Dodaj do ulubionych

KwAdRaTuRa cZloWieKa

IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 24.04.02, 17:44
Czy ktos kiedys zastanawial sie nad tym dlaczego w krakowskich knajpach (prawie
bez wyjatkow) jest tylu kolesi-sterydziazy? Nie przeszkadza wam to? Dla mnie
jest to jakas zakala tego miasta, ktorej nie bardzo wiadomo jak sie pozbyc.
Przez tych ludzi przestalem chodzic do roznych knajp, ktore kiedys ubostwialem.
Skad oni sie biora?
Obserwuj wątek
    • muzaaa Re: KwAdRaTuRa cZloWieKa 24.04.02, 17:53
      Czym sie charakteryzuja tacy kolesie?
      • Gość: Newport Re: KwAdRaTuRa cZloWieKa IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 24.04.02, 18:02
        muzaaa napisał(a):

> Czym sie charakteryzuja tacy kolesie?

Tym ze nie maja szyji.
        • muzaaa Re: KwAdRaTuRa cZloWieKa 24.04.02, 18:07
          A co maja zamiast szyj? W ogole nic nie maja? Wlasciwie to dlaczego Ci
          przeszkadzaja? Ciesz sie ze Ty masz szyje...
          • Gość: Newport Re: KwAdRaTuRa cZloWieKa IP: 2.4.STABLE* / 142.216.63.* 24.04.02, 18:12
            Zamiast szyji maja glowe, bezposrednio osadzona na korpusie. Ja jestem dumny z
            mojej szyji. Nie lubie ABS'ow.
            • muzaaa Re: KwAdRaTuRa cZloWieKa 24.04.02, 18:20
              A oprocz tego ze nie maja szyj, to czego jeszcze nie maja, albo co maja czego
              inni nie maja?
              • Gość: Thinka Re: KwAdRaTuRa cZloWieKa IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 24.04.02, 18:40
                Chodzą jak kaczki, bo ich przerośnięte mięśnie przekraczają normę i wyglądają
                po prostu... bleeee I komu wy się chcecie z tym spodobać???
                • muzaaa Re: Thinka:) 24.04.02, 18:47
                  Wiec chodzi tutaj o panow z miesniami spuchnietymi od cwiczen fizycznych,
                  ubranych w koszulki opinajace ich "piekne" ciala. Maja takie "karczycha", ktore
                  dobrze widac bo wlosow rowniez za dlugich nie nosza.

Moze jest ich coraz wiecej bo wszedzie sie mowi coraz glosniej: "W zdrowym
                  ciele, zdrowy duch". Po prostu dbaja o tezyzne fizyczna. Moze to jest jakis
                  inny rodzaj? Jak chodza ubrani?:)
                  • Gość: Thinka Re: Thinka:) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 24.04.02, 19:11
                    Swój wygląd niekoniecznie zawdzięczają ćwiczeniom. Często zastępują je
                    sterydami, choć to kosztowna sprawa. Miałam już kontakt z takimi osobami :(
                    A ubiór zależy tylko od posiadanego majątku, więc jest zróznicowany. Głównie
                    przeważa to, co podkreśla "rzeźbę ciała"
                    • mikolaj7 Re: Thinka:) 24.04.02, 19:49
                      Gość portalu: Thinka napisał(a):

> Swój wygląd niekoniecznie zawdzięczają ćwiczeniom. Często zastępują je
                      > sterydami, choć to kosztowna sprawa. Miałam już kontakt z takimi osobami :(
                      > A ubiór zależy tylko od posiadanego majątku, więc jest zróznicowany. Głównie
                      > przeważa to, co podkreśla "rzeźbę ciała"

ubior to w standardowej wersji (sa tez bardziej
                      ekskluzywne ;) dresy z 2 lub 4 paskami, a w nie wlozony
                      pdkoszulek (np. pomaranczowy) z wielkim logo adidasa
                      (moze byc oryginalny!). no i biale (ale naprawde totalnie
                      biale) buty. to jest typ uliczny, watpie, zeby to oni sie
                      rozbijali po knajpach... moze niektorzy sa bardziej
                      'eleganccy' i do knajp ubieraja sie w skory np?
                      ostatnio wdzialem takiego dresa, jak wyzej, ale mial glany!
                      :)
                      • Gość: Thinka Re: Thinka:) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 24.04.02, 20:04
                        Może lansował jakiś nowy styl? :) Ja często widuje skórę narzuconą na dresik i
                        to wygląda... cool ;)
                        • Gość: Newport Re: KwAdRaturA IP: *.abo.wanadoo.fr 24.04.02, 20:45
                          Chodzilo mi o tych w skorach, ale bez dresu pod spodem, tylko czarny golf
                          wsadzony do spodni, spodnie oczywiscie z kantkiem no i buty jakieś
                          cyrkówy.Złoty lanc na golfie. Do tego pare tandetnych kurewek, które wszyscy
                          łapią za dupe.
                          • Gość: Thinka Re: KwAdRaturA IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 24.04.02, 20:51
                            Zapomniałeś dodać o tych nieodłącznych komórkach za paskiem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka