Dodaj do ulubionych

W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami

IP: *.mynet.com.pl 30.07.08, 22:15
powiem krótko: niezłe jajca !!

czekamy:))
Obserwuj wątek
    • Gość: tomson W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami IP: 146.176.236.* 30.07.08, 22:39
      Nie wiecie jaka jest brytyjska strona tej firmy? niestety jestem w UK i nie
      oplaca mi sie nic zamawiac z PL.

• sokolasty Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami 31.07.08, 08:32
        Fajnie. Zdelegalizowa, zamknąć, wyrównać, zabetonować.

Tylko dlaczego gorzała jest legalna? Czy ona nie odurza? Czy ona nie
        niszczy?
        • Gość: greg0,75 Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami IP: *.net.autocom.pl 31.07.08, 08:59
          z "państwowego" punktu widzenia sprawa jest prosta - większość ceny 'gorzały' to takie czy inne podatki - a od dopalaczy to tylko vat i uda się urwać...
          • Gość: anonymous Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:09
            Większość?? Stosunek kosztu wytworzenia butelki wódki do jej ceny rynkowej jest
            niższy niż błąd statystyczny!
            • Gość: Buc z PO Re: Palikot i Thuske od dawna to POpalaja IP: *.misericordia.be 31.07.08, 11:33
              • Gość: Johny Walker Re: Palikot i Thuske od dawna to POpalaja IP: 213.92.134.* 31.07.08, 13:26
                Jak tam zamówienia na Viagrę do Pałacu Prezydenckiego? Nadal ogromne
                zapotrzebowanie?
                • poszeklu Re: Palikot i Thuske od dawna to POpalaja 31.07.08, 13:32
                  To jedyna rzecz, ktora udaje sie temu PO-papranemu rzadowi.
                  Degeneraci, menele, kryminalisci, alkoholicy, narkomani,
                  oszusci, to elektorat Platformy Oszustow. PO=P0zero.
                  • Gość: damiano w oceanii gdzie to wczesniej zdelegalizowali IP: *.chello.pl 31.07.08, 14:23
                    producenci musieli zastapic bzp jakas bliska skladem i dzialaniem substancja i
                    tak tez zrobili - wiec delegalizacja jakiegos zwiazku chemicznego jest
                    dzialaniem propagandowym i dyktowanym wylacznie parciem na szkielko. a efekty
                    odwrotne od deklarowanych bo na rynku przyjmujue sie zwykle subdtancja
                    dzialajaca najlepiej z punku widzenia konsumenta, jesli zostanei wycofana, jej
                    miejsce zajmie z koniecznosci podobna, ale z np wieksza iloscia niepozadanych
                    skutkow ubocznych
              • uniaeuropejska1 Re: Palikot i Thuske od dawna to POpalaja 31.07.08, 14:03
                Popalają dropsiki? Duży bzdet posunąłeś.
      • Gość: ts Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami IP: *.mia.three.co.uk 31.07.08, 09:40
        > Nie wiecie jaka jest brytyjska strona tej firmy? niestety jestem w UK i nie
        > oplaca mi sie nic zamawiac z PL.
        >

Oczywiście że wiemy:))

everyonedoesit.co.uk
    • Gość: Odbyt A zdrowa i naturalna IP: *.93.classcom.pl 30.07.08, 23:02
      marihuana nielegalna, co za paranoja :(
      • guru133 Re: A zdrowa i naturalna 31.07.08, 13:57
        Zdrowotność twojego umysłu porównywalna jest ze zdrowotnością
        marihuany. Pełny odlot od rzeczywistości:))
        • Gość: tata Jak dobrze, że jest wódka i papierosy IP: *.net.3p.pl 31.07.08, 14:05
          One nie szkodzą bo są legalne. Dodatkowo mogę zawsze kupić sobie denaturat i
          napić się z chłopakami spod bloku. Zakazać należy tylko tej marychuany i grzybów
          co to szkodzą najmocniej bo trzeba je spożywać o wiele dłużej niż moją ukochaną
          wódę i pety by się zatruć.
      • uniaeuropejska1 Re: A zdrowa i naturalna 31.07.08, 14:05
        Mogliby ją zmodyfikować genetycznie.Obniżyć poziom toksyczności do
        zera,wtedy musiałaby być legalna.
        • Gość: James Re: A zdrowa i naturalna IP: *.ntlworld.ie 31.07.08, 16:37
          niestety marijuana nie jest w ogole toksyczna, jedynie dym ktory wciagamy do
          pluc jest toksyczny, proponuje vaporiser, albo ganja bake, ciasteczka i napoje
    • Gość: a. Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.ghnet.pl 30.07.08, 23:06
      Niebezpieczne mogą być tylko dla kretynów, którzy nie będą potrafili się z nimi obchodzić. Alkohol i papierosy, a nawet zwykłe syropki w polaczeniu z napojami energetycznymi też moga być niebezpieczne. Wszyscy o tym wiedzą i jakoś nikt nie zakazuje ich sprzedaży.
      Sklepy niech powstają, można sobie popatrzeć na różne dziwactwa, niewadomo czy nas będzie stać i czy faktycznie to będzie taka tragedia dla społeczeństwa...ale Boże broń tylko tych głupków od takich uciech!
    • Gość: okil Dzieki za info IP: *.chello.pl 31.07.08, 01:10

do tej pory nie wiedzialem nic o tych dopalaczch
    • Gość: mysiu-pysiu Dziękujemy Wyborczej za kryptoreklamę IP: *.multi-play.net.pl 31.07.08, 01:31
      kumpel palił ekstrakt szałwii i mówił, że nawet lepsze niż zioło...

Dziękujemy Wyborczej za kryptoreklamę
    • Gość: wenge To wina fałszywie pojętej moralności społecznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 03:34
      Jedyna pocieszająca rzecz to fakt , że takie działania pobudzą do
      dyskusji na temat "kontrolowanej legalizacji " substancji z grupy
      tzw narkotyków miękkich. Gdyby w Polsce istniały jakiekolwiek
      ustalenia prawne w tej dziedzinie (chodzi mi o kontrolę
      dystrybucji , dopuszczenia do sprzedaży itd ) podobne do ustaleń w
      sprzedaży alkoholu czy tytoniu to problem by nie istniał . A tak dla
      kasy znajdzie się grupka "bezwzględnych biznesmenów" i będzie
      wypuszczać na rynek "pamiątki" ( słowo ze wspomnianej strony www
      wymienionej w artykule) rzekomo nie do spożycia tylko
      do "postawienia sobie na półce w domu" . W dodatku przez nikogo nie
      badane pod kątem bezpieczeństwa spożywania - bo przecież one "nie
      służa do spożywania" . Nic na to nie poradzą kolejne zakazy ,
      wpisywanie kolejnych substancji jako zakazanych , ponieważ na
      miejscu tych pierwszych pojawią się za chwilę nowe
      (sami "biznesmeni" to deklarują) . Mówi się że prawo jest
      nierychliwe i to jest prawda !! Taki wyścig prawa z "nowymi
      substancjami" to jak kopanianie się z koniem - prawo będzie zawsze
      na przegranej pozycji. A najgorsze jest to ,że wynik takiego wyścigu
      może być tragiczny : od pojedyńczych zgonów z
      przedawkowania "pamiątek" , po masowe szkody zdrowotne rzeszy ludzi
      korzystających z tych "pamiątek" ( uszkodzenia wątroby , nerek ,
      trzustki , mięśnia sercowego itd) . Jak niewinnie w konfrontacji z
      takimi "pamiątkami" wygląda zwykła trawka lub haszysz ( które
      notabene są dobrze przebadane ,znane są następstwa ich używania, a
      nawet mają udowodnione właściwości lecznicze) .Ale to trawka i
      haszysz są zakazane , to za ich posiadanie można trafić do
      więzienia . Jeśli odpowiedzialni za tworzenie prawa nie zweryfikują
      postawy do legalizacji ( kontrolowanej !!!) to w dłuższym przedziale
      czasowym może dojść do tragedii związanej z nową "pamiątką" . I na
      nic się zda zaostrzanie prawa gdyż "biznesmeni" zawsze znajdą furtkę
      do jego ominięcia.
      Swoją drogą rozbraja mnie troska owych "biznesmenów" którzy
      zabraniają zakupów "pamiątek" w swoim sklepie internetowym osobom
      poniżej 18 roku życia -niby dlaczego? - skoro to tylko "pamiątki"..
      • Gość: Czesio I co taka Legalizacja da? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:01
        Co da taka legalizacja ? Czy nie będą powstawały nowe substancje
        psychoaktywne? . I tak się znajdzie grupa ludzi poszukujący czegoś
        nowego.
        • Gość: arm Re: I co taka Legalizacja da? IP: *.chello.pl 31.07.08, 13:05
          No właśnie, i tak i tak się znajdzie. Nawet w Singapurze sa ludzie uzywajacy narkotykow. A tam jest dozywocie za przemyt.
          • a_d_e_k Re: I co taka Legalizacja da? 31.07.08, 13:13
            Nie widze szans na to dopoki zyja tzw moherowe berety, rydzyk i partie pokroju
            PiS czy LPR szerzą poglady rodem ze sredniowiecza..
    • nikalaj Super reklama ! 31.07.08, 07:29
      Ja już chcę !
      • Gość: Jarek Re: Super reklama ! IP: 82.197.32.* 31.07.08, 09:14
        Lepiej od razu oderżnij sobie łeb, będziesz się krócej męczył. A
        świat odetchnie po odejściu jednego głupka więcej:)
        PZDR
        • Gość: kix Re: Super reklama ! IP: 195.90.102.* 31.07.08, 10:49
          jarek a ty ciagle sfrustrowany. wybory byly juz dosc dawno, byl czas przywyknac.
          a moze jakiegos ziolka z nowootwartego sklepu, na poprawe humoru??
    • Gość: mm.gdynia.pl Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.08, 07:58
      hura w koncu mozna kupic jakas legalna pigule bez obawy o to ze
      zjesz jakies ufo albo ze bedzie w niej sam syf. ktos probowal ???
      wspaniala reklama !! dzieki gazeto !!
    • Gość: Kasia Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.chello.pl 31.07.08, 08:09
      Nieźle. Ale czy naprawde nie ludzie nie mogą sie bawićbez tego? Próbowałam
      różnych rzeczy - bez też może być fun!

