Gość: Fassi IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.03, 22:53 z mojej obserwacji wynika że na ul. Kruszwickiej niedługo ruszy remont, bo już zaczynają zwozić krawężniki... jestem ciekaw co będzie ze 153 i 159 w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek111 Re: obserwacja 27.09.03, 23:20 Gość portalu: Fassi napisał(a): > z mojej obserwacji wynika że na ul. Kruszwickiej niedługo ruszy remont, bo już > zaczynają zwozić krawężniki... jestem ciekaw co będzie ze 153 i 159 w tym czasi > e jak to co, pojadą przez ul. Swarożyca jak jakieś 15 lat temu :-) No ale wtedy to była zamknięta Perkuna. (wtedy to jeszcze tylko 153, ale ruch i tak był olbrzymi bo autobusy tej linii kursowały co 6 minut) W tym przypadku poleca strzałeczka prosto bez wjazdu w osiedle, chyba ze jakoś jednokierunkwo, albo ruch bedzie otwarty tylko dla busow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudel25 Re: obserwacja IP: *.whitemouse.com.pl / 192.168.1.* 28.09.03, 01:55 krzysiek111 napisał: > Gość portalu: Fassi napisał(a): > > > z mojej obserwacji wynika że na ul. Kruszwickiej niedługo ruszy remont, bo > > już > > zaczynają zwozić krawężniki... jestem ciekaw co będzie ze 153 i 159 w tym > czasi > > e > > jak to co, pojadą przez ul. Swarożyca jak jakieś 15 lat temu :-) No ale wtedy > to była zamknięta Perkuna. (wtedy to jeszcze tylko 153, ale ruch i tak był > olbrzymi bo autobusy tej linii kursowały co 6 minut) > W tym przypadku poleca strzałeczka prosto bez wjazdu w osiedle, chyba ze jakoś > jednokierunkwo, albo ruch bedzie otwarty tylko dla busow. > Nie wydaje mi się zeby remontowali Kruszwicką, może same chodniki, ledwo starczyło na remont jednej nitki ul.Mikołajczyka. No ale nic nie wiadomo, trzeba uważnie czytać "Głos Nowej Huty" (tzw. Tygodnik Społeczniaków) tam lubią napisać, która dzielnica co ma w planach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek111 Re: obserwacja 28.09.03, 09:05 Gość portalu: pudel25 napisał(a): > krzysiek111 napisał: > > > Gość portalu: Fassi napisał(a): > > > > > z mojej obserwacji wynika że na ul. Kruszwickiej niedługo ruszy remon > t, bo > > > > już > > > zaczynają zwozić krawężniki... jestem ciekaw co będzie ze 153 i 159 w > tym > > czasi > > > e > > > > jak to co, pojadą przez ul. Swarożyca jak jakieś 15 lat temu :-) No ale wt > edy > > to była zamknięta Perkuna. (wtedy to jeszcze tylko 153, ale ruch i tak był > > > olbrzymi bo autobusy tej linii kursowały co 6 minut) > > W tym przypadku poleca strzałeczka prosto bez wjazdu w osiedle, chyba ze > jakoś > > jednokierunkwo, albo ruch bedzie otwarty tylko dla busow. > > > Nie wydaje mi się zeby remontowali Kruszwicką, może same chodniki, ledwo > starczyło na remont jednej nitki ul.Mikołajczyka. No ale nic nie wiadomo, > trzeba uważnie czytać "Głos Nowej Huty" (tzw. Tygodnik Społeczniaków) tam lubią > > napisać, która dzielnica co ma w planach. ZTCW po prawie 30 latach istnienia blok nr 8 doczeka sie wreszcie parkingu z prawdziwego zdarzenia. Takze zmian w autobusach raczej byc nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: obserwacja IP: 217.96.109.* 28.09.03, 10:24 No jak tylko wymiana pobocza i krawęznikow, to autobusom co najwyzej moga przesunbąć przystanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: obserwacja IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.03, 18:53 mogą go cofnąć na tą betonową zatokę co jest wcześniej - tam mało kto stoi, z tylko problem jest jak polewaczki przyjażdżają po wodę... Odpowiedz Link Zgłoś