Gość: klient IP: *.ists.pl 12.08.08, 13:27 slyszalem, ze deweloper Salwator ma spore problemy finansowe - slyszal ktos cos o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_hiszpan Przecież nie od dziś 13.08.08, 10:33 (c: Jeszcze nie słyszałem o długofalowym i udanym interesie, który u swoich korzeni ma Milicję Obywatelską i Służbę Bezpieczeństwa. (Nnnno - może poza aferą "Żelazo" (c: ) H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Przecież nie od dziś IP: *.ists.pl 13.08.08, 13:52 czyli ze komuchy??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Przecież nie od dziś 13.08.08, 14:41 doktor_hiszpan napisał: > Jeszcze nie słyszałem o długofalowym i udanym interesie, który u swoich korzeni > ma Milicję Obywatelską i Służbę Bezpieczeństwa. A ja słyszałem. Z tym, że interesy były udane dla właścicieli firmy. Duuużo gorzej powodzi się ich klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Przecież nie od dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 17:31 przecież to przekręt na przekręcie!!!! Właściciele kasę zbijają a proponuję trochę powęszyć w różnych urzędach i posprawdzać co się kryje za tą firmą...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junak forum i banda wszytskowiedzacych:) IP: *.eranet.pl 16.08.08, 13:38 kupiłem mieszkanie na mozarcie na etapie pierwszym a teraz dokupiłem na 7 więc wiem co mówie. Dla mnie Salwator to firma która istnieje od 10 lat, która po za kilkumiesięczną obsówą (która na polskim rynku jest wszędzie) nigdy mnie nie zawiodła i z której jestem bardzo zadowolony. Po za tym z tego co widzialem zmienili ostatnio siedzibę na duży ładny biurowiec wiec nie sadze zeby żle się tam działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: forum i banda wszytskowiedzacych:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:50 a wprawili tam złote klamki? Bo jeśli tak to kondycja firmy jest z pewnością wyśmienita! ... Boshe ale z ciebie gałgan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubi Re: forum i banda wszytskowiedzacych:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:07 widzę że kameleony z salwatora zaczynają szaleć..... tanie sztuczki i tak wam nie pomogą odbudować zaufania..... Salwator = przekręt Odpowiedz Link Zgłoś