-----------
      www.100klatka.pl/video/view/id/356
      • qrek1 Re: Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie 31.07.08, 08:43
        > Nieźle. Ale czy naprawde nie ludzie nie mogą sie bawićbez tego? Próbowałam
        > różnych rzeczy - bez też może być fun!

Bawić się można bez wielu rzeczy. Bez alkoholu, bez papierosów, bez muzyki.
        Można miło spędzać czas bez grania na komputerze, bez czytania książki, bez
        oglądania filmów. Po mieście można się przemieszczać bez samochodu, a do Anglii
        można pojechać bez korzystania z samolotu. Spać można bez pościeli i można też
        jeść chleb bez masła. Ale co z tego?
        • Gość: przerazony No, tu już przegiąłeś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:28
          > Spać można bez pościeli i można też jeść chleb bez masła.

Stary!!! Nie pisz o takich hardkorach! Chleb bez masła?! Weź pod uwagę, że to
          forum mogą czytać dzieci!!!
          • elve Re: No, tu już przegiąłeś 31.07.08, 12:11
            LOL :D
      • Gość: james Re: Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.ntlworld.ie 01.08.08, 01:21
        moze byc fun z i bez, poprostu ja jestem otwarty na doswiadczenia,
        moje zycie nalezy do mnie...
        z "narkotykami" jest jak z innymi rzeczami uzywanymi przez ludzi,
        samochod w rekach szalenca jest bardziej niebiezpieczny niz heroina,
        czy to znaczy ze nalezy zdelegalizowac salony sprzedazy a dilerow do paki?
    • Gość: stefan Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 08:19
      Redaktorzyny, sprawdźcie zanim cos napiszecie. Substancja
      N-benzylpiperazyna)to BZP a nie BPZ..
    • bergman1 czy po nich nie będę widział i słyszał pisowców? 31.07.08, 08:19
      to super.
      • Gość: Mavro Re: czy po nich nie będę widział i słyszał pisowc IP: *.aster.pl 31.07.08, 23:07
        Przeciwnie, zobaczysz CZTERECH identycznych nikczemnych kurdupli,
        a kazdy tak ci zjedzie tylka, ze edziesz miec dziure rozmiaru 007.
    • siris Alkohol najsilniejszym środkiem odurzającym! 31.07.08, 08:22
      Alkohol jest najsilniejszym środkiem odurzającym i trującym skutecznie
      niszczącym organizm jednostki oraz zdrowie społeczne a pomimo tego dostępny
      jest w sklepach. Komu na tym zależy? Przede wszystkim państwu, które dzięki
      temu ma święty spokój i może realizować ideę totalnego szwindla.
      • ready4freddy Re: Alkohol najsilniejszym środkiem odurzającym! 31.07.08, 12:14
        siris napisał:

> Alkohol jest najsilniejszym środkiem odurzającym i trującym
        > skutecznie niszczącym organizm jednostki oraz zdrowie społeczne a > pomimo
        tego dostępny jest w sklepach. Komu na tym zależy? Przede > wszystkim państwu,
        które dzięki temu ma święty spokój i może
        > realizować ideę totalnego szwindla.

wiesz co, najlepiej sprawdzmy to eksperymentalnie. ja przez tydzien bede wypijac
        po drinku, a, co mi tam, po trzy nawet. a ty bedziesz palil browna przez tenze
        sam tydzien. potem sie zbadamy i zobaczmy, jak to alko jest najbardziej
        trujacym, odurzajacym i tak dalej.
        • Gość: zażywaj z głową Re: Alkohol najsilniejszym środkiem odurzającym! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:43
          pewnie specjalnie nie zauważyłeś przepaści między przykładami:
          jeśli proponujesz komuś browna z niewiadomo jakiego źródła to sam też powinieneś
          pić nie drinki ale ruski spiryt przemycany w wagonach po nafcie!!
          Niewielu wie że heroina została wymyślona przez Bayern i sprzedawana jako lek na
          wszystko!!
        • Gość: a Re: Alkohol najsilniejszym środkiem odurzającym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:19
          Browna? A dlaczego nie trawkę? Ano dlatego, że w przypadku trawki wynik
          eksperymentu nie byłby korzystny dla drinka. O legalizację browna raczej nikt
          nie walczy.
      • Gość: james Re: Alkohol najsilniejszym środkiem odurzającym! IP: *.ntlworld.ie 01.08.08, 01:24
        dokladnie,
        i jeszcze na dodatek alkohol i papierosy zabijaja wiecej ludzi niz wszystko
        nielegalne narkotyki razem wziete
    • k31457 Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie 31.07.08, 08:28
      a dyc jo biere piperazyna bom schizol-niewiela bierut co prowda,a
      dyc to lagodny i skuteczny psychotrop
    • fleshless taki cwany, taki ura bura, a przedstawić się 31.07.08, 08:32
      nie ma odwagi.

"kierownik polskiego oddziału World Wide Suplement Importer, który nie zgadza
      się na publikowanie swego nazwiska"
      • turbo_wesz Re: taki cwany, taki ura bura, a przedstawić się 31.07.08, 09:44
        bo zaraz jakieś dewoty będą mu pikiety pod oknem urządzać, że im dzieci
        demoralizuje.
      • red.dot Re: taki cwany, taki ura bura, a przedstawić się 31.07.08, 13:04
        fleshless napisał:

> nie ma odwagi.

To tak jakby diler reklamował się oficjalnie w gazecie... W dziale Sprzedam
        działkę...

• dalton78 Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie 31.07.08, 08:33
      niezła reklama. Tez tak chcę ale ja co prawda nie płacę gazecie -
      mnie szanowna gazeta banuje:-(
    • Gość: klient takiego skl kupuje w takim sklepie IP: 89.100.117.* 31.07.08, 08:34
      mieszkam w dublinie, i co jakis czas zagladam do takiego sklepu.
      jakies ciezkie, opisywane w artykule dropsy, jakos mi w rece nie wpadly, ale
      legalny substytut dla marichuany znalazlem. Nie jest to to samo, ale mozna
      wytrzymac, no i legalnie :) nie trzeba juz po norach ganiac
    • Gość: maniac młodzież łykajcie zażywajcie palcie IP: *.autocom.pl 31.07.08, 08:40
      większe szanse na rynku pracy dla starszych, młodzież z wypalonymi szarymi
      komórkami potrzebna jest do ciężkich prac na budowach i przy drogach.
      Zwiększają się też szanse starszych +50 na lepszą pracę.

• boulihacker Re: młodzież łykajcie zażywajcie palcie 31.07.08, 10:48
        Najpierw się dowiedz o czym gadasz, bo póki co sam zdajesz się niedobór neuronów
        demonstrować.
    • zegrz Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie 31.07.08, 08:54
      Piszcie o tym jeszcze więcej.
      Jest pewnie jeszcze kilka osób które o tym nie wiedziały. A i firmie darmowa
      (?) reklama nie zaszkodzi.
      Potem będziecie mogli oczywiście pisać o szkodliwych efektach zażywania i
      znowu wypełnicie sobie łamy, a paru "dziennikarzy" portfele.
      • Gość: wally Re: Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 11:55
        W myśl zasady że jak nie napiszą to sprawa nie istnieje?
    • Gość: sensei Życie w Polsce grozi zawałem lub śmiercią . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 08:55
      Dlaczego naukowcy nie ostrzegają przed twardym narkotykiem ,który można kupić wszędzie i o każdej porze i to legalnie - ALKOHOL i PAPIEROSY - uzależniają ,niszczą społeczeństwo i zdrowie ,zabijają niemowlęta .
      • Gość: alik Re: Życie w Polsce grozi zawałem lub śmiercią . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:19
        Dać to skr.....o tym co idą na pielgrzymki na JG , moze dostana
        pomrocznoś jasną i ominą Częstochowę i pójdą do Lichenia czy
        Łagiewnik i niech mordy drą tam.
        A nadchodzi szarańcza na 15 VIII miasto będzie zakorkowane gó.. i z
        tego będzie miało pobojowisko śmietnisko.Może gościu z uszmi jak
        Urban powie jakich to ma porządnych księży wokolicach Cżestochowy co
        dzieciaka każe lekarce uśmierci i bzykanie niewinnych klerczków jak
        będą na haju to może bedą leżeć pokotem
        • critto Re: Życie w Polsce grozi zawałem lub śmiercią . 31.07.08, 13:29
          no coś ty??
          Wiesz jak ważną funkcję pełniły od zawsze halucynogeny w religiach? SKąd te
          wszystkie wizje Boga, Bogów, bohaterów, świętych, smoków, skrzatów, duchów, itd?
          Jak zaczną to zażywać pielgrzymi, to będzie im się wydawało, że NAPRAWDĘ Jezus
          do nich przemawia z Niebia, że naprawdę Maryja w Jasnej Górze zaprasza ich aby
          podeszli do ołtarza, że naprawdę Bóg Ojciec grzmi nad ich grzechami; że naprawdę
          Hostia przemienia się w Jezusa-człowieka...
          To raczej wzmocniłoby ich przekonania religijne i nie tylko ich.
          • Gość: xx Re: Życie w Polsce grozi zawałem lub śmiercią . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:22
            Mogą nawet zobaczyć aureolę nad głową Rydzyka, a wtedy to już koniec.
    • Gość: ogon Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: 212.160.172.* 31.07.08, 09:08
      "Zaskoczenia nie kryje też Marek Bałata, jazzman i ojciec pełnoletniej już
      córki. - To pierwszy krok do tragedii. Specyfik, który działa podobnie do
      zakazanego narkotyku, również jest narkotykiem."

hahaha no nieźle poryty koleś. człowiek podobny do mordercy również jest
      mordercą...
    • grenzik Polecam ! 31.07.08, 09:09
      Usłyszałem o środkach na bazie BZP jakieś pół roku temu i jestem w fazie
      testowania :) Dotychczasowe eksperymenty zaliczamy z kumplami do naprawdę
      udanych. Ogólnie rzecz biorąc tabletki, których próbowałem działają w sposób
      porównywalny z MDMA, co jest miłą niespodzianką w czasach nędznych pigułek
      opartych na amfetaminie. Rewelacyjna jest w nich stabilna faza - wchodzą takim
      przeskokiem w inny wymiar, a potem przez parę godzin trzymają równiutko :)
      Odłączają się również bardzo wyraźnie, ale nie ma ciężkiego zejścia - trochę
      tylko trudno zasnąć. Ogólnie serdecznie polecam zwolennikom takich atrakcji.
      • Gość: ziomek123 Re: Polecam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:32
        I tu się pozwolę z Tobą nie zgodzić. Wszyscy moi znajomi którzy testowali
        BZP/TFMPP (włącznie ze mną rzecz jasna) mówią o koszmarnych zejściach. Ja
        konałem 24 godziny po 8 godzinach fajnego lotu (450mg BZP/TFMPP)...no i te
        źrenice jak spodki.
        To chyba cecha osobnicza jak kto zjeżdża i taka informacja powinna być podana
        jawnie na opakowaniu.
        • turbo_wesz Re: Polecam ! 31.07.08, 09:47
          i takich informacji nie da ci żaden diler - jedynie legalna sprzedaż objęta
          kontrolą państwa to droga do normalizacji w używaniu substancji psychoaktywnych
        • boulihacker Re: Polecam ! 31.07.08, 10:50
          Co Ci przeszkadzają duże źrenice?
          • Gość: Johny Walker Re: Polecam ! IP: 213.92.134.* 31.07.08, 13:31
            Rzucają się w oczy. Chyba że ma się człowiek gdzie zamelinować na czas odjazdu.
          • Gość: ziomek123 Re: Polecam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:41
            Źrenice to pikuś. Fatalny jest ogólny zjazd i rozbicie. ja w zasadzie nie
            chodziłem. Pociłem się strasznie, co pól godziny nowa koszulka i ręcznik do
            wycierania. I fale zimna i gorąca....
        • grenzik Re: Polecam ! 31.07.08, 10:57
          No tak, tu się zgodzę. U każdego bywa różnie, myśmy mieli jak dotąd delikatnie,
          ale mówię tu o grupie pięciu osób, więc niezbyt reprezentatywnej.
    • kakens Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami 31.07.08, 09:09
      Reklama dźwignią handlu. Na kontrowersji kasę robią pewne linie lotnicze, na
      swoje wyszedł też importer herbatki z liściem MJ i dopalacza speed 8.
      A rząd liberałuchów znów się kompromituje próbując zakazać wszystkiego (jak
      Kononowicz). Żeby to chociaż skuteczne było, a tak robią z siebie nieporadne
      dzieciątka, które potrafią skrobnąć zakaz, ale już nie potrafią go wyegzekwować.
      Już widzę te nagłówki: "Sukces policji, na gorącym uczynku zatrzymano dilera z
      20 torebkami gałki muszkatołowej"
      • Gość: g.suss Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami IP: *.chello.pl 31.07.08, 11:38
        kakens napisała:

> A rząd liberałuchów znów się kompromituje próbując zakazać wszystkiego (jak
        > Kononowicz).

Więc chyba nie "liberałuchów", nie? Uwielbiam, jak w Polsce PO nazywa się
        liberałami (co, jak sądzę, w ustach nazywającego ma być obelgą), a PiS prawicą.
        Hłehłe.
        • kakens Re: W Krakowie powstaje sklep z dopalaczami 31.07.08, 12:18
          Właśnie, że liberałuchy. Jakbym uważała ich za liberałów to bym napisała
          liberałów. A to są liberałuchy czyli ludziki które podają się za liberałów, a
          nimi nie są.
    • Gość: jnakrhuz My narkomany juz zacieramy rece IP: 217.153.67.* 31.07.08, 09:13
      zamiast strachu przed glinami na legali do sklepu po towar:) I
      własnie po wstapuilismy do UE!! brawo
    • Gość: Arqs Niebezpieczne dopalacze dostępne w sklepie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 09:14
      A mnie ciekawi ile dopalacze.com, czy kto tam za tym stoi zapłaciło za taką
      fajną reklamę :)

P.s.
      Może Iga i Dawid dostali po pakiecie promo? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka