:31
        oby przyniosl tobie rozum
        • Gość: krakus Re: Deweloperzy walczą o klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:19
          Tobie też tego życzę.Duuuużo więcej rozumu cwaniaku.
    • Gość: Zgryz Deweloperzy walczą o klienta IP: *.crowley.pl 29.05.08, 15:40
      8 tys. to cena z sufitu! co tu komentować.
      • opiniodawca Re: Deweloperzy walczą o klienta 29.05.08, 15:47
        8000,- PLN przy kursie srednim (upraszczajac) 3,40 to circa 2350,- EUR, czyli
        cena za 1 m² pow. mieszk. jak w Wiedniu.
        Albo w Polsce drogo albo w Austrii tanio.

opiniodawca.
        • nowak11 Mafia swoje zarobiła 29.05.08, 20:54
          Ceny nieruchomości w Polsce są od kilku lat nakręcane przez mafię, która w ten
          sposób pierze brudne pieniądze. Ot i cała tajemnica.
    • Gość: osa Skoro na niższe ceny nie ma co liczyć to sobie IP: *.net-serwis.pl 29.05.08, 20:31
      jeszcze poczekają. Tym bardziej sobie poczekają, dopóki nie zbiją swoich cwaniackich marż z 50 do, powiedzmy 30%. I jeszcze dłuzej sobie poczekają, dopóki zamiast gotowego mieszkania w okolicy takiej jak w ofercie będą wpychali zaliczkowaną dziurę w ziemi przy planowanej dwupasmówce.
    • Gość: x art sponsorowany IP: *.mysmart.ie 30.05.08, 01:28
      ceny beda leciec w dol o 40proc
    • Gość: bobo A mowiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 01:42
      ceny będą dalej spadać, nie wierzcie fachowcom.
    • Gość: Krak ów Deweloperzy walczą o klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 08:40
      Wow..
      Nic dziwnego,ze będą spadać,skoro miasto chce zafundować największa w Europie
      segregatornię i spalarnię śmieci 5 kilometrów od Rynku Głównego w Łęgu obok
      elektrociepłowni.We wtorkowej kronice krakowskiej była migawka na temat protestu
      mieszkańców Łęgu z zapowiedzia powtórnej "dłuższej"emisji.Radni dzielnicy
      zgodzli sie na jej lokalizacje.A w środę niespodzianka program o tym jak to
      tanieją mieszkania w Krakowie.Celowo ktos zablokował program o
      proteście.Deweloperzy wykupili masę terenu i z zapałem budują osiedla.Przy
      jednej tylko sołtysowskiej jest ich aż,trzech.A pozostają jeszcze inne
      ulice.Proponuja nawet duży rabat na mieszkanie,pod warunkiem,ze umowe podpisze
      sie już dziś.Jak już złapią klienta to niech się dzieje co chce.Protest
      mieszkańców jest im bardzo nie na ręke,bo buduja osiedla w dzielnicy ktorej brak
      infrastruktury drogowej,ulice są wąskie,zakorkowane,autobus tylko jeden,do
      tramwaju dwa kilometry chodniki kiepskie,łęg truje ile sie da ,z drugiej strony
      śmierdzi phillip morrist,MPO.teren zalewowy,poniżej lustra Wisły, wały niepewne
      to jeszcze teraz kto bedzie chciał mieszkać obok śmietnika na tykającej bombie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka