Dodaj do ulubionych

Tanie ubranka dla maluszków

IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 23.09.03, 14:27
Gdzie w w Krakowie mozna kupic nowe i tanie ubranka dla 10-mies dziecka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew A dlaczego nowe? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:57
      Dla moich pociech kupujemy często używane, cena niska a w porównaniu z nowymi
      TANIMI jakość bardzo dobra !
      • Gość: Katarzyna Re: A dlaczego nowe? IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 24.09.03, 09:01
        Pytasz dlaczego nowe? poniewaz nie mogę znalezc spioszkow i kaftanikow frotte w
        sklepach z uzywaną odzieżą.Jesli juz nawet na takie natrafie są w opłakanym
        stanie i po dwoch praniach się rozlatują.Moje dziecko ma rowniez duzo rzeczy z
        komisu i z w/w sklepów.Bynajmniej nie wybrzydzam i nie stac mnie na kupowanie
        super spodenek za np. 40 zlotych. Uwazam ze jesli kogos stac to owszem niech
        ubiera swoje dziecko jak gwiazde filmową ale dziecko w tym wieku tak szybko
        rosnie ze nie ma sensu wydawac astronomicznych sum na ubranka.Poza tym jest
        tyle innych potrzeb , wole te pieniądze przeznaczyc na lepsze jakosciowo
        pampersy.pozdrawiam i dziekuje za porade i adresy sklepow Katarzyna
    • iberka Re: Tanie ubranka dla maluszków 23.09.03, 21:30
      hurtownia kolo tandety ale przede wszystkim entliczek-pentliczek na ul.wyki 5
      i wyslouchow 22a.
      iza

p.s.zagladnij na www.edziecko.pl tam na forum regionalnym spytaj:-)
      • Gość: Zbigniew Albo na www.maluch.com :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 09:06
        Moja żona czasami tam przesiaduje:)
    • Gość: Ania Re: Tanie ubranka dla maluszków IP: *.markom.krakow.pl / 192.168.1.* 24.09.03, 11:09
      Kasiu, rzeczywiście jeśli to mają być śpioszki to raczej nowe.
      Duży wybór jest na Al.Róż, sklep nazywa się chyba "Świat Dziecka". Ceny raczej
      przyzwoite. I jeszcze hipermarkety. Ja lubię Tesco, ale nie pamiętam, w którym
      jest największy wybór takich ciuszków (moja córka ma prawie 3 lata...).
      Powodzenia!
      Ania
      • Gość: Katarzyna Re: Tanie ubranka dla maluszków IP: *.su.krakow.pl / *.su.krakow.pl 24.09.03, 12:01
        Dziekuje za odpowiedz wlasnie wczoraj bylismy w Swiecie dziecka spioszki i
        kaftaniki frotte są w cenie 9,90 jest to dosc przystepna cena w porownaniu z
        innymi sklepami.Piotrus byl zachwycony poniewaz sklep jest samoobslugowy
        dolapal kilka rzeczy po drodze i chcial przemycic kolo kasy:-))) Po odebraniu
        mu w/w zdobyczy niesamowicie byl niezadowolony i musielismy jak najszybciej
        opuscic sklep .Dopiero odwrocenie uwagi poprzez podanie mu kluczy sprawilo ze
        bez placzu dojechalismy do domu.Pozdrawiam Katarzyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka