Dodaj do ulubionych

berecik w akwarium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:00
no tak ryl, zeby sie dostac do ryb, ze wpadl do srodka. Na szczescie
tylkiem,. a nie glowa (daszek sie zepsul i jest prowizorka). Teraz lezy pod
kocykiem, bo sie zaziebi...Co za uparty kot!
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: berecik w akwarium 26.09.03, 14:02
      Cenię upór kota. Ubolewam, że nie suszysz go suszarka, a i ubolewam, ze nie
      dostał w nagrodę rybki...
      trudny
      • Gość: kaska Re: suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:11
        chcialam go poduszyc suszarka, ale pomyslalam, ze sie przestraszy, wiec
        przykrylam go kocykiem. Spi sobie teraz.
        • Gość: kat.ia Re: suszarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:13
          Gość portalu: kaska napisał(a):

> chcialam go poduszyc suszarka, ale pomyslalam, ze sie przestraszy, wiec
          > przykrylam go kocykiem. Spi sobie teraz.

A jesteś pewna, że nie zdechł? sprawdź czy oddycha
          • Gość: kaska Re: suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:15
            no co ty, pewnie,ze oddycha. Znowu usilowal wejsc do akwarium! Ma sie bardzo
            dobrze.
            • Gość: kat.ia Re: suszarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:17
              Gość portalu: kaska napisał(a):

> no co ty, pewnie,ze oddycha. Znowu usilowal wejsc do akwarium! Ma sie bardzo
              > dobrze.
              O jeny, to diabeł nie kot. Skąd Tyś takiego kota wytrzasnęła. Może to kot
              morski? :)
              • Gość: Hetero Sapiens a mnie berecik zawsze kojarzy sie IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 14:20
                z picassem
                • Gość: kaska Re: a mnie berecik zawsze kojarzy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:26
                  bo on jak Picasso, szalejac w powietrzu, maluje piekne obrazy (tyle, ze
                  niewidoczne).........
                  • Gość: Powietrze Re: a mnie berecik zawsze kojarzy sie IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 14:38
                    niewidoczne obrazy to ja maluje
              • Gość: kaska Re: suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:22
                sama nie wiem, skad go wytrzasnelam. Ale kot jest diabelski, to fakt. Szaleje
                jak opetany;-)
                • Gość: Hetero Sapiens Re: suszarka IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.09.03, 14:45
                  W kwestii kota, to zrodla przyznaja pierwszenstwo niejakiej Ali, a nie Kasce
                  • woczekiwaniufiaska kot w suszarce 26.09.03, 15:46
                    a nie niejakiemu de sade'owi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka