Gość: Archeolog Re: Archeologiczne odkrycie w Modlnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:08 Glupota ludzka nie ma granic. Co to ma do rzeczy, ze prowadzone sa tam prace wykopaliskowe do stwierdzenia "no to po obwodnicy". Moze pana (pania?) zdziwie, ale badania archeologiczne sa zawsze prowadzone przy tego typu inwestycjach i nie maja zadnego wplywu na ich powstanie, czy ewentualne opoznienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Pani Renatka, chyba sie zapedzila "niedlugo... IP: *.betanet.pl 04.08.08, 14:08 rozpocznie sie budowa polnocnej obwodnicy", heheh dobry zart, niedlugo raczej za jakies kilkanascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecik :( IP: *.wnaft.agh.edu.pl 04.08.08, 14:34 Niestety są tacy, dla których dziedzictwo przeszłości jest zbędne, interesuje ich tylko, żeby ich bolid mógł się szybciej przemieszczać :( ŻAL. Chcesz mi pomóc? klikaj.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kończcie badania i spadać... IP: *.messer.pl 07.08.08, 15:02 bo drogę trzeba budować. Przez jakiś stary, zgniły sandał i g... warte skorupy nie mam zamiaru drogi nadkładać.(hehe już widzę jak zaraz jakiś nawiedzony miłośnik historii napisze, że jestem prostak i nie wiem jaką wagę mają te ich głupie wykopki). Odpowiedz Link Zgłoś