Gość: Katarzyna IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 23.09.03, 14:27 Gdzie w w Krakowie mozna kupic nowe i tanie ubranka dla 10-mies dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew A dlaczego nowe? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:57 Dla moich pociech kupujemy często używane, cena niska a w porównaniu z nowymi TANIMI jakość bardzo dobra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: A dlaczego nowe? IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 24.09.03, 09:01 Pytasz dlaczego nowe? poniewaz nie mogę znalezc spioszkow i kaftanikow frotte w sklepach z uzywaną odzieżą.Jesli juz nawet na takie natrafie są w opłakanym stanie i po dwoch praniach się rozlatują.Moje dziecko ma rowniez duzo rzeczy z komisu i z w/w sklepów.Bynajmniej nie wybrzydzam i nie stac mnie na kupowanie super spodenek za np. 40 zlotych. Uwazam ze jesli kogos stac to owszem niech ubiera swoje dziecko jak gwiazde filmową ale dziecko w tym wieku tak szybko rosnie ze nie ma sensu wydawac astronomicznych sum na ubranka.Poza tym jest tyle innych potrzeb , wole te pieniądze przeznaczyc na lepsze jakosciowo pampersy.pozdrawiam i dziekuje za porade i adresy sklepow Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Tanie ubranka dla maluszków 23.09.03, 21:30 hurtownia kolo tandety ale przede wszystkim entliczek-pentliczek na ul.wyki 5 i wyslouchow 22a. iza p.s.zagladnij na www.edziecko.pl tam na forum regionalnym spytaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Albo na www.maluch.com :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 09:06 Moja żona czasami tam przesiaduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tanie ubranka dla maluszków IP: *.markom.krakow.pl / 192.168.1.* 24.09.03, 11:09 Kasiu, rzeczywiście jeśli to mają być śpioszki to raczej nowe. Duży wybór jest na Al.Róż, sklep nazywa się chyba "Świat Dziecka". Ceny raczej przyzwoite. I jeszcze hipermarkety. Ja lubię Tesco, ale nie pamiętam, w którym jest największy wybór takich ciuszków (moja córka ma prawie 3 lata...). Powodzenia! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Tanie ubranka dla maluszków IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 24.09.03, 12:01 Dziekuje za odpowiedz wlasnie wczoraj bylismy w Swiecie dziecka spioszki i kaftaniki frotte są w cenie 9,90 jest to dosc przystepna cena w porownaniu z innymi sklepami.Piotrus byl zachwycony poniewaz sklep jest samoobslugowy dolapal kilka rzeczy po drodze i chcial przemycic kolo kasy:-))) Po odebraniu mu w/w zdobyczy niesamowicie byl niezadowolony i musielismy jak najszybciej opuscic sklep .Dopiero odwrocenie uwagi poprzez podanie mu kluczy sprawilo ze bez placzu dojechalismy do domu.Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś