Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:00 no tak ryl, zeby sie dostac do ryb, ze wpadl do srodka. Na szczescie tylkiem,. a nie glowa (daszek sie zepsul i jest prowizorka). Teraz lezy pod kocykiem, bo sie zaziebi...Co za uparty kot! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: berecik w akwarium 26.09.03, 14:02 Cenię upór kota. Ubolewam, że nie suszysz go suszarka, a i ubolewam, ze nie dostał w nagrodę rybki... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:11 chcialam go poduszyc suszarka, ale pomyslalam, ze sie przestraszy, wiec przykrylam go kocykiem. Spi sobie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: suszarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:13 Gość portalu: kaska napisał(a): > chcialam go poduszyc suszarka, ale pomyslalam, ze sie przestraszy, wiec > przykrylam go kocykiem. Spi sobie teraz. A jesteś pewna, że nie zdechł? sprawdź czy oddycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:15 no co ty, pewnie,ze oddycha. Znowu usilowal wejsc do akwarium! Ma sie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: suszarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:17 Gość portalu: kaska napisał(a): > no co ty, pewnie,ze oddycha. Znowu usilowal wejsc do akwarium! Ma sie bardzo > dobrze. O jeny, to diabeł nie kot. Skąd Tyś takiego kota wytrzasnęła. Może to kot morski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens a mnie berecik zawsze kojarzy sie IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 14:20 z picassem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: a mnie berecik zawsze kojarzy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:26 bo on jak Picasso, szalejac w powietrzu, maluje piekne obrazy (tyle, ze niewidoczne)......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powietrze Re: a mnie berecik zawsze kojarzy sie IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 14:38 niewidoczne obrazy to ja maluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:22 sama nie wiem, skad go wytrzasnelam. Ale kot jest diabelski, to fakt. Szaleje jak opetany;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: suszarka IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 14:45 W kwestii kota, to zrodla przyznaja pierwszenstwo niejakiej Ali, a nie Kasce Odpowiedz Link Zgłoś